HOROSCOPUL zilei, Horoscop de miercuri 13 martie 2019

13.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi miercuri 13 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 13 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 13 martie 2019: Nu este o zi bună pentru plăți în avans.

Speculațiile nu au sorți de izbândă.... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 13 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Participarea la un eveniment social va aduce cu sine apariția unei persoane noi, pentru care vei simți dragoste la prima vedere, spiritul tău șarmant o va cuceri iremediabil. Preocuparea pentru achiziții îți poate aduce un chilipir.

Totodată, și riscul de a fi martor la o mare escrocherie, risc de a pierde economiile dacă nu ești atent la detalii.

HOROSCOP Taur
Înfluxul astral de azi aduce dorință de afirmare pe plan profesional, numai că lipsa experienței se va observa. Fii vigilent atunci când semnezi ceva, se pare că la mijloc este o capcană, șanse mari să fii ademenit de un miraj financiar, se pare că lucrurile nu stau chiar așa cum se declară.

HOROSCOP Gemeni
Dacă ai avut probleme cu legea în trecut, acum poți să mai fii tentat să intri în astfel de conjuncturi, pe fondul instabilității financiare. Dar, ar fi mai bine să profiți de tot ceea ce îți oferă Universul pe plan sentimental, încearcă să fii acolo unde îți spune inima, bucură-te de complimentele, declarațiile de dragoste pe care le primești.

HOROSCOP Rac
Ai puterea de a-i convinge pe cei din jurul tău să te susțină în atingerea scopurilor pe care ți le-ai propus, argumentele tale te ajută în negocieri. Se pare că în această zi apar oportunități cu care nu te vei mai întâlni prea curând, de aceea ar fi bine să profiți de ele. Pe partea sentimentală, observăm că te străduiești să îl ajuți pe partenerul iubit în a finaliza o activitate.

HOROSCOP Leu
Astrele vin să îți ofere o altă perspectivă asupra planului financiar. Posibil că vei intra în această zi în posesia unei sume de bani, urmând să optezi în zilele următoare pentru a o reinvesti în ceva nou. Afectiv, se întrevede o relație nouă, dacă ești singur sau îmbunătățirea relației, dacă formezi deja un cuplu.

HOROSCOP Fecioară
Încearcă să fii mai fidel deciziilor tale. Nu renunța la o afacere pe care abia ai început-o, doar pentru că nu îți aduce rapid venitul mare la care te aștepți. Fă tot posibilul de a nu trece brusc de la o idee de afaceri la alta, pentru a nu lua decizii pripite pe care mai târziu, le vei regreta.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.