HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 11 februarie 2019

11.FEBRUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 11 februarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 11 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 11 februarie 2019: Dieta începută azi va avea șanse sporite

de reușită... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 11 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec. Dușmanii pot în această zi să fie mai agresivi, de aceea rugăciunea va face minuni, te poate proteja de gândurile negative venite de la alții. Încearcă să fii cât mai rezervat, pentru a nu crea premisele unui conflict.

Pe de altă parte te îngrijorează și relația cu partenerul de viață, tristețea poate lua proporții.

HOROSCOP Taur
Pe partea de carieră vei fi influențat de un influx astral benefic, apar șanse mari de a avansa, de a fi recunoscut din punct de vedere social. Pe de altă parte, impulsivitatea este posibil să te facă să iei decizii greșite în ceea ce privește rezolvarea unor probleme de familie. Nu te grăbi în rezolvarea unei situații inopinate, caută mai multe date înainte de a acționa.

HOROSCOP Gemeni
Îți faci griji în legătură cu unele datorii de bani, plăți de facturi, starea de tensiune nu se va elimina cu ușurință. Ai șanse scăzute de a elucida misterul care stă la baza problemelor tale sentimentale. Discuțiile cu partenerul nu îți vor face deloc bine, chiar dacă te simți încrezător.

HOROSCOP Rac
Un nou proiect de afaceri îți captează toată atenția și îți consumă toate resursele de energie vitală. Ai mai multă grijă de tine, încearcă să nu te epuizezi. Astrele activează posibilitatea de a relua o relație din trecut, atât de prietenie, cât și sentimentală. Rezultatul va fi același, însă Universul te testează dacă ți-ai învățat lecția.

HOROSCOP Leu
Desigur că vei avea de câștigat în urma încrederii în sine dobândită la finalul unei afaceri reușite, totuși nu exagera cu mândria, ține cont și de sfaturile partenerului de viață. Acesta îți poate sugera să te oferi să îi ajuți pe cei apropiați, pentru ca să devii un om mai bun și a primi mai multă atenție, iubire și înțelegere.

HOROSCOP Fecioară
Oferi impresia că ești interesat de cineva, dar în realitate acea persoană este doar o victimă, intențiile tale nu sunt tocmai serioase, te interesează o aventură de moment. Nu pune gaz pe foc, nu o lăsa să-și facă speranțe inutile, încearcă să ai un discurs clar și sincer.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.