HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 06 mai 2019

06.MAI.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 06 mai 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 06 mai 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 06 mai 2019: Dezvoltarea afacerii este o prioritate, dar

impulsivitatea poate atrage destabilizarea acesteia în loc de progres. Horoscopul zilei, 06 mai 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Se poate spune că azi poți învăța ceva nou, de a intra în situații neprevăzute, atât despre propria persoană, cât și despre ceilalți, iar aceste lecții acum vin să îți ofere mai multă înțelepciune. Nu pune la suflet, încearcă să te detașezi și poți să te orientezi către studiu.

Loading...

HOROSCOP Taur
Posibilitatea de a face bani își poate face apariția la începutul zilei, cel mai probabil un prieten, fost colaborator îți poate propune o afacere. Însă reziști cu greu tentației de a comunica într-un mod sarcastic, ceea ce poate duce la pierderea reputației la locul de muncă. Se recomandă mai multă toleranță față de ceilalți.

HOROSCOP Gemeni
Nu ești de acord cu ceea ce ți se spune, dar nu comunici la timp ceea ce gândești, atât pe plan sentimental cât și profesional. Șefii te tratează cu indiferență, lucru care îți dă un complex de inferioritate. Pentru a-ți regăsi echilibrul, nu mai amâna sarcinile de lucru, demonstrează că poți mai mult.

HOROSCOP Rac
Te bucuri de o energie debordantă care te face să ai mai mult spor, dar nu uita să dai dovadă și de înțelegere, nu ridica pretenția ca cei din jur să lucreze în același ritm ca tine. Pe seară se întrevede posibilitatea de a te întâlni cu o rudă, care va avea în vedere dezbaterea unei moșteniri, veți discuta despre bani.

HOROSCOP Leu
Generozitatea pe care o manifești îți va atrage o bună reputație. Vei avea surpriza plăcută să atragi oameni cu influență dispuși să-ți susțină ideile. De aceea, zodiacool.ro îți recomandă să participi azi la o adunare socială, unde vei avea șansa să-ți lărgești cercul de prieteni.

HOROSCOP Fecioară
Se preconizează o zi în care este posibil să fii implicat fără să vrei într-o problemă profesională, iar dorința de a-ți ajuta colegii să o soluționeze mai tare îți va face probleme. Ar fi mai bine să te retragi înainte ca lucrurile să scape de sub control.

HOROSCOP Balanță
Creativitatea ta este molipsitoare, ți se fac recomandări care pot atrage noi oportunități pe plan profesional și financiar. Este momentul potrivit ca să culegi și roadele muncii tale din ultima perioadă, în sfârșit progresul la care te așteptai va apărea în viața ta.

HOROSCOP Scorpion
Ziua este potrivită pentru a face constatări, pentru a realiza cu cine ești în alianțe de prietenie, pentru a face modificări în viitor. Incapacitate de a rezolva la timp toate treburile administrative te face să-l rogi pe partenerul de viață să te ajute. Acest gest va fi răsplătit din plin în perioada următoare, când vei simți nevoia să-i faci un cadou special.

HOROSCOP Săgetător
O zi nefavorabilă pe plan sentimental te așteaptă. Posibil să crezi că partenerul te înșală, însă s-ar putea ca infidelitatea acestuia să fie doar o neînțelegere. Recomandăm să fii atent la ceea ce spui, deoarece se poate interpreta, ai șanse mari să atragi certuri. Încearcă să discuți cu el, înainte de a lua o decizie radicală.

HOROSCOP Capricorn
Îți faci un cadou pe care ți-l dorești de foarte mult timp. În ciuda sumei mari de bani pe care o cheltui, știi că atunci când te simți răsfățat, reușești să dai randament mai bun. Universul te vrea fericit și pe partea sentimentală, relația cu membrii familiei se consolidează, dacă ai probleme în cuplu ele se vor soluționa.

HOROSCOP Vărsător
Profesional, acolo unde se impune vigilență într-o situație de moment, vei simți oportunitatea și vei comunica ceea ce te deranjează, într-o manieră mai agresivă, dar eficientă. Pe seară, energia adusă de astre te va face să iți dorești să încerci să-i faci pe plac partenerului, să pregătești o întâlnire romantică.

HOROSCOP Pești
Tot ce este posibil ca acum să resimți o stare de agitație interioară, și parcă cineva din anturaj ar pune paie pe foc prin ceea ce afirmă. Ba mai mult, ai senzația că nici familia nu te mai înțelege. Totuși partea pozitivă este că vei renaște, dacă vei încerca să te cunoști mai mult, să te apropii de spiritualitate.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
1166
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Capricorn 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Capricorn! 2019 va
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Cal este Sudul. Nativii din această zodie trebuie să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.