HOROSCOPUL zilei, Horoscop de miercuri 21 august 2019

21.AUGUST.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi miercuri 21 august 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei 21 august 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: A se petrece mai mult timp în familie. Doar acolo se va găsi liniștea și împlinirea necesare eliminării stresului. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Te simți pregătit să faci un compliment, un bilet de vacanță sau o declarație de dragoste partenerului. Chiar dacă trebuie să faci unele cheltuieli și câteva drumuri, faptul că îți merge bine vine să aducă bucurie sufletească. Totuși, dacă te hotărăști să pleci într-o călătorie, zodiacool.ro te sfătuiește să întocmești o lista de verificare a bagajelor și să fii atent la acte, ca să nu uiți ceva.

HOROSCOP Taur
Ieșitul în public se pare că în această zi va oferi o provocare pe partea sentimentală, ai ceva de învățat dintr-o experiență cu cineva de gen opus, însă nu trebuie să te implici prea mult, pentru a nu suferi o deziluzie. Te poți trezi cu surprize pe plan financiar, modificări ale situației cu banii, zodiacool.ro îți recomandă să ceri părerea sau sfatul cuiva și să acționezi cu prudență.

HOROSCOP Gemeni
Pe parcursul zilei de astăzi poate să apară posibilitatea de a întocmi un dosar în vederea obținerii unei aprobări, demararea unei acțiuni pentru recunoașterea unei competențe, cererea drepturilor în instanță acolo unde crezi că în ultimile luni de zile s-a profitat de pe urma muncii tale

HOROSCOP Rac
Cineva din anturaj s-ar putea să joace la dublu, îți va lăsa impresia că vrea să te ajute, dar în relialitate are un interes ascuns și nu este exclus să te trădeze când nici nu te aștepți. Încearcă să nu te răzbuni pe el, Universul va avea grijă de tot. Mai bine ar fi să te detașezi de situațiile care provoacă stres.

HOROSCOP Leu
Posibile momente neplăcute se anunță azi datorită unor schimbări majore care îți dau planurile peste cap. Evită efortul fizic prelungit, deoarece apare riscul să fii protagonistul unei accidentări, mai ales în zona gleznelor, capului. Este necesar să te concentrezi mai mult la ceea ce faci.

HOROSCOP Fecioară
Posibil să fii nevoit să iei o decizie majoră ce vizează planul amoros și relațional. Nu este exclusă o scenă de gelozie din pricina infidelității, însă nu dramatiza, totul se va rezolva curând. zodiacool.ro îți recomandă să acorzi atenție sporită documentelor și să perseverezi în activitățile în care ești implicat, pentru a nu pierde ceva din vedere.

HOROSCOP Balanță
Succesul dobândit pe plan financiar îți crește încrederea în forțele proprii. Însă astrăzi bazează-te pe instinct și stai departe de ceea ce consideri a fi riscant. zodiacool.ro îți recomandă să te ocupi mai mult de treburile gospodărești, să te relaxezi, pentru ca zilele următoare să vezi totul dintr-o altă persepectivă.

HOROSCOP Scorpion
Conflictele interioare ajung la un nivel crescut, tensiunile emoționale scapă de sub control și se pot exterioriza printr-un limbaj sau un comportament neadecvat, afectând relația de acasă sau de la muncă. Revină la realitate, nu tot ce gândești este de folos, fii precaut.

HOROSCOP Săgetător
Profesional, ziua aduce provocări neașteptate, se pare că au rămas multe lucruri de rezolvat la locul de muncă, însă nu te poți baza pe nimeni. Șanse mari ca cineva să încerce să profite de pe urma muncii tale, însă dacă îți vei asculta intuiția, totul va ieși la suprafață, iar persoana va fi pună în postura de a-și pierde reputația.

HOROSCOP Capricorn
Mulțumirea ta sufletească vine acum mai mult din partea sentimentală, decât din partea materială a vieții. Te arăți dispus să pui la comun bunurile tale cu cele ale familiei, poate pentru că ți s-a reproșat că ai fost egoist și vrei să-i faci să te privească cu alți ochi. Dacă dorești să achiziționezi un bun, ar fi bine să faci acest pas în zilele următoare.

HOROSCOP Vărsător
Începutul zilei îți poate aduce bani, negocieri, întâlniri de afaceri. Universul îți oferă posibilitatea de a-i citi pe ceilalți. Îți vei folosi al șaselea simț, intuiția, pentru a creiona unele strategii ce pot viza relația cu rudele, cariera, planificarea unui eveniment important, a unei excursii împreună cu cei dragi.

HOROSCOP Pești
Un secret legat de senzualitatea partenerului poate să ajungă la cunoștința ta, posibil ca acest adevăr să fie destul de greu de digerat, însă dragostea poate că va face minuni. Încearcă să nu lași emoțiile negative să te domine, pentru ca acestea să nu-ți afecteze eficiența pe plan profesional în următoarea perioadă.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.