Horoscopul zilei, Horoscop de luni 09 martie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi luni 09 martie 2020

Horoscopul zilei 09 martie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: O zi cu șanse mari de succes la bani și reușite profesionale, dar și cu risc de compromisuri pe plan afectiv. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Impulsivitatea s-ar putea să pună astăzi probleme, să-ți dea orice plan peste cap, să creeze unele amânări. Încearcă să nu te stresezi pentru a nu amplifica starea de zbucium interior. Pe seară te poți ocupa de planificarea unei deplasări în scop profesional, posibil îți dorești să pleci la un drum mai lung, ar fi bine să-ți faci o listă cu lucrurile de făcut pe care apoi să o verifici, pentru a nu pierde ceva din vedere.

Horoscop Taur
Ai tendința să vezi paiul din ochiul altuia, dar să nu vezi bârna din ochiul tău. Dai dovadă de exigență exagerată cu cineva din anturaj și deși știi că nu te afli în situația de a face asta totuși nu ții cont de dorințele celuilalt. Nu te băga forțat în treburile altora, căci după zbuciumul zilei de azi, pe seară te vei simți împăcat cu tine însuți.

Horoscop Gemeni
Activitățile care implică un efort intelectual considerabil, pe cât posibil ar trebui evitate, deoarece în această zi stresul ar putea deveni insuportabil. Mai bine ai acorda mai mult timp activităților recreative. De asemenea zodiacool.ro recomandă mai multă prudență în trafic, încearcă să fii calm.

390
0
SHARE

Horoscop Rac
În ceea ce privește cariera, daca nu îți impui să-ți temperezi nervozitatea, există riscul de a fi penalizat pentru că nu termini la timp sarcinile de lucru. Axa relațională este și ea vizată, partenerul va fi surprins de modul în care vei reacționa la o anumită provocare ce vine din partea familiei acestuia.

Horoscop Leu
Îți place să fii provocat, doar așa simți că poți să atragi atenția asupra ta. Inteligența contează, dar nu e cazul să o faci pe-a genialul pentru a nu cădea în propria ta plasă. Posibil să îți faci dușmani la locul de muncă din cauza comportamentului impulsiv, încearcă să fii mai calm pentru a evita situațiile neplăcute și certurile cu superiorii.

Horoscop Fecioară
Tot ce vine în această zi pe partea profesională este spre a te susține în demersurile premergătoare noilor începuturi din perioada următoare, când vei învăța să faci bani atât cât îți dorești. Pe seară sunt șanse să participi la un eveniment alături de colegi, familie și să constatați că nu toți cei ce te înconjoară se bucură la fel de mult ca tine de prezent.

Horoscop Balanță
Acum este un moment bun să ieși din starea de depresie, de supărare în care ți se pare că ești prins. Îți dai seama că nu mai poți continua în această situație la nesfârșit, că totul e doar o iluzie și decizi să faci o schimbare majoră în viață. Totuși, astăzi ar trebui să eviți semnarea unor contracte importante, însă poți să faci planuri de viitor

Horoscop Scorpion
Posibil că ziua aduce păreri de rău, de aceea vei căuta o modalitate de a aplana orice conflict, însă tensiunea se va mai resimți o perioadă. Ar fi bine să faci efortul de a te concentra la muncă asupra obiectivului final. Pentru a reuși, te-ar putea ajuta dacă ai lucra în echipă, punct cu punct, după un plan bine stabilit.

Horoscop Gemeni
Activitățile care implică un efort intelectual considerabil, pe cât posibil ar trebui evitate, deoarece în această zi stresul ar putea deveni insuportabil. Mai bine ai acorda mai mult timp activităților recreative. De asemenea zodiacool.ro recomandă mai multă prudență în trafic, încearcă să fii calm.

Horoscop Capricorn
Posibil să atragi ca un magnet persoane cu potențial financiar, care te vor remarca și îți vor propune să le fii în echipă. De aici rezultă și consecințele: schimbarea locului de muncă, deliberări cu adversari, negocieri etc. În schimb, în sfera romantică astrele îți vor pune nervii la încercare, o ceartă cu partenerul este posibilă

Horoscop Vărsător
O zi prielnică pentru activități de voluntariat, programe de ajutorare a persoanelor care se află în situații dificile. Ești energic și dornic de a face ordine acolo unde vezi că treburile nu merg bine, te vei inspira cel mai probabil din natură pentru a găsi soluțiile potrivite.

Horoscop Pești
Dacă ai ceva important de comunicat celor din jur, acum este momentul propice pentru a face acest demers. Însă ar fi bine să-ți observi cu atenție comportamentul. Posibil să descoperi că din dorința de a-i ajuta pe cei din anturaj uneori devii agasant. Sentimental, se anunță o seară liniștită în familie.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!