HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 22 aprilie 2019

22.APRILIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 22 aprilie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 22 aprilie 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 22 aprilie 2019: Un loc nou - un noroc mai bun.

Schimbările majore sau mutările într-o altă locuință pot fi benefice dacă sunt analizate toate aspectele. Horoscopul zilei, 22 aprilie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Nu lăsa stresul din familie să te împingă la acțiuni riscante, jocuri de noroc. Există șanse mari de a fi prins într-o capcană. Discuțiile în contradictoriu își vor spune cuvântul la locul de muncă. Consultă-te și cu partenerul înainte de a lua o decizie referitoare la o posibilă plecare la un drum lung.

Loading...

HOROSCOP Taur
Este o zi favorabilă pentru luarea unor decizii majore, sunt șanse să implementezi o idee sau un proiect nou. Succesul de care te vei bucura pe viitor se va datora și sfaturilor pe care le-ai primit în trecut de la cineva din familie. De asemenea, se anunță o zi bună și pe plan sentimental.

HOROSCOP Gemeni
A venit momentul ca instinctul sexual să fie manifestat, vei fi pus în situații delicate: fie vei dori să îți asculți sufletul, fie mintea. Totuși crezi că ai dreptul la iubire din partea unei persoane noi, care să nu implice mult efort pentru a o avea alături de tine.

HOROSCOP Rac
Speculațiile nu sunt de bun augur în această zi, fie că este vorba de un defavor din partea cuiva din anturaj, fie nu intri în posesia unui comision, aceste aspecte sunt slab aspectate. Este o zi favorabilă implementării planurilor de viitor și deciziilor pentru lucruri importante.

HOROSCOP Leu
Este probabil să intri într-un joc amoros periculos, te poți confrunta cu avansuri venite din partea șefilor, colegilor de la locul de muncă, colaboratorilor, prietenilor. Însă ar fi bine să ții cont de faptul că astfel de relații nu îți vor aduce fericire în viitor, ba mai mult, vor pune la test respectul față de propria persoană.

HOROSCOP Fecioară
Partea emoțională este azi supusă stresului. Cel mai probabil că vei fi implicat fără să îți dai seama în unele evenimente alături de prieteni și vei constata că ai fost mințit în ultima perioadă. Există șansa să faci un compromis doar de dragul cuiva și ulterior vei constata că nu s-a meritat.

HOROSCOP Balanță
Se pare că acum vei avea posibilitatea de a scoate la suprafață o atitudine de lider. Astrele produc o reechilibrare emoțională, psihică și vei reuși să preiei controlul asupra unor situații tensionate, încercând să le dizolvi, iar rezultatul final va fi obținut în zilele următoare.

HOROSCOP Scorpion
Astrele activează sectorul profesional și pot să aducă vești despre o avansare, posibilitatea de a pleca într-o deplasare în afara granițelor pentru a repezenta o instituție sau o firmă. În acest demers este posibil să te lovești de reticența partenerului de viață, însă acesta ți-ar putea da un sfat care să te ajute să reușești mai ușor în carieră.

HOROSCOP Săgetător
Te atașezi de cineva care știe cum să îți vorbească. Aceasta dă dovadă de răbdare și toleranță și se arată dispusă să aibă grijă de tine. De aceea hotărăști să îți deschizi sufletul în fața acesteia și să îți exprimi intențiile pe care le ai cu ea. Cel mai important din tot acest moment de evoluție este faptul că începi iarăși să ai încredere în tine.

HOROSCOP Capricorn
Cineva cu poziție socială mai bună ar putea sa-ți confirme faptul că satisfacțiile pe plan profesional întârzie să apară pentru că te implici cu prea mult egoism în munca ta și nu ții cont de sfaturile celor din jur. Ai putea să asculți și de ceea ce-ți recomandă cei dragi, aceștia îți vor tot binele.

HOROSCOP Vărsător
Simți nevoia de a ieși din rutină, de a-ți folosi capacitățile intelectuale pentru a cuceri pe cineva, plus că vei avea șanse mari să întâlnești astfel de oportunități. Totuși, dacă ești deja într-o relație de cuplu, fii pe cât posibil discret, pentru a nu provoca suferință partenerului de viață.

HOROSCOP Pești
Ar fi bine să ai mai multă grijă de starea ta fizică, psihică și morală în aceastăă zi. Posibil că vei fi ajutat de cei dragi sau de un prieten din anturaj pentru a reuși să începi un proces de autocunoaștere. În urma acestui demers vei evolua pe toate planurile, dar în special pe plan profesional.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cu ajutorul busolei se identifică poziția unor încăperi, clădiri sau orientarea unei persoane
Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru dragoste, căsătorie și relații: Orice ar face, în
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.