HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 25 decembrie 2018

25.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 25 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 25 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 25 decembrie 2018: Se anunță o zi neplăcută pe plan

sentimental. Cei dragi reproșează comportamentul rece și lipsa de implicare... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 25 decembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale: HOROSCOP Berbec: Se întrevăd anumite nedreptăți la locul de muncă, care nu mai pot fi suportate de către tine. Ai muncit, ai depus un efort susținut, iar acum nu ești răsplătit la adevărata valoare.

Este momentul să îți ceri dreptul. S-ar putea să ai de suferit și din punct de vedere medical pe fond de stres.

Loading...

HOROSCOP Taur
Traversezi o zi în care trebuie să-ți stabilești clar prioritățile, pentru a reuși să ai succes în ceea ce ți-ai propus. Deciziile pe care le vei lua implică planul profesional. Dacă te duci la o întâlnire de afaceri este bine să analizezi atent termenii negocierii și condițiile contractuale, deciziile importante să le amâni pentru mai târziu.

HOROSCOP Gemeni
Începi ziua cu entuziasm, însă lucrurile se vor schimba pe parcurs. Nu-ți fă iluzii și scenarii optimiste, în care te regăsești în situaţiile cele mai favorabile. Chiar bucuria planificării unei călătorii poate fi spulberată. Nu ai suficiente resurse financiare de a-ți îndeplini visul.

HOROSCOP Rac
Chiar dacă ești plin de energie, nu încerca să rezolvi azi toate problemele din viața ta. O veste despre evoluția evenimentelor viitoare îți poate schimba programul de lucru. S-ar putea să te suprasoliciți și să clachezi în zilele următoare, ceea ce nu este de dorit. Încearcă să te relaxezi alături de familie, să te implici în treburile casnice.

HOROSCOP Leu
Efectele influxului astral de astăzi se resimt, Univesrul îți ridică mingea la fileu, oferindu-ți posibilitatea de a specula unele situații din punct de vedere financiar Șanse mari ca în ziua aceasta să intri în interacțiune cu persoane noi, posibili clienți, investitori care să te remarce

HOROSCOP Fecioară
Contextul astral al zilei de astăzi vorbește despre tendința de a studia un domeniu nou, de a te înscrie la un curs de calificare, de a pleca într-o călătorie. Vedem că tendința generală este spre emancipare, doborâre a unor noi recorduri, șansele de a te autodepăși sunt mari.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

O relație destul de liniștită, fără evenimente surprinzătoare. Încăpățânarea poate
Soarele se află în semnul zodiacal BERBEC de la 21 Martie până la 20 Aprilie. Este locul de
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.