HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 29 ianuarie 2019

29.IANUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 29 ianuarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 29 ianuarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 29 ianuarie 2019: Se impune ordinea în gânduri și emoții.

Șanse mari pentru a ieși din anumite situații toxice din viață (relații, parteneriate, obiceiuri, stări)... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 29 ianuarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec. Evită deplasările, nu accepta propunerea prietenilor de a pleca împreună în vacanță, vor fi predispoziții ca mașina să se defecteze.

Posibil să pierzi timp și bani din pricina unui posibil accident. În partea a doua a zilei e posibil să faci cunoștință cu o persoană nouă. zodiacool.ro îți recomandă prudență sporită și evitarea riscurilor.

HOROSCOP Taur
Banii vor fi astăzi mărul discordiei, iar dacă este vorba de divorț, vei constata că așa-zisul partener de viață va fabrica informații pe care să le prezinte judecătorului cu scopul de a avea câștig de cauză. În acest caz riști să rămâi și fără partea materială, și fără copii, acolo unde este cazul.

HOROSCOP Gemeni
Sentimentul de nesiguranță este firesc în anumite situații, însă nu trebuie perpetuat, prin urmare, ar fi cazul să renunți la îndoieli și să abordezi noile situații cu mai multă înțelepciune. Cere sfatul șefilor, colegilor în ceea ce privește cariera și suportul partenerului de viață în ceea ce privește relația de cuplu, cu ajutorul lor poți clarifica unele probleme mai vechi.

HOROSCOP Rac
Pe plan profesional, astăzi îți sunt de folos insistența și perseverența în afaceri, în negocieri. O revedere cu un amic mai vechi îți lasă un gust amar, se dovedește că acesta nu mai este persoana care odată îți era alături, acum se pare că invidia, ura și trădarea au luat locul respectului, prieteniei.

HOROSCOP Leu
Tânjirea după dragoste este întâmpinată cu o respingere neprevăzută din partea partenerului iubit. Acesta te va dezamăgi profund și îți va da o stare proastă de dispoziție. Ar fi bine să vă recunoașteti reciproc greșelile, chiar dacă sunt doar mici scăpări din neatenție.

HOROSCOP Fecioară
Astăzi se va accentua riscul de a trata cu superficialitate situațiile care ți se par neimportante și de a nu fi atent la detalii. Nu profita de pe urma prieteniilor, pentru a nu deveni la rândul tău ținta unor manipulări pe viitor. Dacă ai de făcut o deplasare alături de un membru al familiei, amână călătoria pe altă zi.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.