HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 04 mai 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 04 mai 2019
HOROSCOPUL zilei, 04 mai 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 04 mai 2019: Relații mai bune, bani, promovare

profesională sau îmbunătățirea stării de sănătate se anunță pentru astăzi. Horoscopul zilei, 04 mai 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Planurile și mișcările secrete te pot costa azi timp și bani. Fii mai maleabil, mai comunicativ, mai atent cu cei din jur și mai puțin mândru cu cei din echipă, pentru a evita situațiile neplăcute și discuțiile în contradictoriu. Pot exista episoade de certuri, dispute, chiar amenințări, va fi nevoie de mai multă diplomație.

HOROSCOP Taur
Astrele te predispun la visare în această zi. Capacitatea de concentrare și simțul practic sunt diminuate și este posibil ca cei din jur să creadă că nu ești cu picioarele pe pământ. Nu insista să-i convingi de realismul tău, vei reveni la normal în scurt timp și vei acționa cu hotărâre.

HOROSCOP Gemeni
Mare atenție la tranzacțiile financiare ale zilei, deoarece fie o să găsești ceva ce este prea scump, fie este un produs ce nu pare să funcționeze în anumite norme, fie nu are acte care să ateste proveniența. Încearcă să te abții de la comentarii pentru a nu stârni o discuție în contradictoriu.

HOROSCOP Rac
Nu inițiezi un proiect nou de teamă ca nu cumva să eșuezi, însă vrei să continui să-l lucrezi abia după ce altcineva a făcut primul pas. Acea persoană își va asuma întregul merit în fața șefului sau clientului, iar tu vei suferi. Ia inițiativa pentru a face tu schimbările, întrucât acestea se vor dovedi profitabile pe viitor.

HOROSCOP Leu
Posibil să te întâlnești cu un prieten care prin atitudinea sa optimistă și corectă față de viață să te motiveze să începi ceva nou pe plan profesional, o idee de proiect sau să demarezi o afacere. S-ar putea să fie nevoie de o pregătire mai amănunțită și de o strategie pentru a reuși să planifici o activitate nouă, care ar putea să-ți aducă satisfacții financiare

HOROSCOP Fecioară
Pe plan profesional, inteligența funcționează la cote maxime și ai încredere în judecata ta privind proiectele pe care le expui. Totuși, evită azi să faci efort fizic exagerat. Inclusiv în casă, nu te apuca să muți mobila ori să faci treburi gospodărești ce implică obiecte ascuțite (cuțit, cuie etc.), pentru a nu te accidenta.

HOROSCOP Balanță
Astrele îți oferă azi spirit de inițiativă, curaj, dorință de a evolua. În urma unei discuții serioase cu o persoană mai în vârstă îți dai seama că viața ta merge într-o direcție bună, de aceea, ar fi bine să te retragi și să faci un bilanț pentru ultimile luni, apoi să elaborezi strategii pentru următoarea perioadă.

HOROSCOP Scorpion
Idealismul tău posibil să intre în conflict cu realitatea pe care ți-o prezintă patronii, însă nu respingi ideile lor, dimpotrivă, le consideri utile pe viitor. Ca urmare, alegi să te adaptezi la noile condiții, conștient fiind de faptul că te vei bucura de reușite, poate chiar vei identifica o posibilitate de avansare.

HOROSCOP Săgetător
Situațiile de stres sunt o provocare în această zi. Universul dorește să îți arate că te protejează, o să te îndepărtezi de cei care nu te merită, o să cunoști persoane noi dintr-o altă pătură socială. Dacă vei avea nevoie de un ajutor, este prea puțin probabil să îl primești de la vechii prieteni, șanse mari să intri în legătură cu alte persoane noi, care să te susțină în ceea ce dorești să inițiezi.

HOROSCOP Capricorn
Este o zi bună pentru a face schimbări majore în viață, deoarece azi vei reuși să fii eficient și pragmatic. Ai putea să te orintezi și spre activități artistice, unde vei da dovadă de multă creativitate. Partenerul îți face acum complimente, cadouri, însă în spatele acestor manifestări se pare că stă o oarecare urmă de îndoială, gelozie.

HOROSCOP Vărsător
Te simți impulsionat de un plus de energie, devotament, dorință de reușită, creativitate, iar în relație instinctul amoros este destul de pronunțat. Agitația mentală te va pune în situații ciudate, poate că te vei trezi căutând prin telefonul sau laptopul celui iubit, pentru a găsi ceva compromițător, însă partenerul îți este alături.

HOROSCOP Pești
Sunt șanse mari de a fi contactat de posibili colaboratori, asociați, pentru a demara un proiect ce poate viza și o legătură cu străinătatea. Succesul de care ai parte în această zi se datorează modului original de a fi, ai lipici la public, faci glume, de aceea toți vor dori să fie în jurul tău în acest interval.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.