HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 17 decembrie 2018

17.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 17 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 17 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 17 decembrie 2018: Imposibilitate de a se face alegeri

potrivite, din cauza unor schimbări bruște de situații... Află ce rezervă astrele! HOROSCOP Berbec: Astrele te ajută să-ți afirmi talentele ascunse, să-ți exprimi ideile. Să nu te mire faptul că vei găsi soluțiile potrivite la problemele care te frământă de ceva vreme, deoarece intuiția este la cote maxime. Sentimental, vei simți nevoia să te destăinui celui drag, să-ți arăți partea sensibilă din interiorul tău.

HOROSCOP Taur
Segmentul financiar posibil să-ți aducă mulțumire, deoarece vei intra în posesia unei sume de bani, însă nu este exclus ca aceasta să se ducă repede pe datorii. De aceea problemele de sănătate nu vor suporta să fie amânate, ar fi bine să acorzi atenție relaxării sau petrece timp de calitate împreună cu cei dragi.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Dacă nu vei concepe o strategie nouă pe plan financiar, lucrurile pot să degenereze în perioada următoare, reușind într-un final, să-ți afecteze chiar și starea de sănătate. Astrele te vor ajuta să te eliberezi de modele vechi de comportament inconștient, să adopți o altă viziune asupra vieții, să îi ajuți mai mult pe alții.

HOROSCOP Rac
Se pare că vei simți dorința de face o ieșire departe de casă. Acest demers va fi extrem de benefic pentru a-ți face ordine în gânduri. Se întrevăd șanse mari de a întâlni persoane noi, care te vor ajuta să-ți lărgești orizontul cunoașterii, dar și să te liniștești pe partea emoțională.

HOROSCOP Leu
Dacă îți cauți un loc de muncă, se pare că acum poate să apară o propunere. Pe seară, fii atent la tot ceea ce vei declara în cercul apropiat de prieteni, pentru că declarațiile se pot întoarce împotriva ta și poți deveni victima unei fantezii sexuale din partea unei persoane de la care nu te aștepți la așa o reacție.

HOROSCOP Fecioară
Cineva din familie cu experiență pe plan profesional te va ghida astăzi pe drumul potrivit pentru a avea succes. Doar încăpățânarea și orgoliul te pot împiedica să-ți atingi scopurile. Pe seară este posibil să primești o vizită, o rudă apropiată sau un prieten vine pentru a-ți spune un secret.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.