HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 23 octombrie 2018

23.OCTOMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 23 octombrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 23 octombrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 23 octombrie 2018: O stare chinuitoare de.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 23 octombrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Pe plan profesional se impune să mai studiezi piața, deoarece în final nu este exclus să te orientezi poate și spre ceea ce oferă străinătatea. Vei constata că oferta pe care o vei descoperi îți va putea aduce o îmbunătățire în sfera financiară, care este importantă pentru tine.

HOROSCOP Taur
Îți pui întrebări despre sensul vieții, despre rolul existenței tale, ceea ce vei oferi pe viitor. Este momentul să apelezi la persoane înțelepte care să te susțină cu sfaturi bune. Posibil să afli că urmează să primești o sumă neașteptată de bani, o moștenire, o mărire de salariu. Totuși nu-ți fă planuri de investiții până ce nu te vezi cu banii în mână.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Contextul astral de astăzi te face să fii ușor distras de la ceea ce ți-ai planificat de ceva vreme și în plus există riscul de a fi călăuzit în mod intenționat pe căi greșite. Încearcă să nu pleci urechea la sfaturile și părerile celor din anturaj.

HOROSCOP Rac
Posibil că vei avea parte de o surpriză neplăcută pe partea financiară. Deși simți impulsul de a te afirma, te frămânți și nu găsești o strategie potrivită pentru a face mai mulți bani. Manifești dorința de călătorie, de aventură, ai șansa de a întâlni persoane noi, însă experiențele pe care le vei trăi împreună cu acestea îți vor pricinui suferință pe plan psihic, afectiv.

HOROSCOP Leu
Astrele vor aduce unele surprize, mai ales acolo unde lucrurile vor fi tratate în mod superficial. Actele ce vor semna azi ar fi bine să fie atent analizate, deoarece pot ascunde capcane ce vor genera pe viitor unele complicații, dacă s-a stabilit totul doar pe cale amiabilă.

HOROSCOP Fecioară
Starea de tensiune pare că te epuizează fizic și psihic și vrei să te retragi, ceea ce nu este o soluție bună. De preferat ar fi să ai o discuție matură cu partenerul și să nu te implici în discuții inutile. Sunt posibile episoade de certuri, evită astăzi adunările sociale.

HOROSCOP Balanță
Riscul de a nu rezista le stres este mare, încearcă să nu te lași provocat în discuții în contradictoriu, fă tot posibilul ca să eviți un discurs sarcastic cu cei dragi, pentru a nu le răni sentimentele. Relațional, astrele oferă ocazia de a-ți demonstra iubirea necondiționată, dar în același timp și să stabilești limite clare pentru a te proteja.

HOROSCOP Scorpion
Un coleg de la muncă sau o rudă vine să-ți aducă la cunoștință că tot ce ai anticipat referitor la o situație s-a dovedit a fi adevărat, deci nimic nu te va lua azi prin surprindere. Sănătatea cunoaște o îmbunătățire, dacă te-ai născut cu o problemă ereditară în această zi poți să auzi despre un tratament revoluționar, care are șanse să funcționeze în cazul tău.

HOROSCOP Săgetător
La locul de muncă vei ajunge la o cooperare reciproc avantajoasă pe plan profesional datorită faptului că știi cum să dai celor din jur sentimentul de încredere. Ambițiile tale își vor găsi strategiile potrivite de a fi puse în practică. Finele zilei aduce unele cheltuieli, acestea se pot efectua pentru a salva unele aparențe sau fie pentru a oferi un cadou unui membru de familie.

HOROSCOP Capricorn
Încearcă să îți stăpânești gândurile negative pe tot parcursul zilei, prietenii apropiați se pot plictisi și obosi de atâtea scenarii și lamentări. Ar fi bine să te mobilizezi pentru a face acele schimbări pozitive pe care le amâni de ceva vreme, te poți baza de ajutorul celor din jur.

HOROSCOP Vărsător
Ziua începe în forță, se pare că ai multe de rezolvat la locul de muncă, în ultima vreme ai rămas în urmă cu sarcinile, totul se datorează faptului că încerci să-i ajuți prea mult pe cei din jur. O stare de indispoziție te-ar putea determina să exagerezi cu critica la adresa celor din familie. Însă ar fi bine să cauți cauza stării tale proaste înainte de a da vina pe cine nu trebuie.

HOROSCOP Pești
Discută cu partenerul de viață despre ceea ce te macină, va fi mai ușor să treci peste anumite restricții, poate chiar de ordin financiar. Dacă ai fost tentat de un câștig mai ușor, se pare că înțelegerea va pica, însă nu trebuie să-ți pară rău, deoarece aceasta ascundea anumite capcane.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În astrologia Stelelor Zburătoare, cea mai importantă variabilă este timpul. Timpul se divide,
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pentru starea de sănătate: Astrele nu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.