Horoscopul zilei, Horoscop de marți 18 februarie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi marți 18 februarie 2020

Horoscopul zilei 18 februarie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Dieta începută azi va avea șanse sporite de reușită. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Dușmanii pot în această zi să fie mai agresivi, de aceea rugăciunea va face minuni, te poate proteja de gândurile negative venite de la alții. Încearcă să fii cât mai rezervat, pentru a nu crea premisele unui conflict. Pe de altă parte te îngrijorează și relația cu partenerul de viață, tristețea poate lua proporții.

Horoscop Taur
Pe partea de carieră vei fi influențat de un influx astral benefic, apar șanse mari de a avansa, de a fi recunoscut din punct de vedere social. Pe de altă parte, impulsivitatea este posibil să te facă să iei decizii greșite în ceea ce privește rezolvarea unor probleme de familie. Nu te grăbi în rezolvarea unei situații inopinate, caută mai multe date înainte de a acționa.

Horoscop Gemeni
Îți faci griji în legătură cu unele datorii de bani, plăți de facturi, starea de tensiune nu se va elimina cu ușurință. Ai șanse scăzute de a elucida misterul care stă la baza problemelor tale sentimentale. Discuțiile cu partenerul nu îți vor face deloc bine, chiar dacă te simți încrezător.

Horoscop Rac
Un nou proiect de afaceri îți captează toată atenția și îți consumă toate resursele de energie vitală. Ai mai multă grijă de tine, încearcă să nu te epuizezi. Astrele activează posibilitatea de a relua o relație din trecut, atât de prietenie, cât și sentimentală. Rezultatul va fi același, însă Universul te testează dacă ți-ai învățat lecția.

Horoscop Leu
Desigur că vei avea de câștigat în urma încrederii în sine dobândită la finalul unei afaceri reușite, totuși nu exagera cu mândria, ține cont și de sfaturile partenerului de viață. Acesta îți poate sugera să te oferi să îi ajuți pe cei apropiați, pentru ca să devii un om mai bun și a primi mai multă atenție, iubire și înțelegere.

Horoscop Fecioară
Oferi impresia că ești interesat de cineva, dar în realitate acea persoană este doar o victimă, intențiile tale nu sunt tocmai serioase, te interesează o aventură de moment. Nu pune gaz pe foc, nu o lăsa să-și facă speranțe inutile, încearcă să ai un discurs clar și sincer.

Horoscop Balanță
Dacă ești într-o funcție de conducere și ești responsabil pentru o echipă, vei face tot posibilul ca fiecărui membru să îi fie bine, astfel îți asiguri o imagine bună pe plan profesional. O faptă bună nu este uitată niciodată, ajutorul pe care l-ai oferit în trecut îți va fi astăzi de folos.

Horoscop Scorpion
Poate că azi ar fi bine să optezi pentru a menține tăcerea, să te folosești de puterea secretului. Partenerul de viață nu înțelege starea ta de entuziasm pe care o simți cu privire la o idee ingenioasă ce promite creșterea veniturilor familiei, de aceea încearcă să te îndepărteze de la planul tău prin tot felul de manevre.

Horoscop Săgetător
Se anunță o zi plină de complicații pe plan profesional. Pot apărea anumite probleme la locul de muncă, din cauza unor acte neclare. Șefii îți pot cere socoteala pentru o situație care nu ține neapărat de tine. Ai grijă cui ceri ajutorul, colegii pot fi și ei implicați. Totul se poate accentua pe fond de stres.

Horoscop Capricorn
Se anunță o zi împlinită din punct de vedere profesional. Îți place să lucrezi în echipă, mai mult pentru atmosfera de la locul de muncă. Ai răbdarea necesară ca să explici fiecare etapă a proiectului pe care îl demarezi, colegii te ascultă. De aceea rezultatele pozitive își fac apariția.

Horoscop Vărsător
Pe partea sentimentală, bucură-te de ceea ce îți oferă astăzi Universul, declarațiile de dragoste vor fi deliciul zilei. Prin urmare nu îți înfrâna pornirile romantice, partenerul de viață va fi surprins în mod plăcut și poate că drept răsplată îți va propune să petreceți o seară romantică.

Horoscop Pești
Vei avea parte de multă creativitate, imaginație, inspirație. Astfel speculațiile din această zi vor avea un efect pozitiv asupra planului financiar. Nu este exclus să intri în posesia unei sume substanțiale de bani, care să îți poată oferi posibilitatea de a investi într-o activitate pe cont propriu, cel mai probabil online.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!