HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 18 martie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 18 martie 2019
HOROSCOPUL zilei, 18 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 18 martie 2019: Răspunsul la problemele vechi se află în analiza

ultimilor șase luni... oare nu cumva în ultima perioadă s-au pierdut timpul și vitalitatea în favoarea celor din jur?... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 18 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Se anunță o zi mohorâtă pe partea psihică, simți că îți folosești la maximum toate energiile pentru a rezista stresului, efortului depus la locul de muncă.

Satisfacțiile nu sunt pe măsură.De aceea creezi că o călătorie sau o minivacanță s-ar impune, ceea ce astrele susțin în această zi.

HOROSCOP Taur
Pe baza stării de incertitudine din ultima perioadă nu este exclus să provoci o discuție în contradictoriu. Bine ar fi să te abții de la comentarii sarcastice. Șefii îți vor oferi mai multe responsabilități, dar cuvintele de laudă vor fi puține, asta și pentru a nu te încuraja să ai prea multe pretenții.

HOROSCOP Gemeni
Dacă vei aborda cu mai mult calm discuțiile preliminare semnării unui contract, vei avea mai multe șanse de reușită într-o negociere. Nu încerca să te dai mare cu informațiile teoretice pe care le deții, pe lângă faptul că s-ar putea să greșești, există și riscul ca cei din jur să te privească cu neîncredere.

HOROSCOP Rac
La capitolul profesional ziua oferă noi perspective de avansare în carieră, vei reuși să intri în posesia unei informații de valoare, te vei lansa într-un proiect nou, numai că vei simți nevoia de a nu împărtăși cu ceilalți aceste informații. Este bine să apelezi acum la puterea secretului, deoarece în trecut ai fost victima sincerității exagerate.

HOROSCOP Leu
Ești tentat să cumperi ceva pentru a vinde ulterior, dar partenerul de viață se arată a fi împotriva acestui demers, de aceea optezi pentru a menține tăcerea, însă ar trebui să ții cont de părerea acestuia. S-ar putea ca intuiția lui să te salveze de la a pierde timp și bani.

HOROSCOP Fecioară
Cu ajutorul sfaturilor înțelepte ale celor din familie vei reuși să nu faci în această zi o posibilă greșeală, să te abții pentru a nu lua o decizie pripită pe plan financiar.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.