HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 03 noiembrie 2018

03.NOIEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 03 noiembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 03 noiembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 03 noiembrie 2018: Evenimentele noi pot fi o.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 03 noiembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Impulsivitatea s-ar putea să pună astăzi probleme, să-ți dea orice plan peste cap, să creeze unele amânări. Încearcă să nu te stresezi pentru a nu amplifica starea de zbucium interior. Pe seară te poți ocupa de planificarea unei deplasări în scop profesional, posibil îți dorești să pleci la un drum mai lung, ar fi bine să-ți faci o listă cu lucrurile de făcut pe care apoi să o verifici, pentru a nu pierde ceva din vedere.

Loading...

HOROSCOP Taur
Ai tendința să vezi paiul din ochiul altuia, dar să nu vezi bârna din ochiul tău. Dai dovadă de exigență exagerată cu cineva din anturaj și deși știi că nu te afli în situația de a face asta totuși nu ții cont de dorințele celuilalt. Nu te băga forțat în treburile altora, căci după zbuciumul zilei de azi, pe seară te vei simți împăcat cu tine însuți.

HOROSCOP Gemeni
Activitățile care implică un efort intelectual considerabil, pe cât posibil ar trebui evitate, deoarece în această zi stresul ar putea deveni insuportabil. Mai bine ai acorda mai mult timp activităților recreative. De asemenea zodiacool.ro recomandă mai multă prudență în trafic, încearcă să fii calm.

HOROSCOP Rac
În ceea ce privește cariera, daca nu îți impui să-ți temperezi nervozitatea, există riscul de a fi penalizat pentru că nu termini la timp sarcinile de lucru. Axa relațională este și ea vizată, partenerul va fi surprins de modul în care vei reacționa la o anumită provocare ce vine din partea familiei acestuia.

HOROSCOP Leu
Îți place să fii provocat, doar așa simți că poți să atragi atenția asupra ta. Inteligența contează, dar nu e cazul să o faci pe-a genialul pentru a nu cădea în propria ta plasă. Posibil să îți faci dușmani la locul de muncă din cauza comportamentului impulsiv, încearcă să fii mai calm pentru a evita situațiile neplăcute și certurile cu superiorii.

HOROSCOP Fecioară
Tot ce vine în această zi pe partea profesională este spre a te susține în demersurile premergătoare noilor începuturi din perioada următoare, când vei învăța să faci bani atât cât îți dorești. Pe seară sunt șanse să participi la un eveniment alături de colegi, familie și să constatați că nu toți cei ce te înconjoară se bucură la fel de mult ca tine de prezent.

HOROSCOP Balanță
Acum este un moment bun să ieși din starea de depresie, de supărare în care ți se pare că ești prins. Îți dai seama că nu mai poți continua în această situație la nesfârșit, că totul e doar o iluzie și decizi să faci o schimbare majoră în viață. Totuși, astăzi ar trebui să eviți semnarea unor contracte importante, însă poți să faci planuri de viitor

HOROSCOP Scorpion
Posibil că ziua aduce păreri de rău, de aceea vei căuta o modalitate de a aplana orice conflict, însă tensiunea se va mai resimți o perioadă. Ar fi bine să faci efortul de a te concentra la muncă asupra obiectivului final. Pentru a reuși, te-ar putea ajuta dacă ai lucra în echipă, punct cu punct, după un plan bine stabilit.

HOROSCOP Săgetător
Se pare că ziua va începe furtunos pentru tine, cheltuieli neprevăzute pentru casă te pot face să-ți schimbi starea de spirit, o ceartă cu partenerul de viață este posibil să se producă, ceea ce îți poate afecta productivitatea la muncă. Încearcă să te detașezi, totul se va rezolva de la sine.

HOROSCOP Capricorn
Posibil să atragi ca un magnet persoane cu potențial financiar, care te vor remarca și îți vor propune să le fii în echipă. De aici rezultă și consecințele: schimbarea locului de muncă, deliberări cu adversari, negocieri etc. În schimb, în sfera romantică astrele îți vor pune nervii la încercare, o ceartă cu partenerul este posibilă

HOROSCOP Vărsător
O zi prielnică pentru activități de voluntariat, programe de ajutorare a persoanelor care se află în situații dificile. Ești energic și dornic de a face ordine acolo unde vezi că treburile nu merg bine, te vei inspira cel mai probabil din natură pentru a găsi soluțiile potrivite.

HOROSCOP Pești
Dacă ai ceva important de comunicat celor din jur, acum este momentul propice pentru a face acest demers. Însă ar fi bine să-ți observi cu atenție comportamentul. Posibil să descoperi că din dorința de a-i ajuta pe cei din anturaj uneori devii agasant. Sentimental, se anunță o seară liniștită în familie.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.