HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 29 aprilie 2019

29.APRILIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 29 aprilie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 29 aprilie 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 29 aprilie 2019: O zi zbuciumată, însă cu final

fericit. Numeroase probleme apar, însă vor fi trecute cu brio. Horoscopul zilei, 29 aprilie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Ai putea proba azi un nou mod a-ți impune punctul de vedere, cu mai multă diplomație. Spre surprinderea ta, vei constanta că aroganța nu este deloc obligatorie pentru ca o negociere să aibă succes. Astrele amplifică și dorința de a face ceva doar pentru tine, de a te distanța de vechile concepții. O persoană nouă te poate susține să faci acest pas important.

HOROSCOP Taur
Efectele astrelor vor fi axate astăzi în special pe anturaj, multe persoane pot pleca de lângă tine, în timp ce altele noi vor adera la ideile tale ingenioase. Se întrevăd și posibile câștiguri, ai ocazia ca în această zi să achiziţionezi acele bunuri pe care ți le doreai de ceva timp.

HOROSCOP Gemeni
Astrele posibil să scoată în această zi la suprafață unele secrete despre cineva din familie sau despre partenerul de viață. De aceea încearcă să fii cât mai vigilent și sceptic în privința unor provocări, ele îți pot fi de folos, dar în aceeași măsură te pot împinge spre gelozie, frustrare.

HOROSCOP Rac
Te preocupă unele probleme sentimentale, nu știi cum să le faci față și este posibil să te neliniștești. Încearcă să ceri sfatul unor prieteni apropiați, s-ar putea ca aceștia să-ți dea o soluție potrivită. Totuși dacă lucrurile nu mai merg bine la comun, o separare temporară este posibilă.

HOROSCOP Leu
Posibilități nenumărate încep să apară în viața ta, dacă ai muncit enorm în ultimul timp. Dacă te simți nemulțumit, se pare că vei acționa în consecință pe baza instinctului. La finele zilei nu este exclus să începi să ai vise premonitorii legate de evenimente, oameni, situații, ceea ce este un lucru bun, Universul dorește să îți trimită un mesaj.

HOROSCOP Fecioară
Se pare că din prea mult bun simț ai trecut cu vederea peste exagerările șefilor, însă acum simți nevoia să faci o schimbare pe plan profesional, totuși nu acționa la primul impuls. Vei lua o decizie finală pe seară sau în zilele următoare, până atunci te vei documenta cu privire la noile tendințe.

HOROSCOP Balanță
Romantismul plutește în aer pentru tine, acum realizezi că tot ce ai întreprins în ultima perioadă începe să dea rezultate. Posibil că vei dori să te muți împreună cu partenerul iubit sau doar să plecați într-o călătorie, pentru a celebra iubirea voastră și a ieși din rutina zilnică.

HOROSCOP Scorpion
Dacă te-ai pregătit în ultimele luni pentru susținerea unui examen, interviu, vei avea parte de reușită, promovare, recompensă. Ziua poate să-ți scoată în cale persoane sus-puse în cercul de prieteni, acestea te vor propulsa din punct de vedere financiar și social în următoarea perioadă, dar au și un interes ascuns.

HOROSCOP Săgetător
Dacă plănuiești o călătorie la drum lung, se recomandă să vorbești despre aceasta cu persoane care deja au fost în locurile pe care intenționezi să le vizitezi. Sfaturile lor te vor ajuta să economisești timp și bani. Pe partea sentimentală ziua aduce multe complimente, discuții referitoare la viitor.

HOROSCOP Capricorn
Ar fi bine să încerci să vorbești azi cu cei din jur mai multă blândețe. Se pare că beneficiezi de o energie tumultoasă care îți va afecta discursul. Cuvintele tale s-ar putea să devină apăsătoare sau tăioase pentru cei din anturaj, iar în final aceștia să vrea să te evite cu orice preț.

HOROSCOP Vărsător
Astrele nu sunt tocmi de partea ta în această zi, posibil că nu vei fi implicat în proiecte de anvergură din punct de vedere profesional, ceea ce te dezamăgește. Pe de altă parte nici munca în echipă nu este recomandată, te vei simți mult mai productiv de unul singur, pentru că te vei organiza mai bine.

HOROSCOP Pești
Constați că muncești mult pe bani puțini, de aceea ar fi bine să îți revizuiești părerea asupra efortului depus. Pe de altă parte, atenție la sănătate, sunt posibile probleme digestive. Ar fi bine să iei un calcul o schimbare în stilul de viață, acum poți să începi acest demers, dar treptat.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.