HOROSCOPUL zilei, Horoscop de miercuri 07 noiembrie 2018

07.NOIEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi miercuri 07 noiembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 07 noiembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 07 noiembrie 2018: Dispoziția bună duce la.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 07 noiembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Energia zilei vine să activeze noi dorințe ce țin de capitolul financiar, însă nu te grăbi să achiziționezi ceva costisitor, amână acest moment pentru perioada următoare, azi riscul de a pierde bani este crescut. Se pare că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, astrele nu îți oferă susținere în activitățile inițiate alături de partenerul drag.

HOROSCOP Taur
Rezolvarea unor probleme financiare devine prioritară, totuși nu încerca să le rezolvi prin acțiuni riscante, jocuri de noroc sau afaceri ilegale. Pe partea sentimentală începe să se resimtă stresul adus de la locul de muncă de către partenerul drag, pe finele zilei sunt șanse mari să apară discuții tensionate, totul poate pleca de la modul în care se gestionează banii.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Vești proaste vin de la locul de muncă, sunt șanse mari ca eforturile tale să nu fie apreciate de șef, însă te vei putea detașa de acestea cu o cină plăcută care îl va face pe partener să-și arate dragostea. Încearcă să te detașezi, pentru a nu strica atmosfera.

HOROSCOP Rac
Se întrevede apariția unui avantaj pentru tine: șanse mari de a obține o custodie, un bun, un chilipir, de a lupta pentru a dezbate o moștenire. Relațional, ține cont și de părerea partenerului de viață atunci când vrei să cheltui banii comuni pe lucruri pentru casă. Ai putea să eviți atât o investiție proastă, cât și o ceartă cu acesta.

HOROSCOP Leu
Discuțiile avute cu persoana iubită te vor face să-ți dorești să cauți o soluție de a reduce timpul de muncă, pentru ca să ai mai mult timp liber pe care să-l dedici poate treburilor casnice, plimbărilor. Astfel vei constata cu uimire că și din activitățile de rutină reușești să înveți ceva folositor.

HOROSCOP Fecioară
Ingeniozitatea în această zi nu te ajută pe plan financiar, nu reușești să faci o strategie bună care să-ți aducă un câștig substanțial. Se pare că nu vei trage azi lozul câștigător. Pe partea sentimentală s-ar putea ca un conflict mai vechi să revină în actualitate.

HOROSCOP Balanță
Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că ești destul de indiferent față de nevoile sale. Încearcă să nu devii pesimist, din contră fii cât mai romantic și comunică prin cuvinte alese cu atenție ceea ce simți. Nu este cazul să te îngrijorezi, te vei putea bucura pe seară de o dulce împăcare.

HOROSCOP Scorpion
Posibil ca în această zi să ai senzația că trăiești ceva ce nu se poate explica prin cuvinte, totul pare să meargă strună, în plus te bucuri și de susținerea partenerului. Bucură-te de avantajele pe care ți le oferă astrele, se pare că tot ceea ce inițiezi acum vizează sfera financiară.

HOROSCOP Săgetător
Partenerul îți poate reproșa că nu ții cont și de opinia lui în luarea unei decizii importante și hotărâtoare pentru amândoi. Poate că acest fapt va presupune și mutarea într-o altă locuință, oraș, stat. Încearcă să fii calm și să îi ceri și lui părerea, pentru a găsi mai repede soluția potrivită.

HOROSCOP Capricorn
Îți asumi responsabilitatea pentru partener și ai grijă să nu îi lipsească nimic, motiv pentru care astăzi vei lua decizia să-i cumperi un cadou pe care și-l dorește de mult timp. Totuși apare și riscul de a cheltui mai mult decât este necesar. De aceea zodiacool.ro îți recomandă să își faci o listă în cazul în care mergi la cumpărături.

HOROSCOP Vărsător
Se ridică la orizont o nouă ipostază astrală, este posibil să simți dorința de a ieși să te distrezi, să întâlnești persoane noi. Cineva din anturaj îți va trimite semnale subtile că este deschis pentru o relație romantică, iar în urma unor discuții se va stabili legătura de dragoste la care visezi de mult.

HOROSCOP Pești
În cazul în care activezi în domenii ce țin de imobiliare, vânzări de bunuri ce nu îți aparțin, încercă să fii atent la tot ce semnezi, deoarece acele contracte se pot interpreta diferit din punct de vedere legal. Totuși intuiția funcționează la cote maxime, prin urmare vei reuși să treci cu bine de acest test.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
4756
3.33
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
Horoscop anul 2020 pentru nativii din zodia Tigru - Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950,
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia chinezească Câine pe dragoste și relații: anul 2020,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.