Horoscopul zilei, Horoscop de luni 23 martie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi luni 23 martie 2020

Horoscopul zilei 23 martie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Tendință de a merge pe o pistă greșită. Cei din anturaj au idei inovative și toată lumea se grăbește să le pună în practică, fără a le verifica realismul. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Stresul din familie te împinge la acțiuni riscante, participarea la jocuri de noroc îți poate aduce pagube. Decât să faci scenarii nerealiste, mai degrabă consultă-te cu cei apropiați și află părerea lor cu privire la planurile tale. Dacă practici regulat un sport, ar fi bine să iei o pauză, așa îți iei timp și pentru odihnă.

Horoscop Taur
Poate că ar fi mai bine să amâni luarea unei decizii în ceea ce privește evoluția ta pe plan profesional. Apelează la sfatul cuiva cu experiență din familie sau înscrie-te la un curs de perfecționare. Astfel vei constata că îți vei da frâu liber imaginației pentru a te bucura de tot ce este mai bun în viață.

Horoscop Gemeni
Nu pleca urechea la ceea ce spun cei din anturaj, s-ar putea ca aceștia să aibă scopul de a te destabiliza sau de a te înlătura din funcție.Evită să începi ceva nou, risc crescut de a experimenta pierderi financiare. Configurația astrală este favorabilă mai degrabă pentru a face planuri profitabile de viitor.

432
0
SHARE

Horoscop Rac
Familia se plânge de acțiunile tale de astăzi și de comportamentul mai greu de înțeles. Încearcă să le explici motivele pentru care ești indispus, așa vei atrage compasiunea lor. zodiacool.ro recomandă mai multă diplomație și sinceritate, pentru a evita conflictele.

Horoscop Leu
Poate că ar fi mai bine să eviți astăzi întâlnirile cu prietenii. Se pare că nu vei fi bine văzut, deoarece nu vei putea renunța să afișezi un aer de superioritate. Mai bine te sfătuiești cu cineva din familie care te-ar putea ajuta cu un sfat înțelept cu privire la acea decizie importantă pe care vrei să o iei.

Horoscop Fecioară
Acum a venit vremea în care trebuie să realizezi că te autosabotezi, iar nimeni nu poate să trăiască în locul tău. Posibil că îți va fi mai greu, deoarece va trebui să te orientezi spre interior mai mult decât spre exterior. S-ar putea să te simți vulnerabil în special pe ceea ce ține de intervenții chirurgicale, probleme respiratorii.

Horoscop Balanță
Se pare că astăzi beneficiezi de o putere de focusare impresionantă, care îți poate face cunoștință cu partea spiritual a vieții, și vei observa că nimic nu este întâmplător. Dacă ești stresat din cauza unei chestiuni financiare sau juridice, încearcă pe cât posibil să nu o transferi celor din anturaj și nici partenerului de viață. Caută soluții și metode pentru a îmbunătăți ceea ce ai de făcut.

Horoscop Scorpion
Din ce se poate observa, vedem că ești tentat să dai curs provocărilor venite din Univers, însă ar fi bine să mai lucrezi la capitolul de asumare a responsabilități. Nu este o zi bună pentru a face acțiuni riscante pe plan financiar. Impulsivitatea de acum te poate costa timp și bani, mai bine acumulează mai multe informații înainte de a acționa.

Horoscop Gemeni
Nu pleca urechea la ceea ce spun cei din anturaj, s-ar putea ca aceștia să aibă scopul de a te destabiliza sau de a te înlătura din funcție.Evită să începi ceva nou, risc crescut de a experimenta pierderi financiare. Configurația astrală este favorabilă mai degrabă pentru a face planuri profitabile de viitor.

Horoscop Capricorn
Ziua vine cu momente de revelație pe partea profesională, un nou job, o posibilă călătorie în scop de serviciu. Pe de altă parte se întrevede apare risc crescut de a provoca o ceartă cu partenerul de viață, care ar putea avea urmări neplăcute pe termen lung. Încearcă să-ți temperezi nervozitatea și să te detașezi de ceilalți și de probleme.

Horoscop Vărsător
În sfera profesională, astrele vor începe să activeze noi posibilități de afirmare, însă și ceva stres, revin proiectele nefinalizate. Din punct de vedere afectiv, s-ar putea ca azi să începi să primești complimente, declarații de dragoste, chiar va fi un moment în care totul va părea prea frumos ca să fie adevărat.

Horoscop Pești
Începutul zilei este marcat de tendința de afirmare în carieră, vei căuta calea optimă pentru a rezolva unele responsabilități la locul de muncă, ceea ce îi va mulțumi pe șefi. Pe partea de sănătate se pare că te vei simți impulsionat să începi o dietă, să mergi la sală, să adopți un stil de viață sănătos.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!