HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 30 octombrie 2018

30.OCTOMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 30 octombrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 30 octombrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 30 octombrie 2018: Zbucium, atât pe plan.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 30 octombrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Pe partea profesională astrele aduc acum noi premize, tendințe, relații, asocieri, proiecte. În altă ordine de idei, relațiile cu rudele se pot îmbunătăți radical în urma unui gest simplu. Chiar și numai dacă le telefonezi pentru a le întreba cum o mai duc, ele se vor bucura nespus de mult.

HOROSCOP Taur
Te invadează o multitudine de îndoieli referitoare la necesitatea demarării unui proiect pe care l-ai promis, dar nu trebuie să-ți faci așa multe griji deoarece inteligența ta este astăzi la cote maxime și poți avea siguranța că vei reuși. Bine ar fi să pregătești din terenul și să mai faci unele calcule, pentru a te edifica.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Familia îți pune la dispoziție o sumă de bani la care nu te așteptai. Această veste îți dă o stare pozitivă de dispoziție și trezește dorința de a face și tu o faptă bună. Vei descoperi noi modalități de a elimina stresul, te vei apleca mai mult spre credință, mister, pentru a obține libertatea sufletească.

HOROSCOP Rac
S-ar putea să fii nevoit să te întâlnești astăzi cu diverse persoane pentru a încheia o afacere. Cel mai probabil că dorești să remediezi o problemă financiară, iar la finele zilei îți vei da seama că nu este nimic rău în ceea ce ai decis. Pe seară vei reuși să fii drăgăstos cu cei din familie, pentru că te vei putea detașa de problemele cotidiene.

HOROSCOP Leu
Pe partea financiară ziua îți poate aduce surprize, fie vei fi avansat, fie ți se va mări salariul, fie vei descoperi un talent și de pe urma acestuia să începi să faci bani. Partea sentimentală va cunoaște și ea o îmbunătățire, în sensul că dragostea și tandrețea vor ieși la iveală într-un mod atât de plăcut, încât partenerul iubit se va arăta surprins.

HOROSCOP Fecioară
Pe cât posibil evită astăzi speculațiile de orice fel, s-ar putea ca dorința ta egoistă de a obține rapid un câștig considerabil să afecteze bugetul familiei, iar de aici până la o ceartă cu partenerul iubit nu mai rămâne decât un pas. În ceea ce privește cariera apar șanse de promovare, recunoaștere.

HOROSCOP Balanță
La locul de muncă lucrurile nu merg tocmai bine, încearcă să fii cât mai distant, pentru a nu împărtăși cu nimeni ceea ce trăiești în intimitate. Vei constata că ai luat o decizie înțeleaptă. Dacă cineva din familie îți cere ajutorul financiar în această zi, ar trebui să te mai gândești, cel mai probabil vei afla ulterior că aceasta a folosit banii de la tine în alt scop decât cel menționat.

HOROSCOP Scorpion
Te încadrezi printre favoriții zilei chiar dacă mai întâmpini și tu unele mici neplăceri la locul de muncă. Ar fi bine să cauti să îți faci viața plăcută, prin gesturi mici. Pe seară va fi un moment potrivit pentru ca să înveți ceva nou sau să organizezi o mică ieșire în oraș cu partenerul drag.

HOROSCOP Săgetător
Mergi după propriile cunoștințe și ascultă-ți intuiția. În caz contrar, persoane influente te vor ghida din necunoștință de cauză pe căi greșite, iar consecințele pot fi devastatoare. Dacă ai nelămuriri, cere sfatul cuiva mai în vârstă. Experiența reprezintă un mare beneficiu în problema apărută, dar totuși nu lua toate indicațiile acesteia ca fiind general valabile.

HOROSCOP Capricorn
Sfaturile nerealiste ale unei persoane din anturaj te determină să pierzi o sumă semnificativă de bani. Încearcă să te ocupi singur de problemele tale financiare, pentru a evita neplăcerile de acest gen. Pe partea profesională este posibil să ți se aducă la cunoștință idei noi de pe urma cărora să câștigi imagine, reputație.

HOROSCOP Vărsător
Ai șanse sporite de a reuși pe plan financiar, dar mare atenție la ceea ce vei transmite persoanelor noi care vor veni în echipă, deoarece poți fi considerat fără scrupule, ceea ce nu este adevărat. Pe seară s-ar putea ca la o întrunire să te lauzi. Acest lucru poate să-i enerveze pe cei din anturaj și să-i facă să te evite pe viitor.

HOROSCOP Pești
Ar fi bine să încerci să-ți organizezi mai bine agenda de lucru. Munca pe plan profesional, chiar dacă îți aduce satisfacții, nu ar trebui să-ți consume și timpul necesar pentru activitățile casnice. Se pare că astrele te fac să-ți exprimi clar sentimentele, se vor regla anumite energii în cuplu.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
4858
3.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Stăpânul zilei pe momentul de trecere la anul Șobolanului este Focul yin, ceea ce va face ca
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.