HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 18 martie 2019

18.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 18 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 18 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 18 martie 2019: Răspunsul la problemele vechi se află în analiza

ultimilor șase luni... oare nu cumva în ultima perioadă s-au pierdut timpul și vitalitatea în favoarea celor din jur?... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 18 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Se anunță o zi mohorâtă pe partea psihică, simți că îți folosești la maximum toate energiile pentru a rezista stresului, efortului depus la locul de muncă.

Satisfacțiile nu sunt pe măsură.De aceea creezi că o călătorie sau o minivacanță s-ar impune, ceea ce astrele susțin în această zi.

Loading...

HOROSCOP Taur
Pe baza stării de incertitudine din ultima perioadă nu este exclus să provoci o discuție în contradictoriu. Bine ar fi să te abții de la comentarii sarcastice. Șefii îți vor oferi mai multe responsabilități, dar cuvintele de laudă vor fi puține, asta și pentru a nu te încuraja să ai prea multe pretenții.

HOROSCOP Gemeni
Dacă vei aborda cu mai mult calm discuțiile preliminare semnării unui contract, vei avea mai multe șanse de reușită într-o negociere. Nu încerca să te dai mare cu informațiile teoretice pe care le deții, pe lângă faptul că s-ar putea să greșești, există și riscul ca cei din jur să te privească cu neîncredere.

HOROSCOP Rac
La capitolul profesional ziua oferă noi perspective de avansare în carieră, vei reuși să intri în posesia unei informații de valoare, te vei lansa într-un proiect nou, numai că vei simți nevoia de a nu împărtăși cu ceilalți aceste informații. Este bine să apelezi acum la puterea secretului, deoarece în trecut ai fost victima sincerității exagerate.

HOROSCOP Leu
Ești tentat să cumperi ceva pentru a vinde ulterior, dar partenerul de viață se arată a fi împotriva acestui demers, de aceea optezi pentru a menține tăcerea, însă ar trebui să ții cont de părerea acestuia. S-ar putea ca intuiția lui să te salveze de la a pierde timp și bani.

HOROSCOP Fecioară
Cu ajutorul sfaturilor înțelepte ale celor din familie vei reuși să nu faci în această zi o posibilă greșeală, să te abții pentru a nu lua o decizie pripită pe plan financiar.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.