Aplica

Horoscopul zilei, Horoscop de marți 17 martie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi marți 17 martie 2020

Horoscopul zilei 17 martie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Apar șanse inedite de maturizare prin asumarea mai multor responsabilități. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Discuțiile cu șefii se vor purta azi la un alt nivel pe scara evoluției în carieră, ei te vor privi cu admirație și poate că îți vor propune o bine-meritată funcție de conducere. Pe partea afectivă ești bine susținut, sentimentele pure vor ieși la suprafață, sunt încurajate discuțiile sincere cu partenerul drag.

Horoscop Taur
Cunoștințele profesionale și experiența acumulată anterior posibil că te vor ajuta să intri acum în posesia unei sume de bani cu care să scapi de unele probleme financiare. Însă există șanse de a te implica într-o discuție delicată. zodiacool.ro îți recomandă prudență în ceea ce afirmi, mai ales dacă interlocutorul este foarte bine pregătit

Horoscop Gemeni
Stresul îți afectează relația cu partenerul de viață. Încearcă să faci un bilanț și să vezi încotro se îndreaptă relația voastră de cuplu. Chiar dacă îți este greu să nu te gândești la obligațiile de la muncă, nu uita că pe termen lung fericirea personală este mai importantă decât cea profesională.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Horoscop Rac
Se observă că vei primi vestea sosirii unei sume de bani, însă ea nu se ridică la înălțimea așteptărilor, poate de aceea vei dori să identifici de unde vine problema banilor. Diverse încurcături ar putea apărea pe parcursul zilei, s-ar putea să faci niște afirmații cu tentă sexuală care vor fi prost înțelese de cei din anturaj.

Horoscop Leu
Dorința de introspecție generează stări interioare noi, vei cauta în această zi sensul vieții tale. Însă pe seară, gândurile ți se vor îndrepta spre persoana iubită. Vei dori să îți satisfaci anumite dorințe neîmplinite sau secrete din trecut. Totul va decurge de la sine și ai șanse mari de a-ți împlini visele erotice.

Horoscop Fecioară
Pe fondul unei stări de agitație este posibil să iei o decizie greșită pe plan profesional. Sfatul unui specialist cu experiență în domeniu te va ajuta să treci de perioada de criză. Sănătatea poate să manifeste unele disfuncționalități, sistemul imunitar și cel digestiv sunt afectate.

Horoscop Balanță
Posibil să fii forțat de serviciu să consumi alcool, deși acest lucru nu îți face deloc plăcere. Nu ezita să îți schimbi locul de muncă dacă vezi că sănătatea îți este afectată. Învăță să ai mai multă răbdare, până la urmă vei obține ceea ce îți dorești, fără a-ți mai face atâtea griji inutile și fără a te enerva. Micile obstacole te vor face să devii de neînvins pe viitor.

Horoscop Scorpion
Dacă cineva va încerca să te distragă de pe drumul tău, ar fi bine să nu ții cont de părerile sale. Ideal ar fi să îți notezi unele idei care îți vor veni astăzi, deoarece s-ar putea să ai nevoie de ele pe parcursul următoarelor luni. Șansa este de partea ta, doar dacă vei fi atent la detalii.

Horoscop Săgetător
Îți place să fii provocat de parteneră, dar vei fi dezamăgit dacă tu vei abandona lupta pe parcurs și nu vei ține ritmul cu ea. Dacă te afli într-o relație care nu mai merge, ar fi bine să optezi pentru a lua o pauză, însă dacă ai copii, încearcă în această zi să nu te răzbuni pe ei pentru nereușitele tale.

Compatibilitate zodii

Horoscop Capricorn
Încearcă să aduci mai multă iubire în viața ta, pe cât posibil să treci la un alt nivel din punct de vedere afectiv, deoarece partea financiară nu va fi nici ea bine susținută azi. Se prefigurează unele pierderi de bani din cauza grabei de a investi în ceva ce promite câștiguri rapide.

Horoscop Vărsător
Ți se poate împlini un vis la care ai muncit în ultima perioadă: avansare la locul de muncă, oportunități de dezvoltare pe plan profesional, recunoașterea unei bune reputații. Din punct de vedere sentimental, ziua vine cu vești bune, predispune la ieșiri romantice, dragoste la prima vedere, distracție.

Horoscop Pești
Planuri îndrăznețe de viitor se întrevăd la orizont. Ai șanse mari de reușită, cu condiția să nu te lăcomești și să nu vânezi doar afacerile care promit câștiguri rapide. Posibil că vei dori să schimbi ceva la locul de muncă, poate că te nemulțumește statutul tău și vrei ceva mai bun pe partea profesională.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!