Horoscopul zilei, Horoscop de sâmbătă 07 martie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi sâmbătă 07 martie 2020

Horoscopul zilei 07 martie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Minunile nu sunt azi posibile. O atitudine mai cu picioarele pe pământ este recomandată. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Ceva te pune pe gânduri, simți că ai nevoie de mai mult timp pentru a privi în ansamblu situația. Ziua vine cu intuiție și creativitate ce sunt de folos pentru a pune în practică o idee, să duci la bun sfârșit ceea ce ai început. Partenerul apreciază comportamentul tău și se gândește să îți facă un cadou surpriză. Pe de altă parte, în urma evenimentelor de azi vei constata că ar trebui să fii mai organizat.

Horoscop Taur
La locul de muncă posibil că va apărea ceva neprevăzut, care va trebui rezolvat până pe seară. Încearcă să te apleci mai mult spre sfera comunicării, astfel vei observa că dacă vei acorda mai multă atenție detaliilor vei reuși să eviți o confuzie creată din cauza interpretării greșite a unei situații.

Horoscop Gemeni
La locul de muncă se poate să porți unele discuții tensionate, nu vei mai tolera ca cineva din exterior să îți strice planurile, însă totul se va rezolva destul de repede. În schimb, momentele de intimitate sunt susținute de astre. Dacă ești singur, ai putea opta să ieși în oraș alături de prieteni, s-ar putea ca peste ani să-ți aduci aminte cum te-ai îndrăgostit acum.

Horoscop Rac
Un eveniment social îți poate aduce noi prieteni în anturaj, contracte sau susținători. Noi oportunități se întrezăresc la orizont în ceea ce privește capitolul sentimental. Nu este exclus ca o persoană cu statut social înalt să se intereseze de tine, pentru a lega o relație pe termen lung. Din această asociere ar putea să iasă și ceva bani în plus.

Horoscop Leu
Tot ceea ce gândești legat de bani se pare că prinde contur, astrele predispun la materializarea oricărei inițiative. Pe de altă parte universul îți va oferi astăzi noi oportunități în ceea ce privește viața sentimentală, dar pentru a le atrage în viața ta ar fi ideal să ieși și să te întâlnești cu persoane noi, pentru ca să trăiești experiențe inedite

Horoscop Fecioară
Astrele, în aspectele pe care le formează în această zi, pot să genereze unele discuții, neînțelegeri între parteneri, asociați. Rezultatul acestor dispute se va vedea pe zilele următoare, când vei afla că cel în cauză își cere scuze sau caută să îți obțină iertarea.

Horoscop Balanță
Vei avea parte de o zi explozivă pe partea profesională, ai senzația că nu ai parte de recunoaștere, admirație din partea celor de la muncă. Totuși evită un dialog agresiv cu aceștia, s-ar putea să nu ai dreptate. Dacă se impune o ruptură în relație, suferința poate pune stăpânire pe sufletul tău, însă nu îți face griji, Universul se va reorganiza și va trimite pe cineva nou, care să te aprecieze așa cum ești.

Horoscop Scorpion
O întrevedere cu superiorii te-ar putea motiva să pornești ceva pe cont propriu în afara serviciului actual. Se anunță laude, aprecieri, însă în spatele acestor cuvinte mărețe adresate de șefi stă o oarecare doză de ipocrizie, în fond ei doresc să profite la maximum de tine. De aceea, în momentul demarării acestui demers, cere și părerea partenerului de viață.

Horoscop Săgetător
A venit momentul ca experiența ta de viață să fie valorificată, totul depinde de modul în care vei negocia un contract. În cuplu, depresiile prin care trece partenerul te pot afecta și pe tine, nu te implica prea tare. Sănătatea ta ar putea fi în pericol. Totul este trecător, cei dragi vor fi bine.

Horoscop Capricorn
Nu este exclus ca astăzi să fii mai deschis la noutate, posibil că te vei orienta spre cercetare, vei lega relații mai ușor, te vei implica în proiecte de avengură. Pe seară, vei fi tentat să cheltui o sumă de bani pentru a cumpăra ceva potrivit pentru partenerul de viață. Gestul nu va trece neobservat și răsplata va fi pe măsura efortului depus.

Horoscop Vărsător
Ai predispoziția ca în relațiile de muncă să devii excesiv de autoritar și să te bagi în treburile colegilor, riști să se ajungă la conflicte. Ziua de azi prezintă un context favorabil de a găsi idei pentru rezolva unele probleme mai dificile. Sfaturile unei persoane care are experiență te-ar putea ajuta să eviți greșeli costisitoare. Recomandarea astrologului în Horoscop Azi. Recomandarea zodiacool.ro pentru azi este să dai dovadă de mai multă răbdare și atenție ce vorbești cu persoane importante.

Horoscop Pești
Se anunță o zi plină de ispite pe toate planurile. Pe partea socială nu trebuie să te încrezi orbește în cei din anturaj, pentru a nu avea parte de dezamăgiri pe viitor. Mai bine ar fi dacă ai cere sfatul unui membru din familie sau a partenerului drag, aceștia vor fi de partea ta.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!