HOROSCOPUL zilei, Horoscop de miercuri 20 martie 2019

20.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi miercuri 20 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 20 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 20 martie 2019: Mai multă modestie nu ar strica. Stări accentuate

de orgoliu vin să pună stăpânire pe comportament.... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 20 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Este recomandat să încerci să rezolvi pe rând orice provocare va veni azi. Sănătatea poate fi încercată de un consum mare de energizante, caută să îți regăsești echilibrul în natură, nu pe cale artificială.

În acest fel îți vei proteja sănătatea pe termen lung.

HOROSCOP Taur
Vestea bună pentru tine este că vei întâlni persoane noi, dornice de a începe împreună cu tine un proiect de natură financiară. În încercarea de a-ți exprima afectivitatea s-ar putea să te pierzi cu firea, însă partenerul de viață te va îndrăgi și mai mult pentru curajul de a-i arăta că ești și tu vulnerabil.

HOROSCOP Gemeni
Unele traume psihice se vor putea vindeca, acum vei găsi persoanele ideale pentru a te ajuta să te cunoști mai bine. Realizezi că în trecutul tău se află un mister ce trebuie elucidat, pentru a aduce mai multă lumină trebuie să lucrezi cu subconștientul. Nu este exclus să te simți tensionat, dar totul va trece.

HOROSCOP Rac
Simți că a venit momentul să insiști pe activitățile de rutină, fără să devii indispus din cauza lor. Noua ta abordare va aduce un plus de calitate vieții și mai multe satisfacții pe viitor. Sentimental, astrele activează posibilitatea să te îndrăgostești, șanse de a aduce pe lume un copil.

HOROSCOP Leu
Universul va scoate la suprafață un context favorabil pentru a face bani, trebuie doar să te folosești de oportunitățile pe care le vei întâlni, astfel vei reuși să valorifici tot ceea ce îți este rezervat. Sentimental, ești preocupat de rezolvarea unor probleme mai vechi. Însă nu-ți fă griji, totul se poate rezolva printr-o discuție sinceră cu partenerul de viață.

HOROSCOP Fecioară
Din pricina mândriei excesive te poți alege cu răzbunări sau cu dușmani pe care, dacă stai bine să te gândești, nu ți-i dorești. Mai bine lasă de la tine și fii mai prietenos cu cei din anturaj, pentru a te feri de probleme ulterioare.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.