HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 05 noiembrie 2018

05.NOIEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 05 noiembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 05 noiembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 05 noiembrie 2018: Un început promițător.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 05 noiembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Ești forțat să amâni pe altă zi începerea unui nou proiect, cel mai probabil unele acte vor suporta amânări sau vor trebui să fie verificate din punct de vedere legal sau tehnic. Dacă ești șef și lucrezi în asociere cu cineva, vei afla că celălalt a profitat de bunătatea ta, pentru a te exclude din afacere. Această descoperire îți va scădea încrederea în ceilalți, dar totuși nu exagera.

Loading...

HOROSCOP Taur
O nouă oportunitate de a-ți spori veniturile se întrevede, vei calcula și vei constata că se merită, posibil ca cineva cu influență din anturaj să-ți propună ceva de lucru, cel mai probabil că acesta va viza ceva în afara serviciului. Noile idei îți vor oferi și o altă viziune asupra lumii

HOROSCOP Gemeni
Astrele vin să pună sub semnul întrebării ceea ai stabilit în ultima vreme, dacă ai dorit să semnezi un contract. La finele zilei încearcă să te documentezi cât de legal este proiectul nou de care te simți atras. Se întrevăd unele escrocherii, iar cum tu ești un om de bună credință, ai putea fi prins în plasă.

HOROSCOP Rac
Situația dificilă pe care o ai de gestionat la locul de muncă se remediază cu greu, iar colegii sunt nemulțumiți pentru că nu le oferi sfaturi utile. Dorința de a urca pe scara socială va deveni din ce în ce mai acerbă, plus că totul se va datora și unor implicații de ordin moral, etic, social.

HOROSCOP Leu
O situație neprevăzută poate provoca o întârziere în finalizarea proiectului la care lucrezi, dar un ajutor neașteptat de la un specialist în domeniu te va ajuta să te adaptezi și să termini în timp util ceea ce ți-ai propus. Seara ar putea aduce o conversație plăcută cu partenerul de viață.

HOROSCOP Fecioară
Sentimental, se întrevăd tensiuni în relația cu partenerul iubit. A se evita în această zi jocurile de noroc sau evadarea de realitate prin dependențe (alcool, fumat, dragoste). Este posibil ca în viitorul apropiat toate se vor întoarce împotriva ta, deoarece este posibilă o amplificare a unor stări depresive.

HOROSCOP Balanță
Dacă dorești să începi o activitate nouă, pe cont propriu, să dai un examen în vederea obținerii unui job sau să urci pe scara socială, ai șanse de reușită doar dacă vei veni cu idei geniale. În caz contrat idealismul tău va intra în conflict cu realitatea pe care ți-o prezintă cei din jur și nu vei reuși să te adaptezi la noile condiții.

HOROSCOP Scorpion
Ai tendința de a deveni irascibil, capricios, probabil din cauza oboselii pe care ai acumulat-o de ceva timp. Recomandăm să eviți discuțiile pe teme de specialitate, se întrevede risc crescut ca acestea să se termine în ceartă. În sfera afectivă dacă ai intrat într-o relație recent, acum poți să te decizi dacă dorești să te muți cu partenerul.

HOROSCOP Săgetător
Colegii te felicită pentru o reușită și încep să-ți ceară sfaturile în diverse probleme, lucru care te face să te simți mândru de tine. Simbolizezi pentru cei din anturaj prietenul ideal, cu spirit realist, se pot baza pe tine. Din punct de vedere afectiv, se activează dorința de a demonstra cât de mult reprezintă pentru tine cel drag.

HOROSCOP Capricorn
S-ar putea să fii anunțat astăzi că trebuie să muncești peste program, pentru a finaliza un proiect care nu mai suferă amânare. Disconfortul creat de această situație iniopinată posibil să-ți afecteze relația cu cei dragi de acasă. De aceea ar fi bine ca pe seară să fii cât mai activ, poate că vei opta pentru a pleca împreună cu aceștia în oraș, pentru a te relaxa și distra.

HOROSCOP Vărsător
Astrele aduc în actualitate unele chestiuni nerezolvate de ordin social, dacă ai promis ceva, se pare că vei fi pus în situația de a remedia problema. Se simte azi un plus de dorință, creativitate, vei dori să îți manifești iubirea prin fapte, cel mai probabil vei căuta să ieși în oraș împreună cu partenerul de viață, ceea ce este de bun augur.

HOROSCOP Pești
Încearcă să nu te izolezi de ceilalți, s-ar putea să pierzi o colaborare cu cineva care îți vrea binele. Prin urmare, profită de aceste aspecte care sunt încurajate de Univers. Din punct de vedere sentimental, ziua aceasta aduce multe provocări, se întrevede o propunere de a pleca cu munca în alt oraș, însă te asiguri că nu îți lași în urmă partenerul.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
4402
3.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Bazată pe sentimente de suspiciune și caracterizate de multe bănuieli de gelozie, care vor face
Cum seduci o persoană din zodia Balanta? Afli secrete ale femeii și dorințe ascunse ale
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Maimuță pentru bani, carieră și afaceri: astrele

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.