HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 19 martie 2019

19.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 19 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 19 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 19 martie 2019: Nostalgia amintirilor îndeamnă la planificarea

unei vizite surpriză. Acest frumos gest va fi răsplătit cu o masă copioasă.... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 19 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: S-ar putea să ai senzația că cei din jur s-au aliat împotriva ta, nu vei fi chiar așa de încântat de ceea ce vei vedea sau auzi în această zi, însă totul este trecător, oricine poate greși.

Cu toate acestea nu este exclus să te simți singur sau folosit.

HOROSCOP Taur
Tentația de a colabora cu cineva din anturaj pentru a obține rapid un câștig financiar poate ascunde o capcană pe care nu ești capabil să o vezi. Analizează cu atenție termenii și condițiile. Posibil ca pe plan relațional, dacă ești singur, acum să fii mai îndrăzneț în abordarea unui posibil partener, însă acesta se va dovedi a fi o alegere nepotrivită.

HOROSCOP Gemeni
Posibil ca pe seară ca să începi să rezolvi unele lucruri ce țin de serviciu, ceea ce nu va fi pe placul partenerului care are o dispoziție romantică. Atenție la ceea ce vei spune în această zi, mai cu seamă referitor la rudele din partea partenerului, poate pleca de aici o ceartă de mari proporții din care cu greu vei ieși.

HOROSCOP Rac
Se pare că vei fi susținut de Univers pentru a face o impresie bună, a ține un discurs, a obține o colaborare. Sentimental, încearcă să îndeplinești una din dorințele partenerului de viață. Acesta suferă deoarece în ultima vreme ți-ai dedicat tot timpul sarcinilor de la lucru și ai negrlijat relația.

HOROSCOP Leu
Posibil să faci astăzi un efort și să reușești să te deconectezi de la grijile cotidiene, pentru ca să acorzi mai mult timp celor dragi din familie sau din anturaj și să-ți acorzi timp pentru tine. Pe viitor vei constata cu bucurie că randamentul pe plan profesional crește după o zi de odihnă.

HOROSCOP Fecioară
Deși ești favorizat să întâlnești persoane cu potențial financiar, care te vor remarca și îți vor propune să le fii în echipă, schimbarea locului de muncă nu este azi susținută de astre. Activități neprevăzute pot să îți dea peste cap un plan conceput de ceva vreme, te înfurie faptul că nu progresezi în ritmul dorit, însă cu răbdare vei reuși.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.