HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 29 aprilie 2019

29.APRILIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 29 aprilie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 29 aprilie 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 29 aprilie 2019: O zi zbuciumată, însă cu final

fericit. Numeroase probleme apar, însă vor fi trecute cu brio. Horoscopul zilei, 29 aprilie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Ai putea proba azi un nou mod a-ți impune punctul de vedere, cu mai multă diplomație. Spre surprinderea ta, vei constanta că aroganța nu este deloc obligatorie pentru ca o negociere să aibă succes. Astrele amplifică și dorința de a face ceva doar pentru tine, de a te distanța de vechile concepții. O persoană nouă te poate susține să faci acest pas important.

Loading...

HOROSCOP Taur
Efectele astrelor vor fi axate astăzi în special pe anturaj, multe persoane pot pleca de lângă tine, în timp ce altele noi vor adera la ideile tale ingenioase. Se întrevăd și posibile câștiguri, ai ocazia ca în această zi să achiziţionezi acele bunuri pe care ți le doreai de ceva timp.

HOROSCOP Gemeni
Astrele posibil să scoată în această zi la suprafață unele secrete despre cineva din familie sau despre partenerul de viață. De aceea încearcă să fii cât mai vigilent și sceptic în privința unor provocări, ele îți pot fi de folos, dar în aceeași măsură te pot împinge spre gelozie, frustrare.

HOROSCOP Rac
Te preocupă unele probleme sentimentale, nu știi cum să le faci față și este posibil să te neliniștești. Încearcă să ceri sfatul unor prieteni apropiați, s-ar putea ca aceștia să-ți dea o soluție potrivită. Totuși dacă lucrurile nu mai merg bine la comun, o separare temporară este posibilă.

HOROSCOP Leu
Posibilități nenumărate încep să apară în viața ta, dacă ai muncit enorm în ultimul timp. Dacă te simți nemulțumit, se pare că vei acționa în consecință pe baza instinctului. La finele zilei nu este exclus să începi să ai vise premonitorii legate de evenimente, oameni, situații, ceea ce este un lucru bun, Universul dorește să îți trimită un mesaj.

HOROSCOP Fecioară
Se pare că din prea mult bun simț ai trecut cu vederea peste exagerările șefilor, însă acum simți nevoia să faci o schimbare pe plan profesional, totuși nu acționa la primul impuls. Vei lua o decizie finală pe seară sau în zilele următoare, până atunci te vei documenta cu privire la noile tendințe.

HOROSCOP Balanță
Romantismul plutește în aer pentru tine, acum realizezi că tot ce ai întreprins în ultima perioadă începe să dea rezultate. Posibil că vei dori să te muți împreună cu partenerul iubit sau doar să plecați într-o călătorie, pentru a celebra iubirea voastră și a ieși din rutina zilnică.

HOROSCOP Scorpion
Dacă te-ai pregătit în ultimele luni pentru susținerea unui examen, interviu, vei avea parte de reușită, promovare, recompensă. Ziua poate să-ți scoată în cale persoane sus-puse în cercul de prieteni, acestea te vor propulsa din punct de vedere financiar și social în următoarea perioadă, dar au și un interes ascuns.

HOROSCOP Săgetător
Dacă plănuiești o călătorie la drum lung, se recomandă să vorbești despre aceasta cu persoane care deja au fost în locurile pe care intenționezi să le vizitezi. Sfaturile lor te vor ajuta să economisești timp și bani. Pe partea sentimentală ziua aduce multe complimente, discuții referitoare la viitor.

HOROSCOP Capricorn
Ar fi bine să încerci să vorbești azi cu cei din jur mai multă blândețe. Se pare că beneficiezi de o energie tumultoasă care îți va afecta discursul. Cuvintele tale s-ar putea să devină apăsătoare sau tăioase pentru cei din anturaj, iar în final aceștia să vrea să te evite cu orice preț.

HOROSCOP Vărsător
Astrele nu sunt tocmi de partea ta în această zi, posibil că nu vei fi implicat în proiecte de anvergură din punct de vedere profesional, ceea ce te dezamăgește. Pe de altă parte nici munca în echipă nu este recomandată, te vei simți mult mai productiv de unul singur, pentru că te vei organiza mai bine.

HOROSCOP Pești
Constați că muncești mult pe bani puțini, de aceea ar fi bine să îți revizuiești părerea asupra efortului depus. Pe de altă parte, atenție la sănătate, sunt posibile probleme digestive. Ar fi bine să iei un calcul o schimbare în stilul de viață, acum poți să începi acest demers, dar treptat.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Acțiunea fastă a stelei 1 se va manifesta sub formă de reușite în realizarea planurilor.
În feng shui-ul Stelelor Zburătoare, busola este împărțită în 8 puncte cardinale și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.