Horoscopul zilei, Horoscop de luni 13 aprilie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi luni 13 aprilie 2020

Horoscopul zilei 13 aprilie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Îndoieli referitoare la necesitatea demarării lucrărilor promise. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Te vei implica azi mai mult în ceea ce iubești, îți vei descoperi un talent sau vei începe să faci bani dintr-o activitate la care ai muncit în ultima perioadă doar din plăcere. Îi vei neglija pe cei dragi, este posibil să le adresezi critici severe și să întâmpini dificultăți pe plan sentimental.

Horoscop Taur
Se întrevede o discuție tensionată cu cineva din anturaj, care poate pleca de la zilele libere sau de la statul peste program fără să fii răsplătit financiar. Însă accentul ar trebui să cadă azi mai mult pe partea sentimentală. Dacă îți dorești o relație nouă, acum poți să-ți întâlnești sufletul pereche, posibil la un eveniment social.

Horoscop Gemeni
În această zi vei beneficia de influențe astrale benefice în special pe direcția de comerț, negociere, examene. Pe seară, foști prieteni, colegi, iubiți, parteneri se vor arăta interesați de a relua legătura cu tine, totul depinde doar de atitudinea ta, dacă vei accepta un compromis sau dacă vei fi radical.

384
0
SHARE

Horoscop Rac
Veți avea de făcut mai multe lucruri și observați că nu este posibil, apar mici obstacole care întârzie realizarea acestora. Pe seară se impun unele drumuri pentru a face cumpărături pentru casă sau o vizită în familie, ceea ce va aduce o stare de relaxare. Recomandarea zilei. Astrologul zodiacool.ro vă sfătuiește să vă faceți timp pentru propria persoană, sunt indicate mai mult somn și o alimentație sănătoasă.

Horoscop Leu
Posibile probleme legate de termenul limită al unui proiect te pot motiva să participi la acel program de specializare pe care l-ai refuzat în trecut. Ai noroc că vei beneficia de ghidarea unui mentor, dar e posibil ca acest proiect să-ți schimbe planurile și să pierzi din vedere anumite aspecte sau să uiți lucruri pe undeva.

Horoscop Fecioară
Încearcă să nu pierzi startul, vei avea o zi în care poți elimina starea de confuzie, urmând ca în zilele următoare să treci la acțiune. Recomandăm și ascultarea dorințelor partenerului de viață, investigarea unor situații ce par dubioase la prima vedere, iar în final, acționarea cu diplomație.

Horoscop Balanță
Șefii știu că ești bun în ceea ce faci, prin urmare nu își vor permite să te piardă, posibil că dacă le vei cere, vei obține o mărire de salariu. Totuși nu exagera cu pretențiile, pentru a nu-i determina să-și schimbe părerea. Ai putea să profiți de șarmul tău irezistibil, pentru a obține avantaje la negocieri.

Horoscop Scorpion
Este posibil că te vei confrunta cu unele situații atipice la locul de muncă. Astrele vor scoate la lumină un secret, un coleg poate încerca să îți ia locul, însă nu va reuși. Pe seară, vei simți să oferi o parte din ceea ce câștigi celor care au nevoie de ajutor, pentru că îți dai seama acum cât contează aportul unor oameni nobili și cu influență, care au crezut în tine.

Horoscop Gemeni
În această zi vei beneficia de influențe astrale benefice în special pe direcția de comerț, negociere, examene. Pe seară, foști prieteni, colegi, iubiți, parteneri se vor arăta interesați de a relua legătura cu tine, totul depinde doar de atitudinea ta, dacă vei accepta un compromis sau dacă vei fi radical.

Horoscop Capricorn
Există posibilitatea de a te asocia cu o rudă pentru a duce la bun sfârșit un plan de afaceri, acum simți că ești în mijlocul unei situații favorabile, de aceea este indicat să acționezi. Se anunță o zi favorabilă pe plan amoros. Chiar dacă te vei ocupa și de treburile cotidiene, pe seară îți vei găsi timp să-ți împărtășești iubirea cu persoana de care ești îndrăgostit.

Horoscop Vărsător
Ți se deschid noi orizonturi, posibilități de asociere, crearea unor noi legături de prietenie, vei fi surprins cât de repede se rup unele legături de amiciție și cât de ușor vin persoane noi pe aceeași vibrație cu tine. Rezolvarea unor probleme pe plan financiar este posibilă, totul depinde numai de tine.

Horoscop Pești
Munca vă aduce satisfacții, iar relația afectivă trece, de asemenea, printr-o zi favorabilă, partenerul de viață se poate confesa, poate să facă destăinuiri, o declarație de dragoste. Totuși, o veste despre o cheltuială neprevăzută, un împrumut, vă poate îndemna la o acțiune imprudentă. Recomandarea zilei. Astrologul zodiacool.ro vă sugerează să cereți sfatul unei persoane apropiate pentru a nu risca, dacă aveți de făcut o investiție mare.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!