HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 19 august 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 19 august 2019
HOROSCOPUL zilei 19 august 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Efortul de a cuceri audiența prin amplificarea șarmului personal atrage rezultate favorabile pe termen lung. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Este destul de posibil ca astăzi să îți dorești să începi o dietă, însă nu forța lucrurile și începe cu post negru, deoarece startegia ta nu va ține. Deși este o zi bună pentru a implementa dorința de a lucra la aspectul fizic, încearcă să ai răbdare, mai ales că la acest capitol vei avea susținere și din partea partenerului.

HOROSCOP Taur
Din punct de vedere sentimental, ziua în cauză aduce, în prima parte a intervalului, posibilitatea de a pune la comun o sumă de bani în vederea achiziționării unui bun: mașină, electrocasnic, teren. Dacă ai intrat într-o relație recent, acum poți să te decizi dacă dorești să te muți cu partenerul de viață.

HOROSCOP Gemeni
Sarcinile pe care trebuie să le finalizezi la locul de muncă te fac să uiți de familie și de cât de important este căminul conjugal pentru relație, aspect pe care partenerul ți-l va reproșa astăzi. Încearcă să organizezi o petrecere pentru a scăpa de surplusul de energie negativă.

HOROSCOP Rac
Vor ieși la suprafață foarte multe secrete care au necesitat resurse, timp și energie pentru a fi ascunse. Pe de altă parte atenție la călătorii dacă vei pleca în vacanță, întrucât sunt șanse destul de mari să fii în vizorul unor persoane care te urmăresc pentru a-și însuși bunurile tale.

HOROSCOP Leu
Se pare că azi vei trăi iubirea la nivel de spiritualitate. Dacă în prima parte a zilei te vei rezuma la dorința de a-l domina pe cel drag prin putere și imagine, pe seară vei vedea că acest context nu îți aduce satisfacții. Posibil să primești un semn de la Univers, acest element surpriză poate veni sub forma unui vis premonitoriu.

HOROSCOP Fecioară
Treci printr-un zbucium, atât pe plan psihic cât și sentimental. Trebuie să te decizi în anumite situații, numai că amânarea momentului de pe o zi pe alta nu este deloc benefică. Mai bine ia-ți un răgaz pentru ca să te gândești la soluții.

HOROSCOP Balanță
Ziua de astăzi vine cu o energie tumultoasă, care îți poate schimba agenda de lucru, nervii tind să cedeze. Nu este o zi potrivită pentru întruniri cu prietenii, participarea la evenimente elitiste, pentru că nu vei reuși să-ți controlezi emoțiile și vei face greșeli de comportament.

HOROSCOP Scorpion
În prima parte a zilei nu este exclus să ai de rezolvat ceva legat de planul sentimental. Poate că inițial vei dori să te retragi din anumite conjuncturi, pentru că nu ai convingerea că se ridică la înălțimea așteptărilor tale, dar după ce vei mai chibzui, te vei hotărî să mergi pe instinct.

HOROSCOP Săgetător
Aspectul astral de azi îți este benefic și este foarte posibil să atragi oportunități inedite la care nici nu te așteptai. Fii atent și pune-le repede în practică, deoarece ai șanse sporite de reușită pe plan financiar. Încearcă să duci totul la final, pe casa carierei se pare că acum că ești determinat să treci la un alt nivel.

HOROSCOP Capricorn
Pe plan profesional, deși îți dai interesul și muncești până la epuizare, observi că nu îți este apreciat așa cum se cuvine efortul depus. Totuși ai putea intra în posesia unei sume de bani, în cazul în care te vei decide să desfășori o activitate pe cont propriu, să pui în aplicare un plan mai vechi.

HOROSCOP Vărsător
Hotărârea de a obține un statut social privilegiat te determină să te concentrezi pe rezolvarea tuturor problemelor de la serviciu, totuși nu te suprasolicita, fii mai relaxat. Partea bună este că partenerul iubit înțelege stresul pe care îl ai în această zi și te va ajuta în treburile casnice, va fi dornic să-ți asculte păsul.

HOROSCOP Pești
Ar fi bine să te detașezi de cotidian, să te axezi mai mult pe partea spirituală, pentru a găsi răspunsuri la unele întrebări ce au rămas lansate în Univers în ultima perioadă. Schimbări majore se vor produce în viața ta, cel mai probabil vei scăpa de disconfortul psihic (irascibilitate, ieșiri necontrolate, dorință de a abandona totul).

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.