HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 29 iulie 2019

29.IULIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 29 iulie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 29 iulie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Un plan B poate să conducă pe drumuri necunoscute, provocatoare. Totuși, speculațiile pripite trebuie evitate. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Starea psihică cunoaște o renaștere, dar simți că mai mult cu forța participi la acest proces. Deși ești susținut spre a dobândi noi experiențe, ele sunt mai greu de înțeles, sunt centrate pe interior, pe autocunoaștere. Profită de această zi pentru a crea un plan de viitor pentru atingerea succesului profesional.

HOROSCOP Taur
Sunt favorizate astăzi activitățile creative, cercetarea, călătoriile, legătura cu rudele din străinătate. Însă fii precaut în legătură cu ideea unei colaborări cu o persoană cu statut înalt, pe care deși pare destul de tentant, nu ar trebui să te grăbești să o materializezi. În curând s-ar putea dovedi că aceasta a avut interese personale ascunse.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Învață să te mulțumești cu ceea ce ai, vei fi mult mai fericit. Energia zilei de astăzi face ca cei din jur să te enerveze, pot să apară unele probleme sentimentale care au fost trecute cu vederea. De aceea recomandăm multă prudență dacă îți vei susține cauza printr-un discurs mai agresiv.

HOROSCOP Rac
Astrele îți aduc astăzi noi tendințe pe partea profesională, avansare, recompense, vei ieși în evidență. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ai șanse mari să îți găsești un domeniu nou în care să activezi. Pe seară, posibil să observi că dacă ții cont și de dorințele partenerului de viață, faci alegeri mai bune și te simți mai relaxat pe plan emoțional.

HOROSCOP Leu
Pentru că azi poți fi un bun motivator, zodiacool.ro îți recomandă să îi ajuți pe cei din anturajul apropiat să-și analizeze problemele și să găsească soluțiile potrivite. În final aceștia vor fi recunoscători, iar relațiile cu ei vor trece la un alt nivel, mult mai profund. Sănătatea nu pune probleme, totuși atenție la stres.

HOROSCOP Fecioară
Sănătatea poate fi pusă în umbră de preocuparea excesivă pentru reputație, imagine, bani. Provocările profesionale pot atrage o problemă medicală. Nu-ți canaliza toată energia pe activități noi, corpul fizic poate fi supus blocajelor și de aici până la o posibilă problemă de sănătate nu mai este decât un pas.

HOROSCOP Balanță
Încearcă să îți ții promisiunile făcute azi, cu toate că rezultatele nu vor apărea imediat. Este recomandat să te înarmezi cu mai multă răbdare. Umorul și buna dispoziție îți vor aduce zâmbetul pe buze în această zi, de aceea nu ezita să faci uz de ele.

HOROSCOP Scorpion
Posibil ca acum să simți că Universul s-a aliniat favorabil și pentru tine. Șefii sunt mulțumiți de prestația ta și poate chiar vor veni cu propunerea de a te pune șef pe anumite secții. Pe de altă parte, dacă ești în dileme existențiale zodiacool,ro recomandă să mergi la un specialist: psiholog, terapeut, preot, astrolog, doctor etc.

HOROSCOP Săgetător
Vei încerca să te detașezi de anumiți prieteni, constați că nu mai rezonezi cu aceștia. De fapt, încercările vor veni din toate părțile, iar încrederea în tine și în ceilalți va fi testată. În familie te poți lovi de refuzul unui membru al familiei pentru a începe ceva nou.

HOROSCOP Capricorn
Acum pentru tine familia este cea mai importantă, motiv pentru care oboseala nu va reuși să fie un impediment în calea bucuriei de a fi alături de cei dragi. Uiți instant de toate problemele atunci când îi vezi pe ai tăi fericiți. Prin urmare vei fi activ pe seară, poate că vei opta pentru a pleca în oraș și a te distra împreună cu ei.

HOROSCOP Vărsător
Dacă ești în situația în care dorești să intri într-o afacere, ziua îți va oferi această oportunitate. Totul pare că intră pe un trend ascendent și pe plan afectiv. Șanse mari de a primi o propunere de căsătorie, o asociere neașteptată ce pare să vină de nicăieri, fără niciun avertisment prelabil.

HOROSCOP Pești
Faptul că desfășori aceleași activități zi de zi te face să cauți acum să te orientezi mai mult spre partea interioară, de autoanaliză, însă încearcă să nu fii prea autocritic. Posibil că vei primi o propunere de a pleca într-o mică deplasare, unde vei fi remarcat de un potențial șef, colaborator.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
793
1.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Șobolanul este un lider prin definiție, are talentul de a face strategii pentru a-și atinge
Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.