HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 23 iulie 2019

23.IULIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 23 iulie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 23 iulie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Posibile divorțuri, posibile rupturi în relații. Se recomandă focalizarea pe partea profesională și amânarea deciziilor pe plan sentimental. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Se vede că nu cedezi cu ușurință în fața altora, însă această atitudine nu trebuie dusă la extrem. Deși consideri că ești demn de apreciat, un sentiment de mândrie te poate cuprinde și riști ca superiorii să te considere indisciplinat. Se recomandă mai multă maleabilitate și diplomație.

HOROSCOP Taur
Dacă îți cauți un nou loc de muncă, acesta poate veni, numai că aduce la pachet unele responsabilități în plus față de ceea ce făceai până acum. Totuși ar trebui să iei în calcul faptul că partea financiară le va compensa. Prin urmare, dacă ești pregătit în domeniu ar fi bine să încerci să profiți de oportunitate.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Ai parte de creativitate, intuiția funcționează la cote maxime. Dacă ai planificată o întâlnire de afaceri, vei avea parte de succes. Pe de altă parte, astrele vin să activeze în această zi stări, sentimente, situații favorabile pentru a întâlni persoane noi, pentru a cere în căsătorie partenera într-un mod romantic și ingenios.

HOROSCOP Rac
Îți îmbunătățești reputația prin generozitatea de care dai dovadă. Tot ceea ce este posibil că vei avea parte de o surpriză plăcută din partea unui prieten sau în cadrul unui eveniment, a unei petreceri. Sentimental, poți să fii protagonistul unor minuni, relația de dragoste va înregistra un progres.

HOROSCOP Leu
Se pare că o nouă viziune îți va schimba tiparele după care te ghidezi în relația sentimentală. Astrele aduc pasiune,declarații de dragoste, călătorii alături de persoana iubită, vestea de a aduce pe lume un copil.

HOROSCOP Fecioară
Contextul stresant al zilei de azi poate lucra în defavoarea ta dacă ai de susținut examene, interviu pentru un nou job. Încearcă să te abții de la comentarii nerealiste, în caz contrar vei fi sancționat. Atenție sporită se recomandă și în relații, sunt de evitat discuțiile pe un ton sarcastic.

HOROSCOP Balanță
În această zi ești asemenea unei persoane aflată în sevraj, încerci pe cât posibil să faci față unor situații destul de tentante, însă se anunță o pierdere de resurse energetice în favoarea celorlalți. Răspunsul la problemele tale se află în analiza ultimilor luni. Vei ajunge la concluzia că ai nevoie de iubire și respect față de propria persoană.

HOROSCOP Scorpion
Simți să-ți descarci excesul de energie negativă provenit din stresul de la muncă printr-un dialog agresiv, însă riști să atragi un interlocutor pus pe ceartă și mai mult decât tine. Încearcă să fii mai deschis în comunicare, pentru a nu te mai confrunta cu situații limită și pentru a deveni mai înțelept.

HOROSCOP Săgetător
Din ce se poate observa, astăzi trebuie să îți spui punctul de vedere, să fii în primul rând sincer cu tine, pentru a aduce îmbunătățiri la locul de muncă. În caz contrar nu vei avea satisfacții în sfera profesională. Pe plan sentimental, ziua nu este ferită de stări de tensiune, se pot spune cuvinte dure, orice confruntare poate pleca de la ceva banal: copii, bani, rude, mașină.

HOROSCOP Capricorn
Partea bună a zilei este că te maturizezi, constați că o schimbare profesională poate veni în acest context în care te afli, însă ai nevoie de oameni de valoare în jurul tău. Ești într-o dispoziție conciliantă, înțelepciunea te face să nu mai fii așa critic la adresa celor dragi și să aplanezi un conflict printr-un cadou simbolic, care va ajunge la sufletul acestora.

HOROSCOP Vărsător
Cel mai probabil că vei opta pentru a schimba locul de muncă dacă nu te mai simți confortabil acolo, dacă nu ești apreciat. Avantajat vei fi dacă activezi pe cont propriu, ideile vor veni, ajutorul financiar va sosi din Univers, poate chiar posibilitatea de a studia în străinătate sau de a călători, ceea ce va determina o schimbare radicală în viața ta.

HOROSCOP Pești
Nu este o zi bună pentru plăți în avans. Nu acorda încredere unor speculații care deși promit câștiguri, acestea nu sunt reale. Se recomandă prudență pe plan financiar. În urma evenimentelor de azi te vei maturiza din toate punctele de vedere.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
1751
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări
Șobolanul este un lider prin definiție, are talentul de a face strategii pentru a-și atinge

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.