HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 05 februarie 2019

05.FEBRUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 05 februarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 05 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 05 februarie 2019: Situațiile extraconjugale riscă să fie

demascate de cei din anturaj, din greșeală, prin intermediul tehnologiei... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 05 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP pentru zodia Berbec: Nu accepți înfrângerile, deoarece ai la îndemână o soluție fiabilă pentru problema apărută și de asemenea o putere de concentrare demnă de admirat.

Dar deși din exterior totul pare simplu la adresa ta, în interiorul tău te confrunți cu unele stări de furie, agitație pe care faci un efort colosal ca să le stăpânești pentru a nu stârni o ceartă.

HOROSCOP Taur
Pe plan profesional poți să primești propuneri, vești de avansare, mărire de salariu. Iar dacă ai optat pentru a începe o activitate pe cont propriu în ultima perioadă, acum te vei de bucura de roade. În a doua parte a zilei acordă mai multă atenție dorințelor persoanelor mai tinere, copiilor.

HOROSCOP Gemeni
Intervalul analizat aduce posibilitatea ca gelozia sau unele sentimente contradictorii să se manifeste în prima parte a zilei. Însă contextul zilei de astăzi este favorabil pentru dragoste și romantism, dacă îți dorești o relație stabilă, acum ai putea să lansezi această dorință în Univers, pentru a atrage un partener potrivit.

HOROSCOP Rac
O posibilă confruntare care în trecut a generat certuri și nemulțumiri va fi astăzi soluționată, lucru posibil datorită calmului și tăriei de caracter de care trebuie să dai dovadă în interacțiunea cu cei din jur. Dacă le soliciți sprijinul, vei vedea că starea de indispoziție va trece mult mai ușor.

HOROSCOP Leu
Vei avea o zi plină de bucurii, chiar vei constata cât de multe persoane te apreciază cu adevărat, te vei încărca cu complimente venite de la ceilalți. Ba mai mult, poți intra în posesia unei sume mari de bani. Pe plan sentimental, încearcă să-ți temperezi instinctele, sunt posibile ieșiri necontrolate.

HOROSCOP Fecioară
Este important să nu renunți la dorința de a scăpa de un viciu, de fumat, chiar dacă azi nu găsești nicio modalitate viabilă de a te îndrepta. Alege cât mai rapid o modalitate de a-ți distrage atenția de la tentații. Practicarea unui sport sau începerea unui hobby pot fi soluții bune.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.