HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 20 august 2019

20.AUGUST.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 20 august 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 20 august 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Atitudinea celor dragi va fi una diferită, în mod surprinzător ei chiar vor fi deschiși la ideile de avangardă. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Pornești la drum cu numeroase planuri, care pe parcurs este posibil să se năruie. Temperează-ți cerințele exagerate pentru a nu te frustra când rezultatele nu vor fi pe măsura așteptărilor. Fără niciun motiv, îți vine pofta de a te alinta cu o mâncare copioasă. Ai grijă ca această deprindere să nu devină un obicei prost.

HOROSCOP Taur
Armonia și buna ințelegere cu cei din anturaj îți fac ziua mai frumoasă. Valul de energie pozitivă pe care îl simți te motivează să faci planuri de viitor. Dacă dorești cu adevărat o schimbare în stilul de viață acum poți să începi acest demers, vei avea surpriza că cei dragi te susțin.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Te poți considera azi vedeta horoscopului, ești cel care va avea un cuvânt important de spus. Poți să întâlnești un colaborator nou și de aici se poate declanșa o idilă, situație care ar putea pune la încercare stabilitatea familiei. Cu toate acestea, simți că ești îndreptățit să ai parte de dragoste, de afecțiune.

HOROSCOP Rac
La muncă șefii te susțin,însă totuși cer din ce în ce mai mult de la tine, încearcă să nu te enervezi, pentru a nu înrăutăți situațiile, vei constata că pe viitor eforturile tale vor conta. Pe de altă parte creativitatea este azi la cote maxime, dar ai idei nonconformiste, ceea ce va stârni o repulsie din partea partenerului.

HOROSCOP Leu
Începi ziua discutând cu colegii despre responsabilitățile de la muncă. Însă pe parcursul zilei recomandăm să eviți pe cât posibil împrumuturile, mai ales persoanelor care ți se par dubioase sau care nu îți inspiră încredere, întrucât acele sume de bani se pare că nu se vor mai întoarce înapoi.

HOROSCOP Fecioară
Ar fi bine să nu împrumuți în această zi bani, deoarece sunt șanse prea mici ca ei să se mai întoarcă înapoi. De asemenea, nu este o zi bună pentru a începe un sport care implică agresivitatea: arte marțiale, sărituri cu parașuta, scrimă. Sunt posibile accidente prin care poți să pierzi sânge.

HOROSCOP Balanță
Astrele îți oferă energie, spor și ajutor, pentru a finaliza tot ceea ce îți propui, cel mai probabil vei mai sta și peste program pentru a rezolva unele probleme, însă nu vei regreta. Ar fi bine să-ți faci un plan concret pentru următoarea perioadă, capacitatea intelectuală este la cote maxime.

HOROSCOP Scorpion
Începi ziua cu o nemulțumire, simți că vrei mai mult pe plan profesional. De aceea este posibil să te înscrii la un curs de perfecționare care să-ți cultive inteligența. Sentimental, ziua este bine aspectată, astrele îți aduc la cunoștință unele gesturi, declarații făcute de partener, vei simți instinctiv dorința de a face un cadou persoanei iubite.

HOROSCOP Săgetător
Te vei bucura încă de la începutul zilei de vești ce privesc banii veniți de la ceilalți. Provocările te ajută să găsești noi soluții la problemele profesionale. Rezistența la noile condiții impuse are repercusiuni pozitive asupra acțiunilor de azi. Relația sentimentală îți oferă sprijinul de care ai nevoie pentru a reuși la muncă.

HOROSCOP Capricorn
Astăzi vei avea posibilitatea de a te exprima clar și concis, șanse mari să faci o impresie bună dacă veți susține discursuri în public, ele vor fi inspirate din viața ta. În schimb, discuțiile cu membrii familiei ar trebui abordate cu calm și răbdare, pentru a nu le provoca suferințe emoționale.

HOROSCOP Vărsător
Se observă o activare a tot ce înseamnă instinct sexual, de dominare, ceea ce pentru tine va fi un punct de susținere, îți va oferi posibilitatea de a înțelege ce simt ceilalți. Te poți îndrăgosti în această zi de o persoană mai tânără, poți să ai parte de porniri de moment, iar dacă te afli într-o relație care nu mai merge, poți decide să pleci de acasă.

HOROSCOP Pești
Ziua începe pentru tine cu vești bune, se pare că vei intra în posesia unei sume de bani, se întrevăd venituri suplimentare, obținute dintr-o activitate extraprofesională. Creativitatea este azi amplificată, totuși, nu este exclus ca acestea să aducă și tentații interzise, însă depinde de tine cum faci față provocărilor.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tot ce trebuie să știi despre zodia Rac în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Rac și femeia
Previziuni anul 2019 zodia Iepure: ani: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023. Anul
Sexualitate Berbec: cum seduci o femeie Berbec, cum se comportă barbatul Berbec la pat. Plăcere,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.