HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 28 ianuarie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 28 ianuarie 2019
HOROSCOPUL zilei, 28 ianuarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 28 ianuarie 2019: Depunerea CV-ului la o firmă va fi

încununată de succes. Șanse crescute ca job-ul vizat să vină cu un salariu bun, fără a impune condiții riguroase. Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 28 ianuarie, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Reușitele întârzie să apară, astăzi nu prea îți ies bine calculele financiare. Intuiția nu funcționează la cote maxime, de aceea nu poți pune în practică tot ce gândești.

Amână pentru altă zi investițiile majore și evită discuțiile pe teme importante. Este o zi bună pentru odihnă, relaxare și treburi casnice, de rutină.

HOROSCOP Taur
Iubirea și bunătatea sufletească te pot face să crești în ochii partenerului de viață. Dă dovadă de înțelegere și răbdare față de partener pentru că relația are șanse să se îmbunătățească. Vei dori să îți manifestați iubirea prin fapte, cel mai probabil vei căuta să ieși în oraș împreună cu cel drag.

HOROSCOP Gemeni
Vei afla o veste care te va pune pe gânduri, va crea o stare de indispoziție și se pare că nu te simți destul de pregătit pentru a-i face față. Nu te mai frământa să găsești azi un răspuns, vei vedea totul într-o altă lumină în perioada imediat următoare. În partea a doua a zilei evită să dezbați subiecte delicate, deoarece riști o ceartă cu partenerul.

HOROSCOP Rac
O plecare scurtă, o detașare temporară, ar putea fi mai mult decât necesară pentru a-ți da seama dacă îți iubești partenerul actual sau nu. Trebuie să te supui acestui test, chiar dacă va fi greu. Ar fi bine să eviți întâlnirile de afaceri, din cauză că ești predispus la neatenție și greșeli grave.

HOROSCOP Leu
Deși s-ar putea să nu îți vină să crezi, o persoană apropiată se pare că acum nu poate să-și stăpânească invidia. Prin urmare acum nu este momentul potrivit să-i demonstrezi ceea ce reprezinți cu adevărat și ceea ce cunoști pe partea profesională, pentru a nu pune paie pe foc. Mai bine te retragi și abordezi discuția de pe o poziție inferioară, pentru că de aici ai mai multe șanse de reușită în această zi.

HOROSCOP Fecioară
Există șanse mari de a provoca discuții aprinse la serviciu și ar fi bine să cedezi tu primul pentru a nu strica relațiile cu șefii, colegii. Acasă, nu este exclus ca un membru al familiei să aibă azi de suferit de pe urma unei accidentări, cel mai probabil unul din părinți, de aceea tu vei fi nevoit să te ocupi de remedierea problemei.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.