HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 10 decembrie 2018

10.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 10 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 10 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 10 decembrie 2018: Starea de sănătate poate pune probleme,

este posibilă o durere fizică... Află ce rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 10 decembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Dacă ai de susținut un examen, acum vei vedea că te poți concentra mai bine, ceea ce face ca reușita să fie mai sigură. Pe de altă parte, dorința de a lucra la aspectul fizic iese acum în evidență, însă dacă începi azi lucrul la sala de fitness, încearcă să nu stai mai mult de 2 ore, pentru a nu forța și a nu te obosi peste măsură.

Loading...

HOROSCOP Taur
Nu este o zi favorabilă pentru a presta activități la limita legii. Pe de altă parte, dacă dorești să înveți o limbă străină acum poți să te înscrii la cursuri, unde poți să întâlnești persoane din acel stat sau profesori competenți, care să te învețe tot ceea ce ai nevoie.

HOROSCOP Gemeni
Rudele partenerului încearcă să te facă să renunți la relație, dar tu rămâi pe poziție și nu te lași manipulat, ești sigur pe sentimentele tale pentru partenerul de viață. Totuși, nu porni un război cu ei, chiar dacă nu îți sunt pe plac, deoarece ai să ai nevoie pe viitor de sprijinul acestora.

HOROSCOP Rac
Profesional lucrurile merg bine, se ivește un nou job, însă atenție la ceea ce vei semna, mai ales dacă acel loc de muncă implică deplasări pe distanțe mari. Este posibil ca pe parcurs să afli că trebuie să faci deplasări pe care nu ți le dorești, de aceea citește cu atenție contractul.

HOROSCOP Leu
Constați că ai stat prea mult timp în umbră, acum simți să ieși la suprafață, ai puterea de a trece peste acest obstacol. Pe plan romantic se întrevăd modificări ce aduc dorința de renaștere, de a schimba ceea ce nu merge în relația de cuplu. A venit momentul să pui accentul pe implicarea emoțională.

HOROSCOP Fecioară
Ai șanse mari ca azi să te apuci de o activitate pe cont propriu, pe care ai amânat-o de ceva vreme, mai mult pentru că nu prea ai cu cine să vorbești, nimeni nu înțelege prin ce zbucium treci. Posibile schimbări majore se întrevăd. O pauză ar fi necesară pentru a reflecta la situațiile neplăcute din viața ta.

HOROSCOP Balanță
Ar fi bine să eviți în această zi o ieșire în oraș împreună cu parterul de viață. Posibil ca stresul de la muncă să răbufnească într-o ceartă cu acesta, deși el nu are nicio vină. În schimb, cu toate că te simți îngrijorat, încearcă să faci tot ce poți pentru a te relaxa și a te bucura de viață.

HOROSCOP Scorpion
Încă de dimineață s-ar putea că vei intra în posesia unei sume de bani, cu care vei pleca la drum, într-o afacere. Se pare că dacă ești singur, azi poți întâlni persoane noi, surprinzător va fi locul unde vei putea să-ți întâlnești sufletul pereche (școli, instituții, biserici, birouri, interviuri).

HOROSCOP Săgetător
Inteligența te ajută azi să ieși în evidență. Totuși, în ciuda bunelor tale intenții, nu încerca să schimbi radical situația de la muncă deoarece nu te vei putea detașa de problemă și vei deveni egoist. Cel mai probabil că ceilalți se vor simți în pericol în preajma ta și vor face tot posibilul să te evite, prin urmare vei fi pe cont propriu.

HOROSCOP Capricorn
Pe plan profesional, lucrurile se precipită, ai impresia că Universul ți se împotrivește și nu vei reuși să termini la termen cele programate, de aceea, grijile își fac apariția. Însă fă tot posibilul să nu le dai curs, în final vei vedea că vei avea succes, poți apela și la ajutorul colegilor.

HOROSCOP Vărsător
Posibil ca atitudinea ta agresivă să te facă să depășești limitele de conduită la locul de muncă sau în afaceri. Prin urmare încearcă să te temperezi, pentru a nu pierde timp și bani din pricina nervozității. În plus, pe seară nu este exclus ca o problemă de familie să îți strice planurile de a te relaxa.

HOROSCOP Pești
Poate că azi te vei întâlni un vechi amic și veți începe să depănați experiențe din trecut, însă aceste rememorări nu îți vor face tocmai bine pe plan psihic, poate că vor aduce în actualitate o suferință mai veche pe care ai încercat să o uiți. Totuși, prin acest mecanism, vei reuși să te detașezi de ea.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cu toții ne punem întrebarea care sunt cele mai bune culori pentru dormitor, însă puțini știu
Pentru aranjarea patului în dormitor este necesar să cunoaștem care este poziția patului pentru
Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.