HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 31 decembrie 2018

31.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 31 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 31 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. Schimbările radicale sunt susținute de Univers. Noile investiții sunt

avantajate... Află ce rezervă astrele! HOROSCOP Berbec: astăzi simți că îți revii dintr-o stare interioară de dezechilibru, posibil să ieși la suprafață cu o altă versiune a ta. Sacrificiile enorme pe care le-ai făcut de dragul muncii, te-au făcut să-ți pierzi partea de confort oferită de partener, însă totul se va remedia, acel gol se va umple în a doua parte a zilei.

HOROSCOP Taur

Superiorii îți apreciează ideile și munca depusă la serviciu. Totuși, datorită stresului, simți nevoia să ieși în oraș cu prietenii, pentru a petrece timp departe de partenerul iubit și a te detașa de responsabilități. Acest demers este de bun augur, va aduce o revigorare a relației.

Loading...

HOROSCOP Gemeni

Dacă dorești să vinzi un bun, zodiacool.ro îți recomandă să te documentezi înainte, se pare că cineva dorește să profite de tine. În schimb, ești ajutat în această zi de cineva din anturaj sau din familie pentru a organiza un cadru romantic pentru partenerul de viață, vei dori ca totul să fie perfect pentru a-ți exprima dragostea, și așa va fi.

HOROSCOP Rac

Astăzi vei avea parte de un prilej favorabil pentru a negocia un contract sau a încheia un parteneriat. Dacă vei aduce argumente în sprijinul unui principiu, vei fi susținut pentru a-ți atinge scopul. Sentimental, dacă ești singur, te vei putea îndrăgosti, la un eveniment sunt șanse să remarci pe cineva.

HOROSCOP Leu

Pe partea emoțională starea de bine va veni dacă vei face o plimbare în natură împreună cu partenerul drag. De asemenea, condusul te poate relaxa, numai că încearcă să-ți temperezi instinctele agresive, sunt șanse mari să fii sancționat în trafic din pricina vitezei și a neatenției.

HOROSCOP Fecioară

Relația cu cineva din anturaj, pe care îl consideri ca pe un frate poate fi tensionată din cauza aflării unui secret, acesta poate a mințit în legătură cu o situație, recomandăm să fii calm, pentru a rezolva coflictul. Din cauza stresului riști să ajungi de urgență la spital, însă tratamentul pare că nu mai este eficient, se dorește o altă abordare, naturistă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.