HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 18 decembrie 2018

18.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 18 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 18 decembrie 2018: Mai multă răbdare și analizarea cu atenție a opțiunilor duce la luarea unor decizii potrivite în ceea ce privește o

posibilă mutare... Află ce rezervă astrele!

HOROSCOP Berbec
Consideri că planurile concepute sunt ușor de îndeplinit, vei avea succes în demersurile tale. Este momentul confruntării cu propria persoană, ce se va conștientiza acum va fi poate cheia pentru următoarea perioadă pe plan afectiv. În relația cu partenerul de viață ai avea mai multe de câștigat dacă ai renunța la tendința de a-l critica la tot pasul.

HOROSCOP Taur
O situație inopinată este posibil să apară, însă vei reuși să o depășești dacă vei fi atent la semnele pe care ți le dă Universul prin intermediul celor din anturaj sau a celor din familie. Evită să aderi la organizații secrete, care pot în timp să declanșeze probleme cu legea.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
O surpriză neplăcută poate să apară din senin, ea vizează legăturile cu persoanele necunoscute din anturaj, presupune ieșirea din zona de confort. Totuși, recomandăm prudență, s-ar putea să te simți destul de singur, posibil că vei sta ca un tigru la pândă, dar nu vei acționa.

HOROSCOP Rac
Vei fi supus în această zi la unele examene fără să îți dai sema, cel mai probabil că la final, după ce vei fi ascultat, ți se va comunica o ofertă pe plan profesioanal. Pe seară, se pare că o perioadă de relaxare în compania rudelor apropiate te-ar putea ajuta să-ți regăsești echilibrul și să te simți mai bine.

HOROSCOP Leu
Este o zi favorabila pentru a rezolva chestiuni delicate legate de relațiile personale și profesionale. Se întrevăd reușite, deoarece azi ai puterea de a te concentra pe ceea ce ai de făcut. Sentimental, detașarea de care dai dovadă față de unele dificultăți ce afectează planul afectiv îți dă posibilitatea de a le privi în mod obiectiv și de a le rezolva într-un mod înțelept.

HOROSCOP Fecioară
Capitolul profesional îți poate aduce unele frustări, însă încearcă să nu mergi pe principiul multă muncă - bani puțini, pentru că nu vei rezista mult în acest joc vicios. Propunerile care vin în această zi vizează începerea unei noi etape în viața ta, cel mai probabil relocarea într-un alt oraș, stat, casă.

HOROSCOP Balanță
Astrele se pare că sunt de partea ta, vei auzi despre o avansare a partenerului de viață, poate vei rezolva unele treburi la școală pentru copii, de ce nu, poate auzi despre venirea unui copil pe lume. Posibil să dorești să pleci în curând într-o călătorie alături de familie, penru a sărbători reușita.

HOROSCOP Scorpion
Deși te simți singur și vulnerabil, vei observa că Universul te iubește și ocrotește, dar te supune unui test dur pe care trebuie să-l treci pentru a-ți demonstra credința. Este posibil să ți se întâmple și un miracol, pe care dacă ești pregătit să-l accepți, surprizele vor fi la tot pasul. Totul este să ai încredere în tine.

HOROSCOP Săgetător
Pe partea sentimentală, vei descoperi că unele secrete pe care le ascundeai de partenerul drag nu au făcut decât să te împiedice să evoluezi. Sfatul unei rude te va ajuta să aduci echilibru în relație. Sănătatea nu ridică semne de întrebare, însă dacă te confrunți cu stări atipice, mergi la medic.

HOROSCOP Capricorn
Spiritualitatea va fi azi în centrul atenției tale, posibil să conștientizezi care sunt punctele tale slabe și să încerci să le elimini, totuși nu fi prea autocritic, ai mai multă răbdare cu tine. Doar în acest fel vei reuși să te adaptezi la noul va de energie pe care ți-l trimite universul pentru a evolua.

HOROSCOP Vărsător
Capacitatea de a te face ascultat și de a-ți convinge colegii să te urmeze nu este la cote maxime. O situație neprevăzută va apărea și nu vei reuși să-i mobilizezi în timp util. Posibil că luarea anumitor decizii va fi dictată și de starea de sănătate defectuoasă a unei rude sau a partenerului de viață.

HOROSCOP Pești
Dacă lucrezi pe cont propriu te poți confrunta cu controale, plângeri nejustificate venite, probabil, din partea unor angajați nemulțumiți sau a concurenței. Stresul de la muncă și programul dezorganizat îți pot afecta sănătatea, pot să apară unele complicații dacă nu încerci să îți administrezi eficient timpul.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Spațiul este o formă infinită de existență a materiei, are trei dimensiuni (lungimea,
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.