HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 01 decembrie 2018

01.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 01 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 01 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 01 decembrie 2018: Se anunță o zi plină de complicații pe

plan profesional. Pot apărea anumite probleme la locul de muncă, din cauza unor acte neclare... Află ce rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 01 decembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Astăzi vorbim de evenimente speciale care implică afirmare, dorință de a reuși din punct de vedere profesional. Însă inițierea unei proiect pe cont propriu nu este în această zi favorizată de astre, contractele pe care vrei să le semnezi ascund capcane. De aceea ar fi bine să te rezumi la o simplă negociere.

Loading...

HOROSCOP Taur
Nu ești într-o formă foarte bună, decizia referitoare la planul profesional pe care vrei să o iei ar putea fi pripită, bine ar fi să te consulți și cu partenerul de viață. În altă ordine de idei, astrele te ajută în cazul în care ești într-o relație în impas, vei da de înțeles că ai gânduri serioase, faptele tale vor vorbi în locul tău.

HOROSCOP Gemeni
Aștepți o decizie de la o instituție, poate din străinătate. Răspunsul poate să întârzie sau să fie nefavorabil în primă instanță, dar continuă să aplici. În ciuda stresului acumulat reușești să primești azi încurajări de la locul de muncă în care activezi, pot apărea șanse mari de o propunere spre avansare.

HOROSCOP Rac
Pentru tine începe o zi cu posibile situații tensionate la locul de muncă, în familie. Probabil că nu mai poți face față stresului și ai nevoie de mai multă relaxare, de ce nu, de o scurtă vacanță. Deschide discuția pe acest subiect cu partenerul iubit, s-ar putea ca acesta să te susțină să-ți recapeți echilibrul interior.

HOROSCOP Leu
Azi te poți remarca ușor prin generozitate și spirit de abnegație. Un prieten ți-ar putea solicita astăzi sfatul într-o problemă personală. Însă nu te neliniști, se pare că ai capacitatea de a-l ajuta să ia o decizie bună, drept pentru care te vei mândri pe viitor cu soluția pe care i-ai oferit-o.

HOROSCOP Fecioară
Astăzi vei merge pe premiza ”decât să îmi pară rău că nu fac, mai bine să îmi pară rău că am făcut.”Totuși încearcă să nu exagerezi în ceea ce privește efortul fizic prelungit, șansele de a provoca o problemă de sănătate cu circulația sângelui, rinichii sunt mari.

HOROSCOP Balanță
Se anunță o zi plină de evenimente inopinate, cu enervări și stres la locul de muncă. Posibil ca cineva din rândul colegilor să te dezamăgească. Încearcă să nu pierzi timpul cu detalii care nu merită atenția ta, focalizează-te pe obiectivele tale și mergi mai departe.

HOROSCOP Scorpion
Încearcă să pui ordine în idei, să vezi ce provocare te reprezintă cel mai bine, deoarece azi vei avea parte de unele oportunități care vin să-ți schimbe în bine situația financiară. În schimb sfera relațională scoate la suprafață noi tendințe, se întrevede o ruptură, acolo unde este cazul.

HOROSCOP Săgetător
Se ridică premiza unei discuții importante la locul de muncă, posibilitatea unei demisii este iminentă, chiar dacă te simți constrâns de anumite responsabilități de ordin social: partener, chirie, familie. Detașarea este singura soluție eficientă pentru a ieși din cercul vicios în care te afli.

HOROSCOP Capricorn
Astrele activează în această zi sfera comunicării, vei învăța că vorba dulce mult aduce pe partea financiară. O nouă idee de afacere se poate materializa. Succesul dobândit îți crește încrederea în forțele proprii. Bazează-te pe instinct și stai departe de ceea ce consideri a fi un risc major.

HOROSCOP Vărsător
Dacă ești în situația în care dorești să ieși dintr-o relație, dar basma curată, finele zilei va oferi această oportunitate, se va găsi un motiv. Pe de altă parte starea de sănătate poate să pună probleme pe un fondul stresului acumulat de ceva vreme, dar totul se va remedia prin mai multă detașare și relaxare.

HOROSCOP Pești
Ai avea posibilitatea să poți testa azi dragostea la prima vedere, numai că s-ar putea să nu-i dai curs, cel mai probabil că vei opta pentru a sta pe loc, pentru a chibzui totul, pentru a concepe un plan. Dorința de introspecție generează stări interioare noi, vei cauta în această zi sensul vieții tale.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
3900
5.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.