Horoscopul zilei, Horoscop de marți 07 aprilie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi marți 07 aprilie 2020

Horoscopul zilei 07 aprilie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Alegeri decisive. A nu se manifesta rezistență în fața schimbărilor pe plan sentimental. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
În relația sentimentală vei dori să clarifici anumite lucruri de bun simț, acestea privesc: banii la comun, atribuțiile pe care fiecare partener le are față de copil. Iar dacă ai probleme de sănătate în zona abdomenului, gastrită, constipație, este posibil că astăzi acestea se vor accentua pe fond de stres.

Horoscop Taur
Astrele vor declanșa astăzi spiritul de conducere, activarea dorinței de a face bani. Dacă nu există siguranță în sfera financiară, se pare că vei începe să îți ceri drepturile. Șanse mari de a scăpa de tensiuni în relația cu persoana iubită, puterea de seducție atinge un punct maxim de care ar fi bine să profiți pentru a-i face acesteia complimente.

Horoscop Gemeni
Atenție la posibile probleme de sănătate, ele vin pe fondul unor nemulțumiri de la locul de muncă. Încearcă să spui în timp real ceea ce te deranjează, pentru a nu mai acumula stres. Relațional, astăzi vei realiza că fericirea nu vine de la ceilalți, doar tu poți simți legătura cu Universul și cu ceea ce te înconjoară.

330
0
SHARE

Horoscop Rac
Ziua de astăzi posibil că va aduce acea sumă de bani, pentru a putea demara planurile concepute. O invitație la un eveniment social s-ar putea să te pună față în față cu o persoană interesantă, de la care să ai multe de învățat pe plan profesional sau poate că vei intra în posesia unor secrete fără să te străduiești prea mult.

Horoscop Leu
În urma unei întâlniri inopinate posibil că vei auzi despre o afacere sau poate că produsele tale vor fi remarcate de cineva, care se va decide să-ți propună o colaborare pe partea profesională. Pe seară, vei fi în centrul atenției în anturaj, te poți baza pe șarmul tău irezistibil pentru a face o nouă cucerire romantică.

Horoscop Fecioară
Fiecare are propriul său destin, de aceea cu cât vei dori să te implici mai mult în viața celor dragi, cu atât îi vei încurca mai mult. Încearcă să nu iei decizii în locul lor. Pe partea financiară s-ar putea să apară o întârziere care te va pune într-o situație mai delicată, însă nu se va ajunge la coplicații, doar că va trebui să ai răbdare.

Horoscop Balanță
Dacă ai de susținut azi un examen, nu ești avantajat, efortul din ultima perioadă nu va fi recompensat pe măsură. Dacă este posibil, încearcă să amâni această examinare pe altă zi. În relația de dragoste se prefigurează o perioadă de incertitudine.

Horoscop Scorpion
Universul susține acum orice inițiativă pe partea financiară, ceea ce este un lucru bun, posibil să primești ceva bani, iar cu aceste sume să poți acoperi unele datorii. În schimb, simți că treburile nu merg prea bine în relația de dragoste, însă o schimbare de atitudine din partea ta ar putea salva situația. Încearcă să-i faci o declarație de dragoste parterului de viață.

Horoscop Gemeni
Atenție la posibile probleme de sănătate, ele vin pe fondul unor nemulțumiri de la locul de muncă. Încearcă să spui în timp real ceea ce te deranjează, pentru a nu mai acumula stres. Relațional, astăzi vei realiza că fericirea nu vine de la ceilalți, doar tu poți simți legătura cu Universul și cu ceea ce te înconjoară.

Horoscop Capricorn
Productivitatea poate fi scăzută din cauza unor atitudini nepotrivite ale colegilor. Chiar dacă unii vor să se sustragă pentru a nu-și asuma sarcini de lucru, nu încerca să-i copii. Deși le vrei binele, cei din familie nu îți iau în calcul opiniile și pe viitor te fac să devii indiferent față de nevoile lor.

Horoscop Vărsător
Vei avea parte de posibile schimbări de situație. Provocarea zilei va fi lansată pe axa relațională, prin urmare tot ce ține de comunicare între parteneri, asociați, profesori sau șefi este bine aspectat. De aceea ar fi bine să începi să spui ceea ce ai pe suflet, vei observa că te faci înțeles mai ușor.

Horoscop Pești
Devii curios de absolut orice, ți-ar plăcea să porți discuții inteligente, dar ți-e frică de unele provocări. Nu ai vrea să ți se pună întrebări la care nu ai răspuns, pentru a nu-ți pierde reputația, de aceea insisți cu un subiect pe care îl stăpânești. Mai multă modestie nu ar strica.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!