HOROSCOPUL zilei, Horoscop de miercuri 09 ianuarie 2019

Horoscop. Zodii AUTOR: Delia Elena

HOROSCOPUL zilei, 09 ianuarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști

HOROSCOP 09 ianuarie 2019: Certuri cu cei dragi pe motivul banilor vor aduce cu sine luarea unor decizii hotărâtoare pentru relații. Încăpățânarea va fi regretată mai târziu.... Află ce rezervă astrele!

 

Horoscopul zilei, 09 ianuarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Agitația zilei de astăzi te-ar putea predispune la răniri cauzate de obiecte ascuțite. Se recomandă atenție, prudență și concentrare. Nu este o zi potrivită pentru intervenții chirurgicale, deplasări lungi cu mașina și lucrări casnice care necesită unelte. De asemenea, atenție la foc în timp ce gătești mâncarea, nu este exclus să te trezești cu o arsură pe piele.

HOROSCOP Taur
Ai o predispoziție la visare și încerci să te folosești de toată diplomația de care dai dovadă ca să abordezi azi o discuție clarificatoare, pentru evoluția relației. Nu acționa sub influența primului impuls și vei constata că tensiunile acumulate în ultima vreme se vor risipi, ca norii după furtună.

HOROSCOP Gemeni
Extravaganța în dormitor te tentează astăzi, dar lucrurile pot lua o întorsătură în defavoarea ta. Partenerul este posibil să nu te înțeleagă și să-ți dezamăgească așteptările, iar acest lucru să-ți afecteze reputația. Alege să nu faci lucruri noi pentru că pot fi interpretate greșit.

HOROSCOP Rac
Se ivește oportunitatea unui nou proiect. Atracția unui nou început pe partea profesională îți stârnește dorința de a schimba mediul actual de lucru și de a începe să lucrezi într-un alt domeniu. Chiar dacă simți că nu ești întru-totul pregătit, cineva te va ajuta, va pune o vorbă bună pentru tine.

HOROSCOP Leu
Configurația astrală de astăzi se pare că nu este favorabilă deciziilor majore mai ales în plan financiar. Prin urmare nu provoca discuții legate de bani, mai bine ai da dovadă de mai multă răbdare, deoarece în zilele următoare este posibil că vei constata că unele capcane ascunse vor ieși la suprafață.

HOROSCOP Fecioară
O posibilă relație karmică se poate astăzi contura, o persoană nouă vine să-ți schimbe percepția despre viața amoroasă, sentimentală, ceea ce îți crează o stare de disconfort. Ca urmare ai tendința de a-ți schimba ușor părerea și mai bine ar fi să amâni pentru mai târziu deciziile ce țin de lucrurile importante.

HOROSCOP Balanță
În prima parte a zilei vei simți că este necesar să faci o radiografie corectă asupra situației financiare, însă rezultatele nu te vor mulțumi. Încearcă să te gândești la strategii noi, nu lăsa totul la îndemâna sorții, cu un anumit efort sau cu ajutorul cuiva din familie poți ajunge acolo unde îți dorești.

HOROSCOP Scorpion
O persoană mai în vârstă din anturaj sau o rudă te-ar putea ajuta cu o sumă de bani. Ți-ar plăcea să o folosești pentru a intra în posesia unui bun material, a unei proprietăți, ca să-ți împlinești un vis. Pe de altă parte, ajutorul din partea acestora ar putea veni și sub formă de sfaturi, idei, de aceea nu te atașa de ideea de a primi bani, pentru a nu fi dezamăgit.

HOROSCOP Săgetător
Neînțelegeri acasă sau în cuplu, datorate unor implicări ale familiei. Multă agitație, nervozitate și certuri total nefondate. Îndepărtezi partenerul din cauza comportamentului rece pe care îl ai față de el. Dacă vrei să continui relația, permite-i să te cunoască și să îți câștige încrederea.

HOROSCOP Capricorn
Planurile par să stagneze pe plan profesional. Răspunsurile pe care le aștepți întârzie să apară, ceea ce va genera stres și o stare de nesiguranță. Colegii te stresează, atmosfera de muncă pare insuportabilă, totuși nu te lăsa doborât, încearcă să te focalizezi pe treburi de rutină.

HOROSCOP Vărsător
Partenerul de viață joacă un rol împortant în acest scenariu astral, doar că el te poate determina să te focusezi pe ceea ce îți dorești să obții. Însă cheltuielile de azi îți pot afecta bugetul familiei, recomandăm să fii atent la partea financiară, totuși dacă vei opta să achiți o vacanță împreună cu cei dragi, investiția îți va aduce satisfacții.

HOROSCOP Pești
O zi cu armonie este obiectivul tău, însă observi cum unele persoane profită de ideile și de bunătatea ta pentru a se face remarcate. Vei constata că lumea nu este așa cum îți dorești și vei alege să trăiești retras, de teamă ca cineva să nu profite de tine. Totuși, nu te lăsa pradă sentimentelor de frustrare, dezamăgire, pentru a nu-ți afecta sănătatea.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
2,4  5
VOTURI
5424
2.40
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.