HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 18 februarie 2019

18.FEBRUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 18 februarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 18 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 18 februarie 2019: În această zi nu este recomandată

intentarea de procese. Apare pericolul ca un potențial câștig să forțeze fără rost psihicul... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 18 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Ai nevoie de multă concentrare pentru a rezolva toate problemele. Încearcă să lucrezi împreună cu o persoană care să te antreneze, de la care să primești sfaturi,

Ai nevoia de asta pentru a nu-ți pierde astăzi stăpânirea de sine. Dacă ai de făcut un drum lung, este recomandat să îl amâni pentru o altă zi întrucât costurile pentru a-l face se pare că sunt mult prea mari, lucru pe care momentan nu ți-l permiți.

HOROSCOP Taur
Riscul de a greși și de a a te reveni asupra unei situații este mare, de aceea se recomandă prudență și amânarea deciziilor importante. Dacă nu ești într-o relație, sunt șanse mari de a întâlni un partener nou, această zi este favorabilă socializării, numai că foștii iubiți sunt și ei pe această listă, fii sinceră cu ei, nu le da speranțe false.

HOROSCOP Gemeni
Te simți în formă, de aceea s-ar putea să te lași antrenat în mai multe activități deodată. Încearcă să rezolvi treburile pe rând, pentru a nu face greșeli și a nu fi nevoit să o iei de la capăt. Stăpânirea de sine este mai importantă decât acuzațiile sau criticile aduse celor din jur.

HOROSCOP Rac
Prea mult atașament față de partenerul de viață îți poate fi dăunător, se anunță o zi destul de zbuciumată. Totul pare că este dus la extreme, de la acțiuni până la vorbe. Ai grijă să nu intri în conflicte și la locul de muncă, unde riști să îți pierzi reputația din cauza unor probleme cu niște sume de bani.

HOROSCOP Leu
Se întrevede un eveniment neașteptat, o veste de la cineva, iar surpriza s-ar putea să te scoată din rutină zilnică. Totuși nu te precipita, dă dovadă de prudență, chiar dacă nu vei reuși să-ți respecți programul, la finalul zilei vei avea un bagaj mai mare de informații utile pe viitor.

HOROSCOP Fecioară
Vei fi plăcut surprins când cineva drag îți îți solicită ajutorul, dar fă tot posibilul să te detașezi, pentru a nu-l face să devină dependent de tine. S-ar putea ca intenția ta, deși este pozitivă, să-l împiedice să iasă din zona de confort. Ai grijă cu cei care se împrumută de la tine, neglijențe privind banii, acestea pot produce efecte negative în situația financiară.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.