HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 29 ianuarie 2019

29.IANUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 29 ianuarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 29 ianuarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 29 ianuarie 2019: Se impune ordinea în gânduri și emoții.

Șanse mari pentru a ieși din anumite situații toxice din viață (relații, parteneriate, obiceiuri, stări)... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 29 ianuarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec. Evită deplasările, nu accepta propunerea prietenilor de a pleca împreună în vacanță, vor fi predispoziții ca mașina să se defecteze.

Posibil să pierzi timp și bani din pricina unui posibil accident. În partea a doua a zilei e posibil să faci cunoștință cu o persoană nouă. zodiacool.ro îți recomandă prudență sporită și evitarea riscurilor.

Loading...

HOROSCOP Taur
Banii vor fi astăzi mărul discordiei, iar dacă este vorba de divorț, vei constata că așa-zisul partener de viață va fabrica informații pe care să le prezinte judecătorului cu scopul de a avea câștig de cauză. În acest caz riști să rămâi și fără partea materială, și fără copii, acolo unde este cazul.

HOROSCOP Gemeni
Sentimentul de nesiguranță este firesc în anumite situații, însă nu trebuie perpetuat, prin urmare, ar fi cazul să renunți la îndoieli și să abordezi noile situații cu mai multă înțelepciune. Cere sfatul șefilor, colegilor în ceea ce privește cariera și suportul partenerului de viață în ceea ce privește relația de cuplu, cu ajutorul lor poți clarifica unele probleme mai vechi.

HOROSCOP Rac
Pe plan profesional, astăzi îți sunt de folos insistența și perseverența în afaceri, în negocieri. O revedere cu un amic mai vechi îți lasă un gust amar, se dovedește că acesta nu mai este persoana care odată îți era alături, acum se pare că invidia, ura și trădarea au luat locul respectului, prieteniei.

HOROSCOP Leu
Tânjirea după dragoste este întâmpinată cu o respingere neprevăzută din partea partenerului iubit. Acesta te va dezamăgi profund și îți va da o stare proastă de dispoziție. Ar fi bine să vă recunoașteti reciproc greșelile, chiar dacă sunt doar mici scăpări din neatenție.

HOROSCOP Fecioară
Astăzi se va accentua riscul de a trata cu superficialitate situațiile care ți se par neimportante și de a nu fi atent la detalii. Nu profita de pe urma prieteniilor, pentru a nu deveni la rândul tău ținta unor manipulări pe viitor. Dacă ai de făcut o deplasare alături de un membru al familiei, amână călătoria pe altă zi.

loading...
6047
4.33
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe
În ce lună este zodia Taur: Soarele este în constelația Taur din 20 aprilie până în 21 mai.
Horoscop GEMENI dragoste 2019: capitolul dragoste în 2019 pentru nativii Gemeni este animat de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.