HOROSCOPUL zilei, Horoscop de miercuri 23 octombrie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi miercuri 23 octombrie 2019

HOROSCOPUL zilei 23 octombrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Vorbe deranjante vin să destabilizeze echilibrul lăuntric. Infidelitatea nu pune probleme în această zi. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Dacă ești în situația în care te complaci într-o relație sentimentală doar din inerție sau din frica de a nu fi judecat de societate, vei fi pus în postura de a lua o decizie. Însă vei constata că starea ta de spirit este destul de proastă și nu poți iniția acest demers, ca rezultat închei ziua cu un gust amar. Este o zi în care pot apărea neînțelegeri și discuții neplăcute.

HOROSCOP Taur
Dacă te simți singur, încearcă să găsești activități cât mai constructive, astfel încât să-ți folosești timpul liber în mod util, pentru a scăpa de emoțiile negative. Este bine să amâni pentru altă zi activitățile dificile și te limitezi la chestiuni de rutină întrucât poți intra în mod întâmplător în conflict cu ceilalți. Pe seară, o întâlnire neprogramată cu prietenii se prefigurează, dar în final va fi pe placul tău.

HOROSCOP Gemeni
Se anunță o confruntare, dar și o schimbare radicală de atitudine, vei avea idei noi care te vor propulsa în carieră, se va amplifica curajul de a acționa, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Ar fi indicat să soliciți sfatul unei persoane în care ai încredere cu privire la strategie. Sentimental, energia se canalizează pe partea mentală, astrele scot la iveală divergențe de opinii cu partenerul drag.

2017
0
SHARE

HOROSCOP Rac
Pe plan profesional ziua vine cu o posibilă mărire de salariu, iar în sfera financiară se pare că ai făcut în ultima perioadă o alegere potrivită, deoarece acum încep să vină și banii de pe urma unor activități demarate în trecut. Tot ce-ți rămâne de făcut este să nu cheltui toți banii cu prietenii, ci mai degrabă să-i economisești.

HOROSCOP Leu
O excursie pe care o plănuiești de ceva timp sau o deplasare se poate concretiza, iar o nouă aventură te așteaptă. Ai grijă de bagaje, să nu strici ceva și fii atent la semnele pe care Universul ți le oferă prin cei din jur, în special prin partenerul de viață, care va veni cu o nouă idee de a-ți îmbunătăți eficiența pe plan profesional.

HOROSCOP Fecioară
În contextul astral de astăzi te vei simți avantajat, vei comunica mai ușor cu cei din jur, vei fi sursa lor de inspirație, ceea ce îți va da un plus de încredere în tine. Este o zi favorabilă socializării de orice fel, prin urmare, dacă este cazul, poți să-ți prezinți partenerul familiei, acesta va face o impresie bună.

HOROSCOP Balanță
Începi ziua în forță, astrele pot aduce pentru tine situații noi, conjuncturi favorabile din punct de vedere financiar. Însă acasă, astăzi pot să apară și unele certuri din cauza copiilor, a unor cheltuieli efectuate de cel drag. Totuși nu exagera cu reproșurile, s-ar putea ca stresul de la muncă să fie cauza reală a irascibilității tale.

HOROSCOP Scorpion
Posibil să te confrunți cu o stare de indecizie. Încearcă să te concentrezi asupra obiectivului final, te-ar putea ajuta dacă ai lucra în echipă, punct cu punct, după un plan bine stabilit. Pe de altă parte ziua de astăzi ar putea să producă o aplecare spre partea de voluntariat.

HOROSCOP Gemeni
Se anunță o confruntare, dar și o schimbare radicală de atitudine, vei avea idei noi care te vor propulsa în carieră, se va amplifica curajul de a acționa, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Ar fi indicat să soliciți sfatul unei persoane în care ai încredere cu privire la strategie. Sentimental, energia se canalizează pe partea mentală, astrele scot la iveală divergențe de opinii cu partenerul drag.

HOROSCOP Capricorn
Posibil să ai șanse mari de reușită în demararea unei afaceri de anvergură. Nu-ți fă griji, pe parcursul derulării proiectului vei găsi și banii necesari finalizării acestuia. Din ce se poate observa pe partea socială vei începe să faci curățenie în viață, în gândire, în anturaj, doar cei care se ridică la anumite standarde vor rămâne alături de tine.

HOROSCOP Vărsător
Posibil să apară o problemă inopinată cu actele. Atenție sporită atunci când ai de lucru cu documentele. O greșeală minoră pe care o poți face azi, te poate costa timp și bani O posibilă stare de nervi vine să perturbe echilibrul pe plan conjugal. Se recomandă mult calm și răbdare. Pune-te și în pielea partenerului pentru a-l înțelege mai bine.

HOROSCOP Pești
Posibil ca astăzi să intri în noi alianțe, să semnezi un contract sau să te dedici unui hobby. Capitolul sănătate cunoaște un progres, deși acesta nu se poate contoriza, însă te vei simți în formă bună, se pare că optimismul va pune stăpânire pe atitudinea ta.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!