Horoscopul zilei, Horoscop de miercuri 26 februarie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi miercuri 26 februarie 2020

Horoscopul zilei 26 februarie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Cineva drag se află într-o stare apatică, motiv pentru care ar trebui inițiată o plimbare romantică. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Ți se deschid noi orizonturi pe plan profesional, pentru următoarele luni. Totuși, nu te lăsa entuziasmat de ceea ce zic ceilalți, deoarece se pot strecura unele capcane în contracte. Relațional, ai parte de susținere din partea partenerului, cel mai probabil ca acesta te va ajuta într-un demers, se poate ocupa de obținerea unor acte.

Horoscop Taur
Ești dominat de o stare meditativă încă de dimineață. Îți pui întrebări legate de existența ta și pierzi toată ziua încercând să le elucidezi. Pe partea afectivă caută să te pui la punct cu toate capcanele unei relații extraconjugale înainte de a face pasul decisiv. Nu se merită să-ți rănești partenerul de dragul unui flirt trecător.

Horoscop Gemeni
Pe cât posibil încearcă să nu faci azi un efort intelectual suprasolicitant, s-ar putea ca acesta să-ți consume toată energia, iar pe seară să nu mai reziști și să provoci o ceartă cu partenerul iubit. Sănătatea poate să îți dea planurile peste cap, sunt șanse să apară probleme la nivelul inimii, stomacului, pe fond de stres.

380
0
SHARE

Horoscop Rac
Dacă simți că nu te mai reprezintă activitatea profesională pe care o prestezi, te poți orienta spre a schimba profesia, studiile sunt și ele bine aspectate. Relațional, încearcă să-ți temperezi nervozitatea. Se prefigurează apariția unui risc crescut de a provoca o ceartă cu partenerul de viață, care ar putea avea urmări neplăcute pe termen lung.

Horoscop Leu
Un coleg este posibil să te jignească prin diferite mijloace, moment în care te vei dezlănțui asemenea unui uragan. Totuși încearcă să nu-l bagi în seamă, pentru a nu-l răni. Protejează-ți sănătatea de gândurile negative apărute din senin și nu te închide în tine, vorbește despre ceea ce simți. Caută sprijin moral în familie, aceasta nu te va dezamăgi.

Horoscop Fecioară
Intenția de a-ți căuta ceva de lucru peste program este de bun augur, deoarece vei cunoaște persoane noi, poate chiar vei începe o activitate pe cont propriu și vei învăța noi lucruri despre tine. Iar dacă ești singur, acest demers îți poate aduce întâlnirea cu sufletul pereche.

Horoscop Balanță
Credința în propria persoană, în divinitate, în ceea ce îți dorești să desfășori poate deveni un țel pentru viitoarea perioadă, dacă îți iei azi timp să stai departe de ceilalți și să-ți faci o nouă strategie. Partenerul de viață s-ar putea să nu înțeleagă pe moment nevoia ta de a sta în liniște, dar se va conforma.

Horoscop Scorpion
Neîncrederea în propria persoană te va determină astăzi să renunți la o idee bună pe plan profesional, doar pentru că nu ești convins că vei reuși să duci planul inițiat la bun sfârșit. Finele zilei aduce o presiune psihică, dar sunt șanse mari de a desluși unele mistere ascunse de prieteni.

Horoscop Gemeni
Pe cât posibil încearcă să nu faci azi un efort intelectual suprasolicitant, s-ar putea ca acesta să-ți consume toată energia, iar pe seară să nu mai reziști și să provoci o ceartă cu partenerul iubit. Sănătatea poate să îți dea planurile peste cap, sunt șanse să apară probleme la nivelul inimii, stomacului, pe fond de stres.

Horoscop Capricorn
Creativitatea, ingeniozitatea în această zi cunosc cote maxime, ceea ce poate favoriza un câștig substanțial. Nu este exclus să poți pune mâna pe lozul câștigător, vei fi favorizat să întâlnești persoane cu influență, dispuse să te ajute, fără a avea un interes propriu.

Horoscop Vărsător
Apare un nou proiect la muncă și trebuie să verifici fiecare etapă, ceea ce poate deveni destul de stresant. Din această cauză încearcă să nu faci pe șeful și să dai dovadă de mai multă răbdare. Oferă și altora din cunoștințele tale profesionale și aceștia îți vor fi recunoscători.

Horoscop Pești
Te simți în formă, capacitatea de concentrare este la cote maxime. Chiar dacă discursul tău este clar și concis, încearcă să nu monopolizezi discuțiile, deoarece s-ar putea să găsești ca fiind interesantă ideea unui coleg. Zi extrem de bună pe axa relațională, te vei întâlni cu anumite persoane, deoarece vei dori să clarifici o neînțelegere.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!