HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 22 octombrie 2018

22.OCTOMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 22 octombrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 22 octombrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 22 octombrie 2018: Ordine în dezordine... Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 22 octombrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Ți se deschid noi orizonturi pe plan profesional, pentru următoarele luni. Totuși, nu te lăsa entuziasmat de ceea ce zic ceilalți, deoarece se pot strecura unele capcane în contracte. Relațional, ai parte de susținere din partea partenerului, cel mai probabil ca acesta te va ajuta într-un demers, se poate ocupa de obținerea unor acte.

HOROSCOP Taur
Ești dominat de o stare meditativă încă de dimineață. Îți pui întrebări legate de existența ta și pierzi toată ziua încercând să le elucidezi. Pe partea afectivă caută să te pui la punct cu toate capcanele unei relații extraconjugale înainte de a face pasul decisiv. Nu se merită să-ți rănești partenerul de dragul unui flirt trecător.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Pe cât posibil încearcă să nu faci azi un efort intelectual suprasolicitant, s-ar putea ca acesta să-ți consume toată energia, iar pe seară să nu mai reziști și să provoci o ceartă cu partenerul iubit. Sănătatea poate să îți dea planurile peste cap, sunt șanse să apară probleme la nivelul inimii, stomacului, pe fond de stres.

HOROSCOP Rac
Dacă simți că nu te mai reprezintă activitatea profesională pe care o prestezi, te poți orienta spre a schimba profesia, studiile sunt și ele bine aspectate. Relațional, încearcă să-ți temperezi nervozitatea. Se prefigurează apariția unui risc crescut de a provoca o ceartă cu partenerul de viață, care ar putea avea urmări neplăcute pe termen lung.

HOROSCOP Leu
Un coleg este posibil să te jignească prin diferite mijloace, moment în care te vei dezlănțui asemenea unui uragan. Totuși încearcă să nu-l bagi în seamă, pentru a nu-l răni. Protejează-ți sănătatea de gândurile negative apărute din senin și nu te închide în tine, vorbește despre ceea ce simți. Caută sprijin moral în familie, aceasta nu te va dezamăgi.

HOROSCOP Fecioară
Intenția de a-ți căuta ceva de lucru peste program este de bun augur, deoarece vei cunoaște persoane noi, poate chiar vei începe o activitate pe cont propriu și vei învăța noi lucruri despre tine. Iar dacă ești singur, acest demers îți poate aduce întâlnirea cu sufletul pereche.

HOROSCOP Balanță
Credința în propria persoană, în divinitate, în ceea ce îți dorești să desfășori poate deveni un țel pentru viitoarea perioadă, dacă îți iei azi timp să stai departe de ceilalți și să-ți faci o nouă strategie. Partenerul de viață s-ar putea să nu înțeleagă pe moment nevoia ta de a sta în liniște, dar se va conforma.

HOROSCOP Scorpion
Neîncrederea în propria persoană te va determină astăzi să renunți la o idee bună pe plan profesional, doar pentru că nu ești convins că vei reuși să duci planul inițiat la bun sfârșit. Finele zilei aduce o presiune psihică, dar sunt șanse mari de a desluși unele mistere ascunse de prieteni.

HOROSCOP Săgetător
Vei fi poate surprins de mesajele cuiva din trecut care este posibil să te caute pentru a relua relația de dragoste. Însă oricât de flatat te-ai simți, acum vezi că totul depinde de tine, și cel mai probabil că vei spune nu, pentru că nu intenționezi să trăiești în trecut.

HOROSCOP Capricorn
Creativitatea, ingeniozitatea în această zi cunosc cote maxime, ceea ce poate favoriza un câștig substanțial. Nu este exclus să poți pune mâna pe lozul câștigător, vei fi favorizat să întâlnești persoane cu influență, dispuse să te ajute, fără a avea un interes propriu.

HOROSCOP Vărsător
Apare un nou proiect la muncă și trebuie să verifici fiecare etapă, ceea ce poate deveni destul de stresant. Din această cauză încearcă să nu faci pe șeful și să dai dovadă de mai multă răbdare. Oferă și altora din cunoștințele tale profesionale și aceștia îți vor fi recunoscători.

HOROSCOP Pești
Te simți în formă, capacitatea de concentrare este la cote maxime. Chiar dacă discursul tău este clar și concis, încearcă să nu monopolizezi discuțiile, deoarece s-ar putea să găsești ca fiind interesantă ideea unui coleg. Zi extrem de bună pe axa relațională, te vei întâlni cu anumite persoane, deoarece vei dori să clarifici o neînțelegere.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
6311
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Fiind semne cardinale, puteți avea o relație armonioasă, dar totodată și foarte explozivă,
Apar gelozii și competiții acerbe când unul din cei doi Tigri iese mai mult în evidență în
Soarele se află în semnul zodiacal CAPRICORN de la 23 decembrie – 20 ianuarie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.