HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 15 aprilie 2019

15.APRILIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 15 aprilie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 15 aprilie 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 15 aprilie 2019: Spiritualitatea cere un efort atât

fizic, cât și psihic. Este nevoie de relaxare, de detașare față de tot ceea ce reprezintă stres. Horoscopul zilei, 15 aprilie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Încearcă să adopți un regim de viață sănătos, iar pentru purificare, apelează la o cură de detoxifiere, aceasta îți va regenera întreg sistemul imunitar, protejându-ți organismul pentru mai târziu. Pe seară apare posibilitatea de a pleca pentru câteva ore în afara orașului, în vizită la rude, prieteni.

Loading...

HOROSCOP Taur
Nu este exclus ca în ultima vreme să fi rămas cu situații nerezolvate care atrag reproșuri din partea partenerului de viață. Însă cineva apropiat din cercul de prieteni îți poate da o veste bună despre o problemă financiară, iar această situație bănească poate să te bucure pe durata întregii zile.

HOROSCOP Gemeni
Energia zilei de azi te poate face să grăbești începerea unui proiect. La nivelul tuturor domeniilor de viață vrei o schimbare, numai că o aștepți din exterior, ceea ce este prea puțin probabil să se realizeze dacă nu te orientezi spre suflet, pentru a-l întreba ce dorește acesta să simtă.

HOROSCOP Rac
Încearcă să refuzi în mod civilizat pe cineva din anturaj care insistă cu problemele sale și îți cere ajutorul, să zici astăzi nu, pentru a reuși să ai parte măcar de o scurtă relaxare. În caz contrar există riscul să pierzi timp, bani și momente deosebite alături de partenerul de viață.

HOROSCOP Leu
Încearcă să nu domini dialogul cu cei de la muncă, partenerii de afaceri. Ai putea evita apariția unor probleme financiare dacă ai asculta și părerile lor, în plus ți-ai câștiga o bună reputație. Relațional, posibil ca pe seară să apară blocaje în modul de a interacționa cu cei din familie, anturaj.

HOROSCOP Fecioară
Ziua aduce cheltuieli, evenimente neașteptate, posibilitatea de a te îndrăgosti la prima vedere într-o situație atipică, dragoste cu năbădăi. Dacă simți că te afli într-o relație toxică, vei constata cât de ușor este să scapi de unele tensiuni din relație cu ajutorul unui sfat din partea unei rude îndepărtate, care are experiență în acest domeniu.

HOROSCOP Balanță
Poți să intri în posesia unei sume de bani sau să beneficiezi de un favor, de aceea acum este bine să te bucuri de avantaj. Ziua vine pentru tine și cu multă iubire, poate că de aceea vei opta spre a-ți căuta o casă pe care să o cumperi. Acum se pare că se pun bazele unei familii trainice, care poate aduce pe lume copii puternici.

HOROSCOP Scorpion
Probleme de comunicare pot degenera în relațiile toxice, ajungând la sfârșitul zilei să constați că sunt adevărate cratere în ceea ce privește viziunea despre viitor. Pe partea de sănătate, se observă din ce în ce mai mult faptul că stresul, generat de instabilitatea locului de muncă, poate provoca probleme ale tiroidei, ficatului, pancreasului.

HOROSCOP Săgetător
Sensibilitatea și sinceritatea de care vei da dovadă vor aduce cu sine un răspuns pe partea sentimentală. Este posibil să constați că persoana cu care ai o relație timpurie nu are aceleași idealuri ca tine, de aceea dorința unui viitor împreună va începe să scadă în mintea ta.

HOROSCOP Capricorn
Te simți plin de afecțiune, iar șansele să te îndrăgostești sunt mari, dar nu ai curajul necesar pentru a recunoaște această emoție și vei prefera să te închizi în tine. Sau poate că va fi vorba de o detașare de vechiul anturaj și înlocuirea acestuia cu noi persoane, de calitate, care te pot ajuta să evoluezi.

HOROSCOP Vărsător
Simți o stare de tensiune interioară, se pare că ceva te nemulțumește la situația actuală. În aceste condiții ideal ar fi să-i destăinui și partenerului iubit ceea ce gândești, pentru că el știe cum să te abordeze, pentru a te liniști și a nu face un atac de panică.

HOROSCOP Pești
Se impune achitarea unor facturi, fapt care îți va aduce în actualitate problema financiară și o doză de stres. Dacă vrei să faci mai mulți bani, caută noi colaboratori. Discuțiile cu o rudă te vor enerva, dar vei reuși să aplanezi conflictul. Pe seară ai vrea să ieși în natură cu cei dragi, dar acest lucru se va amâna pe ultima sută de metri.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
1774
1.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Taur 2020 și evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Taur!
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.