HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 04 decembrie 2018

04.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 04 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 04 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 04 decembrie 2018: Sensibilitate pe plan afectiv. Inima poate fi

cu ușurință rănită din dragoste. Se recomandă prudență în exprimarea sentimentelor... Află ce rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 04 decembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Cel mai probabil că pentru tine va apărea acum posibitatea să simți că nu mai ești pe aceeași frecvență cu cei din anturaj, caz în care vei opta pentru a te retrage în intimitate o perioadă scurtă de timp. Ziua nu aduce probleme ce țin de sănătate, dar totuși ar fi bine să încerci să consumi mai multă apă, deoarece este posibil să ai parte de un tranzit leneș.

Loading...

HOROSCOP Taur
Ceva te va neliniști astăzi, prea plinul energetic adus de astre vine să îți testeze capacitatea de a disimula orice tip de provocare. Încearcă să ai o viziune de ansamblu și să dobândești o nouă perspectivă asupra situațiilor inopiate, pentru a nu acționa pe baza instinctului, ci al experienței profesionale.

HOROSCOP Gemeni
Iubirea începe să se resimtă, tânjești după o anumită persoană pe care este posibil să o reîntâlnești, este adevărat că se poate ajunge iar la partea intimă, dar totuși această escapadă te poate costa scump pe viitor. zodiacool.ro recomandă cumpătare și autoanaliză, pentru a evita neplăcerile.

HOROSCOP Rac
Poate apărea dorința de a sta departe de stresul cotidian, însă nu reușești să îți găsești acele câteva clipe de relaxare la care visezi și nu este exclus să devenii irascibil, greu de suportat de către cei din jur. Vei reuși să depășești momentul cu ajutorul sprijinului partenerului de viaţă.

HOROSCOP Leu
De dimineață se pare că poți să fii pus în situația de a cheltui o anumită sumă de bani, ceva neprevăzut este posibil să îți strice planurile, însă vei face față. Totuși sunt posibile unele discuții mai aprinse cu cei din familie, din pricină că se simt neglijați de ceva vreme. Încearcă să te implici mai mult în treburile casnice, pentru a-i lăsa fără cuvinte.

HOROSCOP Fecioară
Pe partea financiară începi să îți revii, să cauți posibilități de a face rost de bani. Sentimental, ceva te nemulțumește la relația actuală, știi că meriți mai mult și poate de aceea vei începe să te gândești cum să o îmbunătățești. Acum poți ieși din rutină, creativitatea este amplificată.

HOROSCOP Balanță
Viața ta se poate schimba la 180 de grade doar dacă vei dori și tu ca acest lucru să se întâmple. Finele zilei poate aduce un contract productiv și durabil, iar aceste safisfacții te vor face să cheltui o sumă de bani, pentru a te bucura, ceea ce nu este ceva rău, cei din anturaj îți vor ține hangul.

HOROSCOP Scorpion
Pe partea financiară se observă o intensificare a energiilor pozitive, se întrevăd rezultate în noile proiecte întreprinse. Pe partea sentimentală această zi se prezintă a fi una pașnică, totuși pot să se manifeste unele divergențe, totul poate pleca de la rude, obiceiuri aduse de către partener acasă.

HOROSCOP Săgetător
Șansele de a întâlni marea iubire sunt mari, în special la locul de muncă sau într-o deplasare în scop de serviciu, dar apar și unele obstacole în calea fericirii tale din pricina interdicțiilor impuse de funcția pe care o ai în firmă. Însă până la urmă tu ești cel care decizi.

HOROSCOP Capricorn
Ziua va aduce stări de confuzie, dorința de detașare și încercarea de a evita realitatea, cufundându-te în vicii. Nu este recomandat să se consume alcool, droguri, să recurgi la jocuri de noroc, întreținerea de relații intime cu persoane pe care nu le cunoaști.

HOROSCOP Vărsător
Ai senzația că nu te mai identifici în situația actuală, îți dorești cu totul altceva de la viață. Toate aceste stări de revoltă interioară sunt benefice, deoarece te vor scoate din zona de confort și te vor face să evoluezi. zodiacool.ro recomandă să fii mai rezervat în declarații, să nu dai multe detalii despre ceea ce concepi, cineva se poate inspira de la tine.

HOROSCOP Pești
Simți nevoia să te răsfeți într-un mod clasic, înot, masaj, să acorzi mai mult timp pentru relaxare. Seara Ți-ar plăcea să aducă declarații de dragoste din partea partenerului, dar acestea întârzie să apară și de aceea este posibil că te vei simți trist, neîmplinit.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 5 are cea mai puternică influență negativă dintre toate stelele nefaste.
Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de
În feng shui familia beneficiază de o atenție deosebită, fiind considerată un punct central

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.