HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 29 octombrie 2018

29.OCTOMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 29 octombrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 29 octombrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 29 octombrie 2018: Un loc nou - un noroc mai.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 29 octombrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Se pare că nu este ușor de dus în spate energia tumultoasă a zilei de astăzi, dacă te știi cu dependențe (fumat, alcool, droguri), ține-te departe de ele, iar în cazul în care comiți infracțiuni, s-ar putea să fii prins de autorități și nevoit să te supui legilor în vigoare.

HOROSCOP Taur
Atenție la sănătate, dacă ai o boală cronică, pe fondul surplusului de emoții negative pe partea sentimentală, poate să apară nervozitatea și să cedezi psihic. Încearcă să te apropii de latura spirituală a vieții, pentru a evita certurile, iar pe viitor vei simți efectul benefic al maturizării de acum.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Din cauza faptului că nu ai încredere în subordonații tăi, aceștia vor acționa pe cont propriu, lucru care va aduce cu sine datorii la care nu te aștepți. Totuși nu-i lăsa să treacă peste autoritatea ta. Comunică mai mult cu ei, pentru a evita neplăcerile pe viitor.

HOROSCOP Rac
Se recomandă o analiză a propriilor frici, care pun stăpânire pe caracterul tău. Încercarea înlocuirii acestora cu noi obiceiuri este posibilă, trebuie doar să îți dorești asta. Vei descoperi că poți fi încărcat și cu energie pozitivă, care te va face să găsești idei noi.

HOROSCOP Leu
Universul pare că dorește să te provoace pe plan financiar, profesional. Planuri mai vechi de afaceri îți revin în memorie, ai putea să le pui astăzi în practică, deoarece pe viitor se vor dovedi a fi rentabile. Totuși o urmă de neîncredere te împidică să faci acest pas, de aceea ai avea nevoie de încurajări de la cineva din anturaj sau din familie.

HOROSCOP Fecioară
Se pare că o să mai ai anumite lucruri de rezolvat la locul de muncă, însă o să ai și posibilitatea ca pe seară să îți dedici timp iubirii. Totuși frica poate pune stăpânire pe sfera psihică, simți că ești pe punctul de a începe o nouă etapă din viața sentimentală, intuiția îți spune că ești pe punctul de a întâlni o relație karmică, ceea ce este posibil.

HOROSCOP Balanță
Pe plan profesional trăiești o stare de încredere în tine, te simți mai capabil ca niciodată să-ți impresionezi șefii prin acțiunile pe care le întreprinzi. În demersurile tale te bazezi atât pe intuiție, cât și pe experiența acumulată, de aceea ai șanse mari de succes.

HOROSCOP Scorpion
Tânjești după aprecierea celor din jur, iar întâlnirea și discuțiile cu un grup de persoane mai tinere te poate propulsa în atenția tuturor. Totuși nu monopoliza discuția, zodiacool.ro îți recomandă să-ți pregătești câteva glume scurte, dar amuzante, pentru a destinde atmosfera.

HOROSCOP Săgetător
Pierderea echilibrului emoțional și tensiunile zilei pot crea o situație conflictuală atât la locul de muncă, cât și acasă. O ceartă cu persoana iubită este posibilă, ca urmare a pierderii verticalității și a încrederii în propria persoană. Toate acestea pot fi puse pe seama stresului la care ești supus, însă nu îți fă griji, vei reuși să depășești momentul cu brio.

HOROSCOP Capricorn
Impedimente se anunță azi. Suferi pentru că dificultăți materiale te împiedică să achiziționezi cele necesare. Ai mai multă răbdare, banii vor sosi, doar că nu trebuie să-i îndepărtezi cu gândurile tale negative. Încearcă să adopți un stil de viață sănătos, pentru a rezista stresului.

HOROSCOP Vărsător
Posibil ca azi să apară unele probleme de comunicare, discursul va fi ușor mai agresiv, însă te va ajuta să îți impui punctul de vedere, pentru a ajunge pe culmile succesului. Sentimental, pe seară vei fi ușor irascibil, pus pe ceartă, deoarece partenerul acordă prea multă atenție familiei din care provine.

HOROSCOP Pești
Se recomandă chibzuință în alegeri și atenție la comunicarea cu cei din jur. Este posibil ca cineva din anturaj să te mintă cu scopul de a-ți face probleme la locul de muncă sau acasă. Rămâi focusat pe ceea ce-ți dictează intuiția, pentru că aceasta nicodată nu greșește.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.