HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 16 septembrie 2019

16.SEPTEMBRIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 16 septembrie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 16 septembrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Stresul se anunță la muncă, iar cei dragi nu știu cauza oboselii și pot intra la bănuieli. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Cere sfatul celor din anturaj sau a unei persoane din familie pentru a finaliza un proiect. Împreună veți lua decizia cea mai înțeleaptă pentru problema apărută. Evită să te implici în discuții pe la spate despre ceilalți, ar fi păcat să îți faci rău cu bună știință.

HOROSCOP Taur
Acțiunile creative pe care le vei face astăzi vor duce la găsirea unei soluții ingenioase pentru a scăpa de posibila monotonie care s-a instalat de ceva vreme în relația cu partenerul de viață. Totuși nu exagera cu exprimarea sentimenelor, încearcă să fii mai rezervat în ceea ce comunici, pentru a nu spulbera tot misterul.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
O situație mai puțin plăcută legată de planul profesional te poate indispune pe moment, dar nu are rost să te stresezi, până la urmă vei găsi o idee genială de a face bani. Se pare că este o zi potrivită pentru studiu, analiză interioară, strategie, pentru a-ți pune planurile în ordine.

HOROSCOP Rac
Te implici cu răbdare și nu forțezi nota pe plan profesional. Ai convingerea că o surpriză plăcută sau banii pe care îi astepți vor veni în curând. Pentru moment trebuie doar să te consulți cu echipa, să soliciți sprijinul colegilor și să te îngrijești să faci o impresie bună la locul de muncă, ceea ce și reușești.

HOROSCOP Leu
Se preconizează activarea dorinței de a te lansa în proiecte noi pe partea profesională, este posibilă implementarea unor vise mai vechi. Totul se va petrece sub influxul de energie favorabilă pe care îl aduc astăzi astrele. Relațional, îți dorești să fii în centrul atenției persoanelor care contează pentru tine.

HOROSCOP Fecioară
Cântărește cu atenție toate posibilitățile pe care le întrevezi și ai mai multă răbdare. Se pare că dacă azi vei fi pus în situația de a lua o decizie importantă, pe mai târziu nu o vei regreta. Șanse de a te bucura de ceva, o surpriză, un cadou.

HOROSCOP Balanță
Simți iubirea prin prisma rațiunii, a eforturilor pe care trebuie să le întreprinzi față de cel drag. Te vei confrunta cu o incapacitate de a rezolva de unul singur toate treburile administrative, de aceea ai avea nevoie de ajutor. Însă acesta întârzie să apară, deci nu se pune problema unor decizii radicale, recomandăm mai multă comunicare.

HOROSCOP Scorpion
Dacă ești într-o relație, energia tumultoasă adusă de momentul astrologic de azi te va face să îți dorești să-ți testezi puterea de seducție. Totuși, nu se merită să-ți destabilizezi relația de dragul unui flirt. Iar dacă ești singur poți începe acum o nouă etapă în viața ta, te poți îndrăgosti, iubirea se va manifesta în situații inedite, ideal ar fi să fii sincer.

HOROSCOP Săgetător
Astrele înclină azi spre introspecție și este de așteptat să te preocupi mai mult de lumea ta interioară decât de activitățile ce presupun atenție și concentrare. Nu este o zi favorabilă luării deciziilor importante. În subconștient dorești să manifești aceleași obiceiuri învățate de acasă de la părinți, se pare că trecutul pune stăpânire pe tine, dacă te vei confesa, te vei simți mai liber.

HOROSCOP Capricorn
O stare iluzorie de nemulțumire sufletească îți poate domina astăzi caracterul. Fii sincer cu partenera de viață, nu te închide în tine. Însă nu exagera cu povestirile despre problemele de la serviciu dacă nu îți dorești o ceartă inutilă. Nu se merită să strici o posibilă seară romantică din cauza stresului de peste zi.

HOROSCOP Vărsător
O trăsătură negativă pe care încerci să o ascunzi este pe cale să iasă la suprafață. zodiacool.ro îți recomandă să nu lași aroganța să-ți schimbe comportamentul față de cei din jur. Pe plan afectiv totul merge bine, atât timp cât spui ceea ce ai de gând să realizezi, misterul nu va atrage gelozia, care poate duce la conflict inutil.

HOROSCOP Pești
Posibil că vei fi nevoit să rezolvi azi o situație incomodă, poate că vei încerca să îți folosești puterea financiară pentru a scăpa de aceasta. Însă toate încercările de mușamalizare nu vor duce la un rezultat bun, este nevoie de asumarea responsabilității.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
1034
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
Cu toții ne punem întrebarea care sunt cele mai bune culori pentru dormitor, însă puțini știu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.