HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 04 martie 2019

04.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 04 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 04 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 04 martie 2019: Anturajul este iritat de comportamentul egoist.

Adevărul doare, dar este constructiv. Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 04 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP zodia Berbec:Sunt șanse mari ca astăzi să te nemulțumească o anumită condiție, situația de la locul de muncă, în cazul în care ești în postura de angajat. Ai putea căuta rezolvarea pe calea dialogului clar și concis.

Te poți gândi și la un plan de a demara ceva nou, care îți va aduce mai multe satisfacții. Apar șanse mari de a întâlni o persoană care să-ți propună o colaborare, care să te propulseze în carieră.

HOROSCOP Taur
Ai șanse să finalizezi un proiect important, totuși planifică activitățile și nu acționa cu nerăbdare să demarezi un proiect nou, cei dragi s-ar putea să-ți reproșeze că îi neglijezi. Astrele aduc și posibilitatea de a întocmi un dosar în vederea obținerii unei aprobări, cererea drepturilor acolo unde s-a profitat de pe urma muncii tale, conversații care aduc o stare plăcută.

HOROSCOP Gemeni
Familia îți cere ajutorul și nu vei punea spune nu. De aici vor începe toate problemele de astăzi, pentru că te vei simți forțat să faci ceva ce nu-ți place sau nu vrei. Se recomandă prudență cu cei din jur, atenție la portofel, abținete să dai bani cu împrumut.

HOROSCOP Rac
Capitolul profesional va avea de câștigat dacă te vei decide să te detașezi, caută să-ți cenzurezi gândurile negative. Posibil ca azi să trăiești o suferință pe plan afectiv, cel mai probabil se pare că vei surprinde o conversație telefonică sau vei citi un e-mail, prin care se vor verifica unele suspiciuni de înșelătorie.

HOROSCOP Leu
Starea de spirit va fi pusă astăzi la încercare de către astre, ar fi bine să încerci să te simți plin de viață, de recunoștință, deoarece vei conștientiza la un moment dat că poate fi și mai rău. Dacă suferi de o boală cronică, în urma unui exces sau a refuzării administrării tratamentului poți să te confrunți cu agravări, posibil mers la spital.

HOROSCOP Fecioară
Vrei să stai cu partenerul, dar datoriile de la muncă te cheamă. O stare de agitație și indispoziție pune stăpânire pe tine, totuși sunt șanse de a-ți face treburile într-un timp util, fă-ți răbdare să răspunzi la toate întrebările și va rămâne vreme și de un film pe seară.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.