HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 02 februarie 2019

02.FEBRUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 02 februarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 02 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 02 februarie 2019: Situații agasante și probleme personale

care necesită mai multă reținere în public... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 02 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale.HOROSCOP Berbec: Problemele digestive pot să-ți dea peste cap programul, ele sunt rezultatul unor constatări ce nu pot fi spuse rudelor, partenerului sau a unor reproșuri venite din partea celor de la serviciu.

Încearcă să te eliberezi de ceea ce te macină, dar fii atent la vorbele care le spui ca să nu rănești pe cineva.

HOROSCOP Taur
Posibil ca la locul de muncă stresul să se resimtă, te deranjează faptul că nu primești recompensări la nivelul așteptărilor pe partea financiară, ceea ce îți poate stârni sentimente în contradictoriu, dar azi o persoană îndrăgită se va arăta dispusă să te ajute să te relaxezi. Ține cont de sfaturile acestei persoane pentru că vei reuși să-ți limpezești gândurile.

HOROSCOP Gemeni
Neîncrederea pe care o ai în tine te poate face să creezi o legătură nepotrivită cu cineva mai în vârstă decât tine, crezând că experiența acesteia te va ajuta să evoluezi. Se pare că te înșeli, din această uniune vei ieși șifonat, poate chiar cu mai multe tensiuni pe plan psihic decât înainte. Chiar dacă te afli în dificultate, discuția sau vestea nu-ți convine, păstrează-ți calmul și nu acționa la primul impuls.

HOROSCOP Rac
Se arată oportunități de câștig pe plan profesional, ziua vine cu multe oferte noi pentru tine, nu le refuza. Sentimental, o dezamăgire profundă din trecut nu a reușit să se desprindă din amintirile tale și te împiedică să mergi cu încredere înainte. Ar fi bine să realizezi că aceasta trebuie să rămână în urmă, prezentul este cel care contează. Ar fi bine să-ți rezervi timp pentru introspecție, vei descoperi o nouă latură de-a ta.

HOROSCOP Leu
Posibil să fii nevoit să te ocupi și de rezolvarea sarcinilor de muncă ale unor colegi, fapt care îți crează nervozitate, frustrare. Însă nu lua acasă problemele de la serviciu pentru a nu strârni o ceartă cu partenerul de viață, mai bine acordă-i cât mai multă atenție, pentru că împreună vă veți putea relaxa.

HOROSCOP Fecioară
Chiar dacă ai o relație deja consolidată, tentațiile pot să apară de unde nici nu te aștepți, cel mai probabil că ele se vor ivi prin intermediul tehnologiei. Îți stă mintea în altă parte, iar acest lucru îți crează o stare de disconfort și nervozitate, însă tu alegi cât de lungă este calea de la zis până la făcut.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.