HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 28 octombrie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 28 octombrie 2019

HOROSCOPUL zilei 28 octombrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Invidii din partea celor din anturaj. A se evita lăudăroșenia. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Provocările zilei vin pe partea profesională. Încearcă să te ghidezi după un plan bine stabilit sau să ții cont de sfatul unui specialist atunci când începi o nouă acțiune într-un domeniu pe care nu îl cunoști suficient de bine. În acest mod, vei reuși să rămâi focusat și nu mai riști să te pierzi pe drum.

HOROSCOP Taur
Iubirea se pare că plutește în aer, dacă ești singur vei fi avantajat, deoarece poți întâlni la un eveniment persoane noi, cu care ai șanse mari de a forma o relație pe termen lung. Pe partea de sănătate începe să se resimtă stresul, oboseala, de aceea zodiacool.ro recomandă mersul în natură.

HOROSCOP Gemeni
Simți că ești pe val, ai multă energie în această zi, dar din cauza lipsei de răbdare riști sa faci greșeli care deși par minore, se vor dovedi a fi costisitor de remediat. Pe partea amoroasă te simți de parcă ai fi bombardat de o dorință de schimbare, care vine din acele frustrări și tensiuni emoționale pe care le-ai acumulat de ceva vreme.

1250
0
SHARE

HOROSCOP Rac
Azi nu prea se ivește șansa de a rezolva o problemă administrativă, dacă ești șef, nu ai norocul să fii la locul și timpul potrivit pentru a face rost de anumite contracte. Nici acasă norocul nu îți surâde, suma de bani așteptată poate din partea unei rude sub formă de moștenire întârzie să apară. Nu te descumpăni, păstrează-ți calmul.

HOROSCOP Leu
Un proiect despre care credeai că este profitabil s-ar putea să fie doar o bomboană stricată frumos ambalată. Ține cont de faptul că implicarea ta serioasă și cunoștințele profesionale te vor ajuta să te ferești de un posibil eșec. Pe seară vei simți dorința de a-l impresiona pe cel drag, de a face declarații de dragoste.

HOROSCOP Fecioară
La muncă, riști să îți creezi o imagine negativă și să-ți afectezi reputația. Dai dovadă de lipsă de respect în limbaj, gesturi și chiar atitudine, provenită din încăpățânare. Consecințele unui comportament neadecvat pot fi destul de mari și în defavoarea ta pe termen lung.

HOROSCOP Balanță
Este un timp potrivit pentru a lua deciziile optime pentru viața ta. Bine ar fi dacă nu te-ai încrede în superstiții, nu uita că pentru tine iubirea partenerului este cea mai importantă. Astfel, o discuție cu acesta s-ar putea să fie calea cea mai bună pentru a rezolva o problemă pe plan profesional.

HOROSCOP Scorpion
Cel mai probabil că în această zi vei întâlni persoane mai mature, care te vor învăța să prețuiești o situație, să folosești un dezavantaj în favoarea ta. Simți că Universul s-a aliniat și pentru tine, sentimentul de satisfacție amoroasă va depăși orice așteptare, azi vei simți că renaști, că trăiești ceva ce nu se poate explica prin cuvinte.

HOROSCOP Gemeni
Simți că ești pe val, ai multă energie în această zi, dar din cauza lipsei de răbdare riști sa faci greșeli care deși par minore, se vor dovedi a fi costisitor de remediat. Pe partea amoroasă te simți de parcă ai fi bombardat de o dorință de schimbare, care vine din acele frustrări și tensiuni emoționale pe care le-ai acumulat de ceva vreme.

HOROSCOP Capricorn
Este o zi favorabilă pentru a face noi investiții, poate chiar în străinătate, achiziții de bunuri imobiliare. Astrele favorizează întocmirea unui plan de afaceri, a unei strategii eficiente. Pe seară vei simți nevoia să socializezi, prin urmare nu refuza invitațiile prietenilor sau a celor din familie.

HOROSCOP Vărsător
Se pare că vei asista la miracole, Universul îți oferă tot ceea ce îți este necesar pentru a implementa ceva nou pe partea financiară pentru următoarea perioadă. Pe seară, cineva din anturaj s-ar putea să-ți solicite ajutorul pentru rezolvarea unei probleme de dragoste. Urmărește să-l asculți cu detașare, pentru a nu-i prelua necazurile.

HOROSCOP Pești
O persoană apelează la ajutorul tău, te privește ca pe un colac de salvare, deoarece simte că se poate baza pe experiența pe care ai dobândit-o până acum pe plan profesional. Nu-i întoarce spatele, încearcă să-i fii de folos, nu se știe când vei avea și tu nevoie de expertiza sa.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!