Horoscopul zilei, Horoscop de luni 02 decembrie 2019

02.DECEMBRIE.2019
Horoscopul zilei, Horoscop de azi luni 02 decembrie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

Horoscopul zilei 02 decembrie 2019, horoscop oferit de Zodiacool: Un gol sufletesc interior riscă să devină tot mai mare, dar poate fi umplut de discuțiile romantice cu cei dragi. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Ziua începe în forță, se pare că vei investi o anumită sumă de bani într-un bun, într-un studiu de cercetare, dar chiar dacă vei simți că acei bani au plecat și nu se vor mai întoarce, scopul merită orice sacrificiu. Un prieten bun îți reproșează că nu i-ai mulțumit pentru ajutorul acordat, încearcă să-ți exprimi recunoștința prin cuvinte atent alese, pentru a evita situațiile neplăcute.

Horoscop Taur
Este posibilă o demarare a unei colaborări cu o persoană nou cunoscută în ultima perioadă, chiar sunt șanse să vă întâlniți cu aceasta din întâmplare, ceea ce este un semn că ar fi bine de acționat. Relațional, ziua poate aduce confirmarea unor temeri: se cheltuie banii pe chestii nocive, fie cineva drag are probleme la muncă și a fost sancționat. Recomandarea astrologului zodiacool.ro. Evitați să stârniți o situație neplăcută datorată unei stări de indispoziție, cereți sfatul unei persoane de încredere.

Horoscop Gemeni
Dacă îți dorești să-ți schimbi locul de muncă, se pare că nu vei ezita, cel mai probabil vei primi un pont, poate cineva drag îți oferă un sfat. De asemenea, astrele vin să te susțină în sfera afectivă, aduc șanse mari să-și întâlnești sufletul pereche, orice ipostază îți este favorabilă, pentru tine dragostea plutește în aer.

Horoscop Rac
Este posibil să vină bani de la o persoană mai în vârstă sau cu statut social înalt și situația ta financiară să se redreseze în mod surprinzător. Fie este vorba despre o recomensă pentru merite, fie semnezi un contract. Pe seară se va amplifica dorința de a te apropia mai mult de spiritualitate.

Horoscop Leu
Universul vine să ceară răbdare și poate, cel mai important lucru, aplecarea spre spiritualitate. Relația sentimentală cunoaște un avânt, vei constata o amplificare a stării de recunoștință față de partener. Șanse mari ca pe seară să mergeți împreună într-o vizită sau să ieșiți în natură.

Horoscop Fecioară
Ascultă-ți intuiția pentru a nu greși. Dacă la serviciu nu se pune problema constrângerilor, vei căuta metode noi de relaxare, cel mai probabil că vei opta pentru a te vedea cu prietenii, însă atenție la vicii, fumat. Partenerul iubit nu va fi satisfăcut de apariția ta acasă, este posibilă o ceartă din cauză că ai întârziat.

Horoscop Balanță
Iată că a venit și ziua în care ai nevoie de reformă, după o perioadă în care s-a renunțat la propria persoană și la idealurile personale, acum trebuie să manifești o dorință egoistă pentru a-ți oferi mai multă iubire, fericire, dragoste și respect. Nu este ușor, dar va trebui să asculți de ceea ce îți transmite intuiția.

Horoscop Scorpion
Bazează-te pe intuiție pentru a lua cele mai bune decizii în această zi în care îți este testată abilitatea de a te adapta la stres. Sau ai putea să cauți o persoană expertă, pentru a te minuna să auzi ce gândește. Pe partea afectivă, ziua de astăzi poate să reprezinte un nou început, vei face complimente partenerului iubit.

Horoscop Săgetător
Se anunță reproșuri dure din partea partenerului de viață, în spatele acestora stă lipsa de iubire, gelozia, posibil o relație extraconjugală sau dorința de a lăsa totul în urmă pentru a începe ceva nou. De aceea există riscul să apară o destabilizare pe planul sănătății.

Horoscop Capricorn
Bazează-te pe intuiție, vei reuși să eviți riscul de a intra în conflict cu autoritățile. Este o zi potrivită pentru speculații financiare. Finele zilei îți oferă posibilitatea de a-ți lua revanșa față de cei care au abuzat de încrederea ta, numai că se pare că vei mai aștepta pentru a acționa, astfel încât ceilalți să nu anticipeze ceea ce vei face.

Horoscop Vărsător
Sunt șanse să obții câștiguri frumoase de pe urma eforturilor depuse în ultima vreme, ar fi bine să adopți o atitudine corectă la locul de muncă. Spiritul de aventură și superficialitatea te poate determina să îți asumi riscuri. Recomandarea astrologului în Horoscop Azi. Recomandarea zodiacool.ro pentru azi este să fii prudent și să eviți speculațiile financiare.

Horoscop Pești
Stresul de la muncă îți va afecta capacitatea de a lucra și de a acționa în această zi, iar greșelile pe care le vei face vor avea repercusiuni negative asupra ta. Este o zi în care trebuie să decizi dacă să mergi pe un alt drum din punct de vedere profesional sau dacă să optezi pentru a rămâne în aceeași situație tensionată.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.