HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 05 februarie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 05 februarie 2019

HOROSCOPUL zilei, 05 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 05 februarie 2019: Situațiile extraconjugale riscă să fie

demascate de cei din anturaj, din greșeală, prin intermediul tehnologiei... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 05 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP pentru zodia Berbec: Nu accepți înfrângerile, deoarece ai la îndemână o soluție fiabilă pentru problema apărută și de asemenea o putere de concentrare demnă de admirat.

Dar deși din exterior totul pare simplu la adresa ta, în interiorul tău te confrunți cu unele stări de furie, agitație pe care faci un efort colosal ca să le stăpânești pentru a nu stârni o ceartă.

HOROSCOP Taur
Pe plan profesional poți să primești propuneri, vești de avansare, mărire de salariu. Iar dacă ai optat pentru a începe o activitate pe cont propriu în ultima perioadă, acum te vei de bucura de roade. În a doua parte a zilei acordă mai multă atenție dorințelor persoanelor mai tinere, copiilor.

5596
5.00
SHARE

HOROSCOP Gemeni
Intervalul analizat aduce posibilitatea ca gelozia sau unele sentimente contradictorii să se manifeste în prima parte a zilei. Însă contextul zilei de astăzi este favorabil pentru dragoste și romantism, dacă îți dorești o relație stabilă, acum ai putea să lansezi această dorință în Univers, pentru a atrage un partener potrivit.

HOROSCOP Rac
O posibilă confruntare care în trecut a generat certuri și nemulțumiri va fi astăzi soluționată, lucru posibil datorită calmului și tăriei de caracter de care trebuie să dai dovadă în interacțiunea cu cei din jur. Dacă le soliciți sprijinul, vei vedea că starea de indispoziție va trece mult mai ușor.

HOROSCOP Leu
Vei avea o zi plină de bucurii, chiar vei constata cât de multe persoane te apreciază cu adevărat, te vei încărca cu complimente venite de la ceilalți. Ba mai mult, poți intra în posesia unei sume mari de bani. Pe plan sentimental, încearcă să-ți temperezi instinctele, sunt posibile ieșiri necontrolate.

HOROSCOP Fecioară
Este important să nu renunți la dorința de a scăpa de un viciu, de fumat, chiar dacă azi nu găsești nicio modalitate viabilă de a te îndrepta. Alege cât mai rapid o modalitate de a-ți distrage atenția de la tentații. Practicarea unui sport sau începerea unui hobby pot fi soluții bune.

HOROSCOP Balanță
Poate nu ai mai trăit de ceva vreme o experiență pe partea sentimentală, acum ți-ar plăcea să dai intensitate iubirii. Însă cel drag nu îți va răspunde așa cum te aștepți și s-ar putea să te dezamăgească reacția sa. Depistezi că există o problemă de comunicare în relație, însă pe baza surplusului energetic din această zi se poate ajunge la ruptură, nu va fi ușor să reziști tentației de a pune punct.

HOROSCOP Taur
Pe plan profesional poți să primești propuneri, vești de avansare, mărire de salariu. Iar dacă ai optat pentru a începe o activitate pe cont propriu în ultima perioadă, acum te vei de bucura de roade. În a doua parte a zilei acordă mai multă atenție dorințelor persoanelor mai tinere, copiilor.

HOROSCOP Săgetător
Modificarea astral din această zi predispune la schimbarea locului de muncă, la o îmbunătățire a stilului de viață prin alimentație și sport. Partenerul te poate ajuta să faci alegeri bune, cere-i un sfat, dar și o excursie împreună, undeva în natură, te poate ajuta să ieși la liman, să uiți de problemele cotidiene.

HOROSCOP Capricorn
S-ar putea ca ziua de azi să-ți aducă șanse mari de a rezolva unele dificultăți financiare cu care te confrunți de ceva vreme. Orice demers ce vizează sfera profesională este bine susținut. Finele zilei predispune la bună înțelegere, cel mai probabil că persoana iubită va fi într-o dispoziție mai romantică.

HOROSCOP Vărsător
Eleganța și forța cu care te exprimi îți vor da puterea de a deveni un adevărat lider. Cei din jur vor fi tentați să te urmeze pentru că simt că se pot baza pe deciziile tale. Frumosul și extravaganța își vor da mâna și vor aduce culoare în viața ta pentru a crea ceva interesant, inovator.

HOROSCOP Pești
Nevoia de a acționa, de a-ți face un rost aici pe Pământ va fi acută, însă nu este o zi favorabilă oficializării unei relații, a unei cereri în căsătorie. zodiacool.ro recomandă să ai mai multă răbdare, mai bine aștepți momentul potrivit, decât să fii dezamăgit de răspunsul primit.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!