HOROSCOPUL zilei, Horoscop de miercuri 09 ianuarie 2019

09.IANUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi miercuri 09 ianuarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 09 ianuarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 09 ianuarie 2019: Certuri cu cei dragi pe motivul banilor vor

aduce cu sine luarea unor decizii hotărâtoare pentru relații. Încăpățânarea va fi regretată mai târziu... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 09 ianuarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Agitația zilei de astăzi te-ar putea predispune la răniri cauzate de obiecte ascuțite.Se recomandă atenție, prudență și concentrare.

Nu este o zi potrivită pentru intervenții chirurgicale, deplasări lungi cu mașina și lucrări casnice care necesită unelte. De asemenea, atenție la foc în timp ce gătești mâncarea, nu este exclus să te trezești cu o arsură pe piele.

HOROSCOP Taur
Ai o predispoziție la visare și încerci să te folosești de toată diplomația de care dai dovadă ca să abordezi azi o discuție clarificatoare, pentru evoluția relației. Nu acționa sub influența primului impuls și vei constata că tensiunile acumulate în ultima vreme se vor risipi, ca norii după furtună.

HOROSCOP Gemeni
Extravaganța în dormitor te tentează astăzi, dar lucrurile pot lua o întorsătură în defavoarea ta. Partenerul este posibil să nu te înțeleagă și să-ți dezamăgească așteptările, iar acest lucru să-ți afecteze reputația. Alege să nu faci lucruri noi pentru că pot fi interpretate greșit.

HOROSCOP Rac
Se ivește oportunitatea unui nou proiect. Atracția unui nou început pe partea profesională îți stârnește dorința de a schimba mediul actual de lucru și de a începe să lucrezi într-un alt domeniu. Chiar dacă simți că nu ești întru-totul pregătit, cineva te va ajuta, va pune o vorbă bună pentru tine.

HOROSCOP Leu
Configurația astrală de astăzi se pare că nu este favorabilă deciziilor majore mai ales în plan financiar. Prin urmare nu provoca discuții legate de bani, mai bine ai da dovadă de mai multă răbdare, deoarece în zilele următoare este posibil că vei constata că unele capcane ascunse vor ieși la suprafață.

HOROSCOP Fecioară
O posibilă relație karmică se poate astăzi contura, o persoană nouă vine să-ți schimbe percepția despre viața amoroasă, sentimentală, ceea ce îți crează o stare de disconfort. Ca urmare ai tendința de a-ți schimba ușor părerea și mai bine ar fi să amâni pentru mai târziu deciziile ce țin de lucrurile importante.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.