HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 09 octombrie 2018

09.OCTOMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 09 octombrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 09 octombrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 09 octombrie 2018: Aspecte favorabile pentru.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 09 octombrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Nu acționezi din frica de a nu greși, alegând să faci orice altceva. Totuși, încearcă să te mobilizezi, deoarece ziua aduce potențial pe partea profesională. La locul de muncă te așteaptă un nou proiect, o adevărată provocare pentru tine și nu este bine să-ți dezamăgești șefii, colegii.

HOROSCOP Taur
Începutul zilei poate să-ți aducă vestea unei călătorii alături de cei dragi sau a unei vizite la rude. Aceste activități te vor destresa și vor declanșa unele stări de recunoștință față de cel iubit. În schimb, dacă ești într-o relație care nu mai merge, se pare că se va face lumină pe axa relațională, nu este exclus să apară o ruptură, însă după o scurtă perioadă vei găsi pe cineva.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Vestea bună poate să apară chiar de dimineață, posibil că vei reuși să vinzi anumite bunuri, să negociezi o lucrare care poate să-ți aducă un venit suplimentar în următoarea perioadă. O pasiune neașteptată ce pare să vină de nicăieri, fără niciun avertisment este pe cale să ia naștere. Vei face primul pas și vei ajunge să-ți exprimi dragostea în așternut.

HOROSCOP Rac
Riști să îți faci o reputație negativă la locul de muncă. Schimbările majore impuse de tine nu vor fi privite cu ochi buni, ci cu neîncredere, urmărește să te faci înțeles printr-un discurs clar. Relația pe care tocmai vrei să o începi poate fi ciudată. Ar fi bine să o observi mai atent pe ființa de care te-ai îndrăgostit și asigură-te că ea nu are intenții bazate egoism.

HOROSCOP Leu
E timpul să-ți stabilești cât mai precis prioritățile și să nu te implici în activități pentru care încă nu ai pregătirea necesară. Ai mai multă răbdare și acumulează mai multe cunoștințe, pentru a avea succes. Pe de altă parte ai putea avea parte de o reîntâlnire cu cineva din trecut, care va aduce noi tendințe, idei, oportunități.

HOROSCOP Fecioară
Se pare că apare tendința să te închizi în tine, însă dacă mergi la un eveniment social fii mai comunicativ și fă tot ce poți pentru a te distra împreună cu ceilalți. Încearcă să te deschizi mai mult, vei avea surpriza că nu toți vor să profite de tine. Unii se vor arăta dispuși să te ajute.

HOROSCOP Balanță
Ai de luat o decizie importantă pentru perioada următoare, însă nu-ți fă griji, energia psihică este la cote maxime și ar trebui să te ajute să intuiești exact ce este de făcut. Te descurci bine cu cei dragi, ești punctul lor de atracție în această zi, datorită atitudinii conciliante de care dai dovadă.

HOROSCOP Scorpion
Încăpățânarea îți va putea influența deciziile pe care le vei lua astăzi. Se pare că renunți cu greu la o idee, gând, acțiune, lucru sau persoană, deși totul în jur te îndeamnă să o faci. Universul te va pune pe gânduri, o să simți că ai nevoie de timp pentru a te detașa de un anumit context, însă vei reuși.

HOROSCOP Săgetător
Ți-ar fi de folos reluarea relațiilor de colaborare cu membrii familiei care sunt plecați, însă ai un interes egoist și ele îți vor răspunde mai rece. Partenerul iubit îți poate reproșa lipsa de implicare în relație, însă acum ar fi timpul potrivit pentru a încerca să îți repari greșeala prin gesturi și cuvinte frumoase, menite să-i deschidă inima.

HOROSCOP Capricorn
Șanse mari de a începe activități pe cont propriu din punct de vedere profesional sau apare dorința de a te perfecționa prin intermediul unui curs online. Vestea bună este că se întrevede apariția unui sponsor, care te va remarca. Acesta îți poate propune un contract, te poate susține deoarece identifică în tine potențial.

HOROSCOP Vărsător
Dacă în ultima vreme nu ai avut randament la serviciu acum poți să rezolvi tot ce ai amânat, vei face o impresie bună, ceea ce va aduce în curând posibilitatea unui câștig financiar.Pe seară, se anunță vizita inopinată a unor rude, însă nu îți poți stăpâni nervozitatea din cauza oboselii. Încearcă să te adaptezi pentru a-i face să se simtă bine. Pe viitor nu vei regreta acest lucru.

HOROSCOP Pești
Poți deveni sursa de energie și de optimism a unui prieten drag care trece printr-o perioadă mai grea. Răbdarea de care dai dovadă astăzi va fi atât de molipsitoare, încât acesta va scăpa de stresul acumulat și va adera în mod admirativ la ideile tale ingenioase.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 SCORPION DRAGOSTE: acest domeniu va aduce cele mai frumoase evenimente în acest an
Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.