HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 02 martie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 02 martie 2019

HOROSCOPUL zilei, 02 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 02 martie 2019: O zi cu șanse mari de succes la bani și reușite

profesionale, dar și cu risc de compromisuri pe plan afectiv... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 02 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Acceptă să abordezi situațiile inopinate cu mai mult tact; dacă vei proceda în acest fel, ideile creative te vor conduce imediat spre rezultate mai bune pe plan profesional.

Pe de altă parte se evidențiază o schimbare de domiciliu sau poate că îți vei schimba stilul de viață. Este o zi în care pot apare dificultăți sau sentimente controversate, dar care te vor ajuta să evoluezi în unele acțiuni, planuri.

HOROSCOP Taur
În ceea ce privește munca, astrele activează noi posibilități de afirmare, întâlniri, dar și stres, revin proiectele nefinalizate, însă este o zi bună de a clarifica o situație și de a lua decizii corecte. Faptul că ai o stare de bine te face să-ți împărtășești sentimentele cu cel drag, discursul se va derula într-o atmosferă încărcată de romantism, vei descoperi că se deschid noi orizonturi pe plan afectiv.

4081
2.67
SHARE

HOROSCOP Gemeni
Ziua de astăzi vine cu multă energie pozitivă, întrucât te vei simți încurajat să te mai implici într-un nou proiect de anvergură. Însă pentru a beneficia la maximum de potențialul astral creat, ar fi bine să îți faci o listă cu priorități care să te ajute să te organizezi mai bine.

HOROSCOP Rac
Nu te lăuda prea mult cu rezultatele tale pe plan financiar, deoarece există riscul de a deveni arogant. O zi excelentă pentru a-ți oferi un răsfăț (un mers la salon, programarea unei mini vacanțe). Totuși nu exagera în ceea ce privește costurile, s-ar putea să îți pară rău.

HOROSCOP Leu
Dezvoltarea pe plan profesional ți-ar putea cere o implicare mai responsabilă în domeniul în care activezi. Sunt șanse să primești un plus de informații de la cineva din anturaj. Pe partea sentimentală, dacă este cazul, se pare că relația va trece la un alt stadiu: oficializare, mutat împreună, apariția pe lume a unui copil.

HOROSCOP Fecioară
O lipsă de consideraţie îți domină acțiunile de azi. Posibili dușmani îți pot dori răul, cel mai probabil că aceștia provin din anturaj. Prietenii sunt cei care contează, dar oricine poate greși. Învață să treci peste, poate că nu-și dau seama ce fac. Se recomandă cumpătare.

HOROSCOP Balanță
Posibil că vei efectua unele drumuri pe la instituții pentru a obține aprobări, dar se va merita efortul, deoarece proiectul inițiat azi va aduce rezultate benefice în următoarele luni. Sentimental, puterea ta de seducție atinge un nivel destul de ridicat. Ai putea să o folosești pentru a dizolva unele tensiuni din relația de dragoste.

HOROSCOP Taur
În ceea ce privește munca, astrele activează noi posibilități de afirmare, întâlniri, dar și stres, revin proiectele nefinalizate, însă este o zi bună de a clarifica o situație și de a lua decizii corecte. Faptul că ai o stare de bine te face să-ți împărtășești sentimentele cu cel drag, discursul se va derula într-o atmosferă încărcată de romantism, vei descoperi că se deschid noi orizonturi pe plan afectiv.

HOROSCOP Săgetător
O problemă legată de finanțe, discuții, contracte este adusă în actualitate de astre. Prin urmare, va fi necesar să-ți manifești tot potențialul creativ. Sentimental, dorința partenerului de a te implica mai mult în viața de familie atinge un nivel maxim, nemulțumirile sale se țin lanț. Poate că ar fi bine să-ți schimbi atitudinea, pentru a aplana conflictul.

HOROSCOP Capricorn
Pentru a-ți pune în practică ideile de afaceri, se recomandă să fii focalizat pe căutarea de noi colaboratori și noi investitori, care să creadă în tot ceea ce vrei să întreprinzi, îi poți găsi chiar și pe internet. Sentimental, cineva din anturaj cu experiență în relațiile de dragoste te poate ajuta să clarifici o neînțelegere cu persoana iubită, aparută din cauza indiferenței tale.

HOROSCOP Vărsător
Ziua te aduce cu picioarele pe pământ, vei judeca calm ce este de făcut pentru a obține profit dintr-o colaborare. Tot ceea ce îți este necesar, Universul îți va pune la dispoziție, esențial este să ceri. Apare și posibilitatea de a găsi soluția optimă pentru a rezolva o problemă de sănătate care te stresează de ceva vreme.

HOROSCOP Pești
Cei din anturaj îți vor propune o excursie tentantă, iar această idee simți că îți dă aripi. Profită la maximum de starea de bună dispoziție, pentru a-ți reîncărca bateriile cu energie pozitivă. În acest demers vei fi susținut și de partenerul de viață, care simte la rândul său nevoia unei ieșiri în natură.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!